Saturday, August 13, 2016

Αποκεφαλισμένη βρέθηκε 22χρονη που έκλεισε ροζ ραντεβού μέσω Ίντερνετ

Αποκεφαλισμένη βρέθηκε 22χρονη που έκλεισε ροζ ραντεβού μέσω Ίντερνετ
Αναζητούσε τον έρωτα μέσα από σελίδες γνωριμιών στο διαδίκτυο. Ένα από τα ραντεβού που έκλεισε έμελλε να ήταν και το μοιραίο. Η 22χρονη κοπέλα από την Ταλίτσα της Ρωσίας βρέθηκε αποκεφαλισμένη μετά από ραντεβού με άνδρα που έκλεισε μέσα από το Ίντερνετ.

Ως προσωπική κατάσταση στον λογαριασμό της η Κριστίνα Μεντβέντεβα έγραφε «ενεργή αναζήτηση». Είχε τουλάχιστον έναν λογαριασμό σε ένα σάιτ γνωριμιών, αλλά η αστυνομία ανέφερε πως δεν μπορεί να διαπιστωθεί ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο είχε ραντεβού μέσα από το ιστορικό των επισκέψεων της.
Αποκεφαλισμένη βρέθηκε 22χρονη που έκλεισε ροζ ραντεβού μέσω Ίντερνετ
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη της φρικιαστικής δολοφονίας μιας νεαρής κοπέλας έχουν εξαπολύσει οι ρωσικές αρχές. Το σχεδόν διαμελισμένο σώμα της βρέθηκε στην ακτή μιας λίμνης στην πόλη Μιτσουρίνσκι κοντά στο Εκατερινμπουργκ, την 4η μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας. Το κεφάλι της ήταν σχεδόν εντελώς αποκομμένο από το σώμα. Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε τρεις μέρες αφού την είχαν δει για τελευταία φορά και αφού ήταν ενεργή στο διαδίκτυο.
Η αστυνομία ανέφερε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις βιασμού της κοπέλας.
Ζούσε σε διαμέρισμα στο Εκατέρινμπουργκ με μια φίλη της και είχε εξαφανιστεί από τις 24 Ιουλίου οπότε και έφυγε για να συναντήσει τον άγνωστο άνδρα από το διαδίκτυο.
Αποκεφαλισμένη βρέθηκε 22χρονη που έκλεισε ροζ ραντεβού μέσω Ίντερνετ
Το τραγικό τέλος της 22χρονης έχει γίνει πρώτο θέμα στα ρωσικά μέσα που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια των γυναικών που χρησιμοποιούν σελίδες γνωριμιών στο ίντερνετ.
Η νεαρή κοπέλα είχε πρόσφατα μετακομίσει στο Ekaterinburg από τη γενέτειρά της Talitsa σε μια προσπάθεια να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Η πόλη όμως ήταν μοναχική για την 22χρονη και άρχισε να ψάχνει την αγάπη στο ίντερνετ.
Οι αρχές εντόπισαν το προφίλ της σε τουλάχιστον μια ιστοσελίδα όπου στο status της έγραψε ότι ψάχνει γνωριμίες. Οι αστυνομικοί έψαξαν το ιστορικό του υπολογιστή της και του κινητού της τηλεφώνου αλλά δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν τον μυστηριώδη άντρα με τον οποίο βγήκε ραντεβού.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails