Friday, April 15, 2016

Χρυσή Αυγή: “Κάρφωσε τον Σαμαρά ο Μπάμπης! Σπάει η “ομερτά” στην συμμορία των σκευωρών! (ΒΙΝΤΕΟ)”


samaras athanasioy

“Πριν από λίγο ο Μπάμπης Αθανασίου κάρφωσε στεγνά τον Σαμαρά στην Επιτροπή Θεσμών για μία ακόμη παρέμβαση στην λειτουργία της Δικαιοσύνης. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρώην υπουργός του παραδικαστικού είχε καταθέσει εισαγγελική αναφορά για την υπόθεση του “ηχητικού Σαμαρά”.
Το έγγραφο αυτό βρισκόταν παράνομα στην κατοχή της ΝΔ, καθώς δεν έφερε ούτε καν σφραγίδες της εισαγγελίας, μεγαρόσημα κλπ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε εξηγήσεις από τον σκευωρό Αθανασίου, ο οποίος έσπευσε να καρφώσει τον Σαμαρά για νέα παρέμβαση στην Δικαιοσύνη: αρχικά ομολόγησε πώς το συγκεκριμένο έγγραφο του το έδωσαν από το γραφείο του Σαμαρά και στη συνέχεια παραδέχθηκε πώς είναι πράγματι παράτυπο! Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξερράγη και απαίτησε την άμεση κλήση του Σαμαρά για να δώσει εξηγήσεις: α) για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του αυτό το έγγραφο, δηλαδή αν πήγε ο ίδιος στο γραφείο του Ντογιάκου ή αν ο Ντογιάκος του το παρέδωσε ιδιοχείρως και β) το σημαντικότερο: αν αναγνωρίζει τη φωνούλα του στο επίμαχο ηχητικό.
Εις ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο σκευωρός Αθανασίου είχε ισχυριστεί επί λέξει ότι: «Οι πραγματογνώμονες σαφέστατα αποφαίνονται ότι η φωνή δεν είναι του Σαμαρά», Στο έγγραφο που κατέθεσε όμως, οι πραγματογνώμονες φέρονται να αποφαίνονται ότι: «Δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι η φωνή που ακούγεται είναι του Σαμαρά», ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Προκύπτει λοιπόν μείζον ζήτημα, γι’ αυτό και ο εκπρόσωπός μας απαίτησε να έρθει άμεσα στην βουλή η εν λόγω πραγματογνωμοσύνη.
Το παραδικαστικό κύκλωμα και τα πολιτικά ανδρείκελα που προσπάθησαν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή ξηλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Βρισκόμαστε στην φάση που ο ένας καρφώνει τον άλλο, όπως έκανε σήμερα ο αρχισκευωρός Αθανασίου σε βάρος του αρχηγού της εγκληματικής συμμορίας Σαμαρά.
Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σαμαράς κατείχε παράνομα έγγραφο της δικογραφίας, ενώ η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη, αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι αυτός κατά παράβαση της μυστικότητας της προδικασίας είχε ενημέρωση για την πορεία της δικαστικής έρευνας. Εγείρονται μείζονα ερωτήματα για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη η πραγματογνωμοσύνη από τη ΔΕΕ. Ακολουθεί το αίτημα που κατέθεσε ο εκπρόσωπός μας στην επιτροπή θεσμών:”
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Χρυσής Αυγής στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

kasidiarikasidiaris2

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails