Saturday, April 16, 2016

Σοκ στα Γιαννιτσά: Ιρανός βίασε δύο μικρά κορίτσια από την Συρία



Όσοι νόμιζαν ότι οι λαθρομετανάστες θα περιοριστούν στα σπασίματα, τις επιθέσεις σε αστυνομικούς και στρατιωτικούς και το κλείσιμο των δρόμων έκαναν λάθος!

Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών παίρνει πια άλλες διαστάσεις όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη όπου καταγράφονται καθημερινά σεξουαλικές επιθέσεις.



Ένας 18χρονος Ιρανός προφυλακίστηκε σήμερα, αφού κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, 6 και 7 ετών, από τη Συρία.

Ο δράστης βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στο "κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών" στα πρώην δημοτικά σφαγεία Γιαννιτσών και σύμφωνα με την καταγγελία οι ασελγείς πράξεις τελέσθηκαν την περασμένη Κυριακή στις τουαλέτες του κέντρου.

Τα δύο ανήλικα θύματα είναι αδελφές και εκμυστηρεύτηκαν το τι συνέβη σε πρόσωπο που γνώρισαν στο κέντρο, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι γιατροί που απευθύνθηκαν στη συνεχεία στην Αστυνομία.

Έπειτα από κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, εντοπίστηκε ο 18χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Τα χειρότερα έρχονται...

ΠΗΓΗ:xryshaygh.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails