Tuesday, April 19, 2016

Μπιλ Γκέιτς: Η ζωή θα είναι καλύτερη με μια παγκόσμια κυβέρνηση


Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung [1], ο Μπιλ Γκέιτς έκανε κάποια ανησυχητικά σχόλια υπέρ της παγκόσμιας κυβέρνησης.



Όχι μόνο ο Γκέιτς υποστήριξε την παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά και ο ίδιος μίλησε θετικά για τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ, παραβλέποντας εντελώς ότι είναι μια σημαντική δύναμη καταπίεσης στον κόσμο. Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να κάνει ούτε μια συνάντηση χωρίς χιλιάδες άνθρωποι να

συγκεντρωθούν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τις ενέργειές του. Κάποιος που συμμετέχει ενεργά στις παγκόσμιες υποθέσεις, όπως ο Μπιλ Γκέιτς θα έπρεπε να γνωρίζει τα πάντα σχετικά με το ΝΑΤΟ. 

Δείτε επίσης;


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τον περασμένο μήνα, ο Γκέιτς είπε, 

    "Πάρτε τον ΟΗΕ, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την ασφάλεια στον κόσμο. Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, γιατί έχουμε λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα. Έχουμε το ΝΑΤΟ, έχουμε πτέρυγες μάχης, τζιπ, εκπαιδευμένους ανθρώπους. Αλλά τι γίνεται με τις επιδημίες; Πόσους γιατρούς έχουμε σε σύγκριση με τα αεροπλάνα, τις σκηνές, τους επιστήμονες; Αν υπήρχε κάτι όπως μια παγκόσμια κυβέρνηση, θα είμασταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι." (Η υπογράμμιση δική μου)

Όχι πολύ καιρό πριν αυτό το θέμα θεωρείτο ως θεωρία συνωμοσίας, αλλά τώρα ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο ανοιχτά το προτείνει γεγονός που υποδηλώνει πλέον ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είναι υφίσταται ως ιδέα και όχι ως θεωρία συνωμοσίας. 

Οι τοπικές κρατικές κυβερνήσεις είναι γενικά μια πολύ κακή ιδέα, ακόμη και όταν είναι μικρές μπορούν να κάνουν ακόμα μεγάλη ζημιά. Έτσι, όταν μια κυβέρνηση κυβερνά ολόκληρο τον πλανήτη, δεν μπορούμε να διανοηθούμε τι είδους αγριότητες θα είναι ικανή να κάνει.

Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση Αόρατα Γεγονότα

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails