Saturday, August 27, 2016

Ο... φίλος μας ο Ερντογάν: Οι τούρκοι διακινούν χάρτη στο διαδίκτυο που περιέχει την μισή Ελλάδα!

Ο... φίλος μας ο Ερντογάν: Οι τούρκοι διακινούν χάρτη στο διαδίκτυο που περιέχει την μισή Ελλάδα!
Η πρόσφατη εισβολή των τούρκων στην Συρία οδήγησε και σ' άλλες προκλητικές κινήσεις εκ μέρους τους, αυτή την φορά εις βάρος της Ελλάδας.
Έτσι, λοιπόν, τούρκοι διακινούν στο twitter έναν χάρτη που αναβιώνει την Οθωμανική Αυτοκρατορία με αφορμή την εισβολή του στρατού τους στην Συρία.
Οι ορέξεις των τούρκων άνοιξαν και γι' αυτό στον χάρτη προσάρτησαν την μισή Ελλάδα, με τα νησιά του Αιγαίου, ολόκληρη την Κύπρο, ένα τμήμα της Βουλγαρίας, δείχνοντας τα μύχια σχέδιά τους για ξαναμοίρασμα εδαφών στα Βαλκάνια και όχι μόνο.
Μάλιστα, ακολουθώντας την γραμμή του Ερντογάν, για τον οποίο... ανησυχούσαν οι εγχώριοι ακόλουθοι του “συνταγματικού τόξου” μη τυχόν και πέσει η... δημοκρατία στην Τουρκία, η τουρκική εφημερίδα “Σαμπάχ”, η φωνή του Ερντογάν”, παρομοιάζει την εισβολή στην Συρία με την κατάκτηση της Συρίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1517. Αυτή η προπαγάνδα περνά στους οπαδούς του Ερντογάν, που ήδη έχουν αρχίσει και αναρτούν φωτογραφίες αυτοκρατορικού μεγαλείου και χάρτες της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ως τουρκικές κτήσεις η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα μισά νησιά του Αιγαίου Πελάγους και η Κύπρος.
Την ημέρα της εισβολής στην Συρία ο Ερντογάν λέει ότι η Τουρκία δεν μπορεί να ξεχάσει ότι η Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια, ήταν κάποτε μέρη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας” έγραψε στο twitter ο τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ!
Αυτά για να μην ξεχνάμε την συνεχή προκλητικότητα των τούρκων, την ίδια ώρα που οι εγχώριοι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι μας ομιλούν για την “ελληνοτουρκική φιλία”, στρώνοντας έτσι το χαλί στους τούρκους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επεκτατικών τους σχεδίων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails