Thursday, August 11, 2016

Κτηνωδία στην Πάτρα: Λαθρομετανάστες βασάνισαν και σκότωσαν αδέσποτα σκυλιά

Μια αποτρόπαια είδηση ήρθε στο φως το δημοσιότητας από την Πάτρα σχετικά με την βάρβαρη και κτηνώδη συμπεριφορά των λαθρομεταναστών απέναντι στα ζώα, αλλά προφανώς "θάφτηκε" επιμελώς από τα ΜΜΕ για να μην τους χαλάσει το "αντιρατσιστικό" παραμύθι.

Το περασμένο Σάββατο (06/08) στην παραλιακή ζώνη της Ακτής Δυμαίων και συγκεκριμένα στον χώρο της ΑΒΕΞ σύμφωνα με το patrasevents.gr ακούγονταν σκυλιά να γαβγίζουν έντονα. Σύμφωνα με την μαρτυρία της αυτόπτου μάρτυρος μέσα στον χώρο του παλιού εργοστασίου πάνω από 200 λαθρομετανάστες είχαν πιάσει 5 σκυλάκια και τα χτυπούσαν με μεγάλα ξύλα.

Η καταγγέλλουσα σοκαρισμένη από το θέαμα απομακρύνθηκε από τον χώρο και κάλεσε την αστυνομία, η οποία από την πλευρά της είπε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι! Την επόμενη μέρα φιλόζωοι της Πάτρας κάλεσαν εκ νέου την αστυνομία για να πάει στο σημείο, καθώς και την αυτόπτη μάρτυρα για να καταθέσει αυτό που είδε. Το σκηνικό όμως συνεχίστηκε και έτσι το απόγευμα της Κυριακής ένας φιλόζωος κατάφερε να βγάλει από τον χώρο ένα σκυλάκι ζωντανό.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σε απόγνωση, καθώς έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των λαθρομεταναστών που μένουν σε παραπήγματα ή μέσα στα παλιά εργοστάσια και θανατώνουν βάναυσα τα αδέσποτα για να τα φάνε!
Διαβάστε επίσης: Φρίκη στην Μυτιλήνη! Λαθρομετανάστες σκότωναν και έτρωγαν αδέσποτα σκυλιά - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails