Tuesday, April 5, 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕΝΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ;;;







ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ..Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 
Alan Patricof; ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ
ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕΝΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ








Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, όρεξη μόνο να έχετε και να κάνετε έρευνα


Και κάποιοι έχουν. Οι γνωστοί-άγνωστοι συνωμοσιολόγοι που χάνουν χρόνο από τη ζωή τους για να ξεσκεπάζουν συνωμοσίες κι ας γίνεται χρήση του όρου περιφρονητικά!
Το truthkings λοιπόν έκανε τη δουλειά και μας την αποκαλύπτει. Αφορά στη γνωστή κωλοτούμπα του De Niro που, ενώ είχε αποφασίσει να δείξει στο φεστιβάλ ταινίας Tribeca Film Festival του οποίου είναι συνιδρυτής, το αντι-εμβολιαστικό ντοκιμαντέρ του Andrew Wakefield, “Vaxxed”, “ξαφνικά” άλλαξε γνώμη και το ακύρωσε υπαναχωρώντας στις πιέσεις που δέχτηκε.
Τα πράγματα, μας λέει ο φίλος ακτιβιστής, είναι απλά και όλα στο φως. Έριξε μια ματιά στην Wikipedia για να δει ποια είναι τα άλλα ιδρυτικά της Tribeca Film Festival.

Craig M. Hatkoff   είναι Αμερικανός επενδυτής ακίνητων και φιλάνθρωπος από την πόλη της Νέας Υόρκης . Μαζί με την Jane Rosenthal, η οποία είναι παντρεμένη με τον Hatkoff, και τον Robert De Niro , ίδρυσαν το Φεστιβάλ Tribeca Film και το Ινστιτούτο Κινηματογράφου Tribeca το 2002. Η αδελφή του, Σούζαν, είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Alan Patricof .

Τώρα ποιος είναι ο Alan Patricof;

Ο Alan Patricof είναι ένας Αμερικανός επενδυτής και ένας από τους πρωτοπόρους του επιχειρηματικού κεφαλαίου και των κεφάλαιων ιδιωτικών συμμετοχών σε βιομηχανίες. Ο Patricof έχει ιδρύσει την Apax Partners, η οποία είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου σε παγκόσμιο επίπεδο .

Και με τι ασχολείται η εταιρεία του, η Apax Partners; 

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για την Apax Partners αποκαλύπτει ότι πρόκειται για μια εταιρεία που ειδικεύεται στα εμβόλια και στις κλινικές δοκιμές, έχει σχέση με άλλες βιοϊατρικές εταιρείες με εμπειρία σε εμβολιασμούς, την παράδοση των εμβολιασμών και των κλινικών δοκιμών. Δεν έχουμε πηγές για να ακολουθήσουμε όλη την ιστορία της κάθε εταιρεία που αγόρασε η Apax Partners η οποία έχει κεφάλαιο $ 20- $ 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά οι στενοί δεσμοί της με την “Big Pharma” φαίνεται ξεκάθαρα σε όλο το ψάξιμο στην Google.

Από μια άλλη σελίδα στην Google: Οι επενδύσεις της Apax Partners σε υγειονομική περίθαλψη περιλαμβάνουν : CoreValve, Biolipox, Newron, NicOx, IDM, Galapagos, Hybrigenics, Synt:em, neuro3d, Neurotech, Affymax, Compugen, D-Pharm, Zymogenetics, Lorantis, Medeus Pharma, Wilex, Astex, DBV Technologies, κ.λπ.

Και ποια η σχέση του Patricof με την Tribeca, αν ρωτάτε;

Επιστροφή στην του Wikipedia :

Ο γιος του είναι ο Jonathan Cale Patricof, Πρόεδρος των Επιχειρήσεων Tribeca, της εταιρείας που κατέχει και λειτουργεί το Tribeca Film Festival.
Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ο κύριος αυτός είναι και κολλητός των Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, οι οποίοι επίσης θεωρούνται προστάτες της “Big Pharma”, με το αζημίωτο, βεβαίως βεβαίως!

Case closed! Μετά από όλη αυτή την πληροφόρηση, πόση τύχη θα είχε ο De Niro να προβάλλει την ταινία που ήθελε; Καμία!

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι «συνωμοσιολόγοι» να κάνουν καμιά δουλειά!

Και μιας και καταπιάστηκα πάλι με φαρμακευτικές, εμβόλια και γιατρούς, ας πω και δυο κουβέντες στα φιλαράκια μου τα Ελληνικά Hoaxes. Σχολίασαν στη σελίδα τους άρθρο μου (για μια ακόμα φορά), το Νέα δολοφονία ολιστικού ιατρού με την οικογενεια του στη Σάντα Μπάρμπαρα λέγοντας την καταπληκτική ατάκα:

hoaxes

Έτσι μάθαμε από τους σούπερ ντούπερ ειδικούς της απάτης ότι ο “βοτανοθεραπευτής” αλλά ΚΑΙ βελονιστής που ήταν ο έρμος ο γιατρός, ΔΕΝ είναι ολιστικός γιατρός. Τέλεια! Βρίζουν όλη μέρα την ολιστική ιατρική και δεν γνωρίζουν ΚΑΝ τι είναι. Όσο για το ότι έχουν συλλάβει κάποιον ύποπτο, το αναφέρω ήδη στο άρθρο μου, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Γενικώς οι τύποι είναι… Φτύσε ψηλά κι αγνάντευε! Μπορεί και να νομίζεις ότι βρέχει!

nea.allnewz.gr 

Το διαβάσαμε από το: /thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/de-

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails