Monday, November 9, 2009

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Bernard-Henri Lévy ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΜΑΝ ΠΟΛΑΝΣΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ!!

Πολύ καλά διαβάσατε.Αυτή είναι η εβραϊκή Ταλμουδική λογική που θα μας την επιβάλλουν μόλις εγκαθιδρύσουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση με σύνταγμα το Ταλμούδ.Αλλωστε στο Ταλμούδ γράφει ξεκάθαρα οτι δεν απαγορεύεται η σεξουαλική συνέυρεση με ανηλίκα παιδιά αρκεί αυτά να είναι λιγότερο απο 9 ετών και οτι δεν είναι σημαντικό ένας άνδρας να συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι.
Μπορεί λοιπόν ο Πολάνσκι να έκανε παράνομο σέξ με μια 13χρονη αλλά σύμφωνα με το Ταλμούδ και τον Εβραίο φιλόσοφο της Γαλλίας Bernard-Henri Lévy δεν πρέπει να φυλακισθεί...






Ο Εβραιο-φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy



































Ο "Rapist" αντι για "Pianist" Εβραίος Ρομάν Πολάνσκι που δεν πρέπει να είναι φυλακή ότι και αν κάνει γιατί είναι επιζώντας του Ολοκαυτώματος


ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ
"'Ενας εβραίος δικαιούται να παντρευυθεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")". Sanhedrin 55b.
"'Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54b.
"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.

ΠΗΓΗ

3 comments:

Anonymous said...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΛΑΝΣΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ..ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"..ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ TOΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

Anonymous said...

Γιατί απορείτε; Αποσπάσματα απ'τo Ταλμούδ μας αράδιασε ο (υπ)άνθρωπος. Μέχρι και να μας σκοτώνουν τους επιτρέπει, δε θα τους επέτρεπε να μας πηδάνε;

angelsoul said...

Καλά έκανε λοιπόν ο πρόεδρος της επιτροπής του τελευταίου Φεστιβάλ των Καννών.
Είχε στηθεί εκείνες τις μέρες μια τεράστια καμπάνια απ' όλους τους Εβραιόπληκτους σταρ-ηθοποιούς, που διατυμπάνιζαν ότι "ο Ρομάν Πολάνσκι δεν επιτρέπεται να κρατείται φυλακισμένος, γιατί είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης"! Όλοι περίμεναν με αγωνία την ομιλία του προέδρου της επιτροπής, που εννοείται ότι έπρεπε να είναι κολακευτική για τον "αναξιοπαθούντα" Πολάνσκι. Ευτυχώς, ο τύπος (και δυστυχώς, δεν θυμάμαι ποιος ήταν) τους "άδειασε" όλους κανονικά, δηλώνοντας ότι "όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο"!!!

Όσο για τους υπόλοιπους "υπερευαίσθητους καλλιτέχνες", ένα έχω να τους πω: αν αυτήν την στιγμή κερδίζουν τεράστια ποσά από την υποκριτική και ικανοποιο΄ν μέσω αυτής την κάθε ματαιοδοξία τους, αυτό δεν το οφείλουν στον Πολάνσκι, αλλά στον Θέσπι!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails