Tuesday, August 23, 2016

Χρυσές μπίζνες με τους λαθρομετανάστες: Η συριζαία Σταμπουλή καταγγέλλει στελέχη της Νομαρχιακής του Σύριζα για... φαγοπότι 750 χιλιάδων ευρώ! ΒΙΝΤΕΟ

“Σφαγή” μεταξύ των συριζαίων για την διαχείριση κονδυλίων για τους λαθρομετανάστες. Το "προσφυγικό" ζήτημα δίνει την δυνατότητα για “τρελή κονόμα” σε διαφόρους ψευτοανθρωπιστές, “αντιρατσιστές”, “αλληλέγγυους” κ.τ.λ., οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν βρει μια πολύ καλή πατέντα για να αυξάνουν το εισόδημά τους δια μέσου του... ενδιαφέροντός τους για τους “πρόσφυγες”.

Ορισμένες φορές, οι όποιες αποκαλύψεις για την (κακο)διαχείριση των κονδυλίων για τους “πρόσφυγες” έρχεται εκ των έσω, δηλαδή από τους ίδιους τους (δήθεν) ενδιαφερόμενους για τους λαθρομετανάστες. Έτσι, λοιπόν, «πυρά» κατά κομματικών στελεχών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, για υπόθεση διαγωνισμού σίτισης των “προσφύγων” που φιλοξενούνται στην περιοχή, εξαπέλυσε η βουλευτής του νομού Αφροδίτη Σταμπουλή.
Η συριζαία βουλευτής καταγγέλλει το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, υποστηρίζοντας πως μαζί με την κόρη του έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων ύψους 750.000 ευρώ. «Αυτό που ξέρω είναι ένα άλλο ηθικό θέμα, η συντονίστρια του χώρου η κ. Χρύσα Τάπα είναι κόρη του κ. Τάπα, δηλαδή η κ. Τάπα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα από τον πατέρα της και θα τα ελέγχει και υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα εάν αυτά δεν είναι όπως πρέπει, είναι κόρη του προμηθευτή, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αυτό είναι το ηθικά ασυμβίβαστο πέρα από την ιδιότητα του ως αναπληρωτής συντονιστής υπεύθυνος για το προσφυγικό, δεύτερο ηθικά ασυμβίβαστο, δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά, δεν είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η Σταμπουλή.
Το ποσό των 750.000 ευρώ ακούγεται (και είναι) ασύλληπτο για τα δεδομένα της μνημονιακής Ελλάδας. Πέρα, όμως, από “την κονόμα”, την οποία καρπώνεται ένα μέλος του κυβερνώντος κόμματος, το ζήτημα επεκτείνεται κι αλλού. Στο ότι, δηλαδή, λεφτά για συντάξεις, μισθούς, κοινωφελή έργα, αλλά και για μια σχετικά αξιοπρεπή διαβίωση των μακροχρόνια ανέργων και άστεγων δεν υπάρχουν. Υπάρχουν, όμως, για άλλους σκοπούς, οι οποίοι ορισμένες φορές εξυπηρετούν και συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails