Friday, April 22, 2016

Παραφρονεί ο ένας μετά τον άλλον οι χολυγουντιανοί αστέρες. «Είπα στην 4χρονη κόρη μου ότι μπορεί να διαλέξει όποιο φύλο θέλει να είναι», είπε ο «Θωρ» (video)



Λες στον μικρό σου γιο ότι, αν θέλει, μπορεί να διαλέξει να μην είναι αγόρι και στην κόρη σου ότι κι αυτή, αν θέλει, μπορεί να διαλέξει να μην είναι κορίτσι; Αν ναι, ανήκεις στους «προοδευτικούς» και στους «φωτισμένους». Αν όχι, η άποψή σου είναι «αναχρονιστική» και «σκοταδιστική» και σε λίγο θα ποινικοποιηθεί ως «λόγος μίσους»

Δεν είναι πλέον φυσιολογικό να λες στα παιδιά σου «παιδί μου, είσαι ένα αγόρι. Τα μέλη του σώματός σου είναι αντρικά» ή «παιδί μου, είσαι ένα κορίτσι. Τα μέλη του σώματός σου είναι γυναικεία».

Στο παρακάτω βίντεο ο Αυστραλός ηθοποιός του Χόλυγουντ ChrisHemsworth, (γνωστός από την ταινία «Θωρ») εξηγεί στην ομοφυλόφιλη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, πώς διαχειρίστηκε το θέμα της λεγόμενης «ρευστότητας των φύλων» με την 4χρονη του.

Όταν το κοριτσάκι του είπε ότι θα ήθελε να έχει τα ίδια γεννητικά όργανα που έχουν οι δίδυμοι αδελφοί της, ο μπαμπάς Hemsworthτης είπε : «Μπορείς να είσαι ό, τι θέλεις να είσαι»..

Και μετά έπεσαν τα κλάπα - κλάπα.




Το έχουμε γράψει και το βλέπουμε ήδη. Το επόμενο βήμα των πεφωτισμένων του σχετικισμού - «προοδευτισμού» είναι να εξαλείψουν «επισήμως» την ύπαρξη των δύο φύλων και τις διαφορές τους. Όλο αυτό αποτελεί επίθεση στην ανθρώπινη οντολογία. Διάβασε: H «ιδεολογία του φύλου» είναι μια «επανάσταση κατά του ανθρώπου» 

                          ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails