Monday, August 29, 2016

Πρόκληση ΒΟΜΒΑ της ΑΛΒΑΝΙΑΣ!Τρέμει η Αθήνα...



Δέχεται επίθεση ο πληθυσμός της Χιμάρας. Η ελληνική κοινότητα της Βόρειας Ηπείρου, βρίσκεται πιασμένη στη μέγγενη του Έντι Ράμα, του Αλβανού Πρωθυπουργού με τις εθνικιστικές διαθέσεις.
Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται σχέδιο εθνοκάθαρσης, μέσω της βίαιης υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών. Σκοπός η εκδίωξη των βορειοηπειρωτών μας από τις πατρογονικές εστίες τους.

Το πρώτο στάδιο του σχεδίου είναι η άτυπη αλλαγή χαρακτηρισμού της γης (από αγροτική σε τουριστική), την απόσπασή της από τους Έλληνες ιδιοκτήτες της, την μετέπειτα απόδοσή της (ακόμα και με πλαστογραφίες τίτλων) σε φιλοκυβερνητικούς «επιχειρηματίες» και στο τελικό στάδιο, τη μετακίνηση και την εγκατάσταση πληθυσμών από άλλες περιοχές της Αλβανίας για να εξαφανιστεί το ελληνικό στοιχείο.
Τα σχέδια της Αλβανικής κυβέρνησης είναι εμφανή πια και στον πιο αδαή και αφελή παρατηρητή. Οι προφάσεις είναι αστείες μεν για εμάς τους παρατηρητές, αλλά τραγικές για τους Έλληνες της περιοχής. Το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ πρέπει να προστατεύσει τους Έλληνες της περιοχής.
ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails