Sunday, August 21, 2016

NA ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΟΝ «ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! ΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΟΙ… ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ – ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ- ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; (ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


kasidiaris X
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές για τους επικριτές της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως είναι τα χιλιάδες έγγραφα οργανισμών που διοικούνταν από τον George Soros και έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο έπειτα από επίθεση χάκερς.

Όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, από τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει προκύπτει ότι ΜΚΟ που επέκριναν τις πολιτικές του κόμματος, περιλαμβάνονταν στις λίστες χρηματοδότησης του Soros με τον μεγαλοεπενδυτή να τις «ενισχύει» με υπέρογκα ποσά κάθε χρόνο.
Ενδεικτική είναι η περίπτωση της «Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» που από τον Soros μονάχα για ένα τρίμηνο το ποσό των 19.200 ευρώ.
Όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, κοινώς στη συγκεκριμένη ΜΚΟ λαμβάνουν μονάχα από τα κεντρικά του Soros το ποσό των 76.800 ευρώ το χρόνο.
image1
Εντός των εγγράφων του Σόρος, που προσφάτως είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν και μία μελέτη που εκπονήθηκε από έναν Χιλιανό καθηγητή, ονόματι Cristóbal Rovira Kaltwasser, για το «Παρατηρητήριο Δημοκρατίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Η εν λόγω μελέτη προσπαθούσε να εξάγει συμπεράσματα σχετικά με την επέμβαση του ΔΝΤ σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και να τα προβάλλει στη σημερινή Ευρώπη, με ειδική σκόπευση στην λεγόμενη «άνοδο της ακροδεξιάς».
Μέσα σε αυτή την έκθεση, που προφανώς είχε υψηλό ενδιαφέρον για τον σιωνιστή Σόρος, υπάρχει και ένα βασικό συμπέρασμα για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, οι οποίες – ως γνωστόν – διετάχθησαν από «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις» που «έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή», σύμφωνα με τον τ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Α.Ρουπακιώτη.
militant
Αναφέρεται, λοιπόν, ότι: «Κοιτώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα (δηλαδή την φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής) δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για να υπερασπιστεί την φιλελεύθερη δημοκρατία. Η ενεργοποίηση της ιδέας της «μαχητικής δημοκρατίας» κάθε άλλο παρά απλή είναι. Απαιτεί καθαρές γραμμές σχετικά με το πως, πότε και ποιος θα πρέπει να αποφασίζει αν οι πολιτικοί «παίχτες» θα έπρεπε να απαγορευτούν.»
Πίσω από τις γραμμές της εκθέσεως αυτή, που απηχεί τις σκέψεις του ίδιου του Σιωνιστή Σόρος, μπορούμε να δούμε να πλανιέται το… φάντασμα του Πόππερ. Η ιδέα της «μαχητικής δημοκρατίας» συνίσταται στη χρήση νομικών περιορισμών στην πολιτική έκφραση και ο αποκλεισμός των «εξτρεμιστών» από την «δημοκρατία».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails