Tuesday, August 16, 2016

ο ιδρυτής του ΚΚΕ, εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια! ήταν ο εν Ελλάδι κολλητός του ιδρυτή του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν!

ο ιδρυτής του ΚΚΕ, εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια! ήταν ο εν Ελλάδι κολλητός του ιδρυτή του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν!
Στα «Εβραϊκά Χρονικά» Ιουνίου 2013 που μόλις κυκλοφόρησαν από το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» υπάρχει ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα στον Σιωνιστή Ιδρυτή του Κράτους του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν (1886-1973). Εκεί αποκαλύπτονται τα εξής άκρως ενδιαφέροντα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό:

Την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, ο Μπεν Γκουριόν σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη κι εκεί έγινε στενός φίλος του εβραίου ιδρυτή του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια. Όταν ο Μπεναρόγια ίδρυσε την «Φεντερασιόν» (τον πρόδρομο του ΚΚΕ), ο Μπεν Γκουριόν ήταν ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της. Ο μετέπειτα ιδρυτής του Ισραήλ, ήταν φανατικός Σοσιαλιστής και δίδασκε Εβραϊκή Γλώσσα και Σοσιαλισμό στους ατυχείς Θεσσαλονικείς, ξεκινώντας από τον Πατριάρχη Αβραάμ.
Ακόμη, σύμφωνα με το επίσημο περιοδικό των Ελλήνων Εβραίων, που παραθέτει δηλώσεις του ιδίου του Μπεναρόγια, ο Μπεν Γκουριόν ήταν από τότε Σιωνιστής (δηλαδή φανατικός εβραίος Εθνικιστής), αλλά αυτό καθόλου δεν ενοχλούσε τα υπόλοιπα μέλη της «Φεντερασιόν». Μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός τους ενοχλούσε…
Εφημερίδα «Στόχος»

2 comments:

Anonymous said...

BIR ALLAH! ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
16/08/2016


Η ξοφλημένη και πολλάκις ξεφτιλισμένη αριστερά σήμερα, υπάρχει σε διάφορες εκδοχές – οι οποίες, τις περισσότερες φορές, συναντιούνται και γίνονται… μία. Την σταλινική, την… νατοϊκή, την… ροζ και άλλες. Τώρα έχουμε και την… μουσουλμανική αριστερά!

Το ρόλο του κύριου εκφραστή της διεκδικεί επαξίως ο συνιστωσάκιας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Κούρκουλας (της συνιστώσας «Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό – αν σας βρωμάει Σόρος καλώς σας… βρωμάει), με άρθρο του υπό τον τίτλο «Γιατί λέμε ναι στο τζαμί στο Βοτανικό;».

Στο οποίο, αφού εξετάζει το όλον θέμα από,… μαρξιστική-λενινιστική άποψη, συμπεραίνει ότι ο χριστιανισμός είναι… φονταμενταλιστική θρησκεία και πως… καταπιέζει τις γυναίκες (γιατί «μέχρι το 19ο αιώνα στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις ήταν απαγορευμένες, οι γυναίκες έπρεπε να είναι καλυμμένες μέχρι τον αστράγαλο, η κληρονομιά δινόταν μόνο στο μεγαλύτερο αγόρι»…)!!! Στο τέλος δε, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:

«Η παραχώρηση θρησκευτικών ελευθεριών στους μουσουλμάνους θα αποφορτίσει τις «θρησκευτικές διαφορές» και θα διευκολύνει την κοινή πάλη ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες/πρόσφυγες εργαζόμενους, για όσα από κοινού μας απασχολούν και χρειάζεται να παλέψουμε μαζί γι’ αυτά: τα μέτρα βαρβαρότητας, τη φτώχεια και την ανεργία, τις πολιτικές των καπιταλιστών και των κυβερνήσεών τους. Αποτελεί τεράστιο λάθος η αδιαφορία για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων, επειδή είναι αντιδραστικές εν γένει οι θρησκείες. Ακόμα μεγαλύτερο λάθος είναι η υποστήριξη θρησκευτικών απαγορεύσεων των κυβερνήσεων από τμήματα της Αριστεράς, στο όνομα της «προόδου».

Εκτεθείτε συντρόφια, εκτεθείτε!

(ΥΓ): Α ρε μεγάλε Τζορτζ Σόρος, τι τους κάνεις! Μέχρι και… σαρίκι θα φορέσουνε τα συντρόφια, για να σε ικανοποιήσουνε!

Anonymous said...

Οι απατεώνες του (G)LIFO .gr, ο τσαμπατζής και Το ΧΩΝΙ

Ιουλίου 16, 2016

Την περασμένη εβδομάδα, η LIFO, η ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ της δήθεν διανόησης ασχολήθηκε με Το ΧΩΝΙ.
Κάποιος Αρης ∆ηµοκίδης, συγκεκριµένα, µας επιτέθηκε (για πολλοστή φορά). Το κείµενο που ακολουθεί είναι η απάντησή µας.
Οπως ακριβώς µας ήρθε στο µυαλό, καθώς βλέπαµε συγκεντρωµένα τα πρωτοσέλιδά µας και ξαναζούσαµε τα παλιά

Άρη ∆ηµοκίδη, στο αφιέρωµά σου στα πρωτοσέλιδα της εφηµερίδας µας, παρέλειψες να συµπεριλάβεις εκείνα µε τις αποκαλύψεις µας, που προκάλεσαν µηνύσεις και αγωγές εκατοµµυρίων τόσο από επιχειρηµατίες, που εσύ δεν θα τολµούσες ούτε το όνοµά τους να αναφέρεις, όσο και από πολιτικούς, συγγενείς πολιτικών, µέχρι και από τον αδελφό του τότε πρωθυπουργού, Αντώνη Σαµαρά (του οποίου την κυβέρνηση γενικά αγαπούσατε στη LIFO, θυµάσαι;).

Παρέλειψες, δηλαδή, να συµπεριλάβεις όλα εκείνα τα πρωτοσέλιδα, που αποδεικνύουν ότι Στο ΧΩΝΙ, όταν γνωρίζουµε την αλήθεια και έχουµε την απόδειξη, τη δηµοσιοποιούµε αδιαφορώντας για τις συνέπειες, οποιουδήποτε είδους. Γιατί αφενός δεν είµαστε τσαρλατάνοι, να παρασυρόµαστε από τους τίτλους στο Facebook, αφετέρου ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ∆ΕΙΞΕΙ ότι υπερασπιζόµαστε την έρευνά µας µε κάθε κόστος.

Τέσσερα χρόνια τώρα, έχουµε δεχθεί απειλές και επιθέσεις από επιχειρηµατίες, εκδότες, κοµµατικά στελέχη, υπουργούς, συγγενείς υπουργών, φίλους υπουργών, στενούς συνεργάτες υπουργών. Ισως για αυτό και να µην είχαµε ασχοληθεί µαζί σου νωρίτερα, παρότι µας είχες δώσει και στο παρελθόν αφορµές. Γιατί ήµασταν απασχοληµένοι µε σοβαρούς αντιπάλους.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails