Wednesday, April 6, 2016

Πού φτάσαμε;- Λαθρομετανάστες και πρόσφυγες έχουν κλείσει την εθνική οδό και ζητούν ταυτότητα από τους Έλληνες οδηγούς για να τους αφήσουν να πάνε στις δουλειές τους! (βίντεο)


της Μαρίνας Νικολάκη
Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίζονται καθημερινά στην εθνική οδό , στο σημείο του Πολυκάστρου, όπου λαθρομετανάστες απαγορεύουν την διέλευση οχημάτων και ζητούν χαρτιά από τους ΕΛΛΗΝΕΣ οδηγούς... Φαίνεται πως έχουμε καταντήσει υπόλογοι στους "δυσαρεστημένους" από τα κλειστά σύνορα λαθρομετανάστες και θα πρέπει να αναφέρουμε πού πηγαίνουμε, για ποιό λόγο καθώς και να "αφηνόμαστε" στον διεξοδικό τους έλεγχο πριν μας δώσουν το τελικό οκ για να προχωρήσουμε. Με τη πρόφαση φυσικά πως αφού δεν πάνε εκείνοι εκεί που θέλουν δεν πρέπει να πάμε και εμείς!
 
Αναγκάζουν τους Έλληνες οδηγούς να δείξουν τα στοιχεία της ταυτότητας τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι είναι Έλληνες!
 
Αγανακτισμένος ιδιοκτήτης φορτηγού που δεν του επετράπει να περάσει, φωνάζει: «Ελληνας είμαι! Στη χώρα μου είμαι, μας έχετε διαλύσει! να πάω στη δουλειά μου θέλω, σας ταίζουμε, σας ποτίζουμε τι άλλο θέλετε πιά; δεν ντρέπεστε λίγο; Σας παρακαλούμε. Είναι ντροπή!»
 
Οδηγοί και λαθρομετανάστες διαπληκτίζονται ενώ η αστυνομία παρακολουθεί ανήμπορη να ανάλαβει δράση.
 
Παρακολουθήστε το βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό και δείτε την ομάδα των «αλληλέγγυων» να εμφανίζεται ξαφνικά και να μοιράζει φαγητό στους λαθρομετανάστες που κλείνουν το δρόμο!


ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails