Thursday, April 14, 2016

Οι Ρότσιλντ χρηματοδοτούν την λαθρομετανάστευση και οι ανθρωπιστές συνεργάζονται μαζί τους….για μια ανοιχτή Ευρώπη

 η σερβική εφημερίδα «Kurir» γράφει σε άρθρο της ότι  οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα  χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από τοίδρυμα  Ρότσιλντ και τις  οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας  ότι το κόστος της μεταφοράς των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.

Να θυμηθούμε την οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην οποία μέλος είναι ο κ. Χριστόπουλος , κολλητός του κυρίου Αλεβιζάτου, συνεργάτη του Προκόπη Παυλόπουλου και σύζυγος της γνωστής Κατσίμη που αμοίβεται, φυσικά όχι με 700 ευρώ (αστεία πράγματα) απο σένα τον έλληνα, στην ΕΡΤ, για να κάνει ενημέρωση  υπέρ της μετανάστευσης, όπως αποκαλεί τον εποικισμό .
stirizei-giwrgo-o-ragkousis-kaiepistrefei.w_l__article
Ο (ΣΑ)Ραγκούσης με τον ΓΑΠ, που ευθύνονται για τον πρώτο λαθρονόμο….Μιλάμε για μεγάλους έλληνες πατριώτες
christopoulos1380877059
Χριστόπουλος-Ενωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (των μη Ευρωπαίων) σύζυγος της επομένης και υπέρμαχος των νόμων περί Ιθαγενειών, που οδηγούν σε εποικισμό της χώρας. Να σημειωθεί ότι όλοι αυτοί χρηματοδοτούνται απο το Ελληνικό Δημόσιο με υπερμισθούς που ο απλός έλληνας ούτε φαντάζεται. Επισης όπως βλέπετε, ο ανθρωπισμός και η αγάπη ξεχειλίζουν απο τα μάτια.
kommenes
Η εργαζόμενη στην ΕΡΤ  Κατσίμη, υπέρ του εποικισμού και σύζυγος του Χριστόπουλου. Η μετανάστευση και ο αντιρατσισμός είναι μια …ομαδική υπόθεση μια ς παρέας, αδρά αποζημιούμενη απο τους φόρους των ελλήνων.
aleviz1-thumb-large
Ο Συνεργάτης του Πάκη, Αλιβιζάτος, προωθητής του νόμου Ραγκούση απο το 2009, συνεργάτης της Ενωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα κοκ.Ο νόμος εκρίθη αντισυνταγματικός, αλλά ο κύριος είναι…συνταγματολόγος και επίσης προτάθηκε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας απο το Ποτάμι του Θοδωράκη…. Είπατε κάτι για σχέσεις;;;;
Όλοι αυτοί ετοιμάσαν τον πρώτο λαθρονόμο Ραγκούση που κατέπεσε στο ΣτΕ.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την Σύζυγο Νταλάρα και ανηψιά Ραγκούση και την σύζυγο Χριστόπουλου, να μας λεν την αποψή τους και θα καταλάβετε πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα

Δείτε στο επόμενο βίντεο τι συμβαίνει στην Λέσβο και συνδιάστε το με το προηγούμενο βίντεο.

Εσείς τι πιστεύετε;;; Θα διορθωθεί το θέμα αν συνεχίσετε να δεχόσαστε να σας κυβερνούν συνωμότες πολιτικοί ;;;;
Οι ΕΔ απαιτείται να πράξουν το καθήκον τους και να υπερασπιστούν τα σύνορα.
Οι δικαστές…αν υπάρχουν, να παραπέμψουν την Τασία και όσους ψήφισαν νόμους απόδοσης Ιθαγένειας  σε ειδικό δικαστήριο και ο Λαός να βρεθεί σε εγρήγορση για να αναλάβει αυτός να πράξει το καθήκον του αν διαπιστωθεί οτι οι δύο προηγούμενοι στρουθοκαμηλίζουν.
Η ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ
Να μην σας ξαναπούμε να διαβάσετε το γνωστό σχέδιο ΕΔΩ
Τον ρόλο του επίτροπου μετανάστευσης ΕΔΩ
Αλλά ακούστε και ένα τραγουδάκι ΕΔΩ και αναμένετε την σύνδεση που θα είναι αποκαλυπτικότατη.
Τι σχέση έχει η Τασία με όλα αυτά;;; διόρισε τον άντρα της Κατσίμη, τον καλό κύριο που είδατε στην φωτογραφία , με μισθό, ως….κλικ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails