Tuesday, August 16, 2016

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Ή ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; Υποδοχή Α.Κορακάκη: Πώς μπλέχτηκε το ολυμπιακό στεφάνι με την ισλαμική μαντίλα

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Kάποιοι χθες χρησιμοποίησαν με έναν πονηρό και εγγυημένο ως προς την επιτυχία τρόπο αθώο προσφυγόπουλο για να περάσουν παγκοσμίως το μήνυμά τους χρησιμοποιώντας το και φωτογραφίζοντάς το στην αγκαλιά της «χρυσής» και «χάλκινης» ολυμπιονίκου Άννας Κορακάκη, ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με ισχυρό μουσουλμανικό στοιχείο, στοχεύοντας κατεξοχήν στον γυναικείο πληθυσμό που λόγω του μητρικού ενστίκτου θα «κολήσει» στην εικόνα του χαρούμενου παιδιού αλλά και των φιλόστοργων πατεράδων χωρίς ο εγκέφαλός τους να μπορεί να επεξεργαστεί (εκείνη την στιγμή) τον πραγματικό σκοπό αυτής της ενέργειας.
 
Από την στιγμή μάλιστα που υποτίθεται ότι οι πρόσφυγες δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελέυθεροι έξω από το κέντρο φιλοξενίας στη Δράμα τις βραδινές ώρες γίνεται σαφές ότι κάποιοι το οργάνωσαν αυτό και το κατεύθυναν.
 
Χθες πολλοί λίγοι συνειδητοποίησαν την δύναμη της εικόνας με τις μαντίλες δίπλα από την Ελληνίδα ολυμπιονίκη (και με σύγχρονο τρόπο αναθρεμένη) Άννα Κορακάκη διότι όλοι ασχολήθηκαν με την αγκαλιά της στο μικρό προσφυγόπουλο.
 
Αυτό ήταν απόλυτα φυσικό. Στο 100% του γυναικείου πληθυσμού το μυαλό τους επικεντρώθηκε σε αυτή την εικόνα και φυσικά δεν σκέφτηκαν κάτι διαφορετικό, διότι έτσι είναι εκ φύσεως γεννημένες, να φέρουν κάποτε εντός του σώματός τους τέκνα. Το παιδί αυτομάτως κυριαρχεί στο μυαλό μια γυναίκας εκ φύσεως. 
 
Αλλά και ο ανδρικός πληθυσμός εηρεάζεται άμεσα καθώς σε οποιονδήποτε έχει σώας τας φρένας, εάν του προσφέρουν ένα μικρό παιδάκι να το αγκαλιάσει, θα το πράξει και όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα και κυρίως μπαίνουν υπό σκέψη πολύ αργότερα και αφού ήδη έχει περαστεί το «μήνυμα» και όπως λένε οι Κινέζοι «μια εικόνα χίλιες λέξεις».
 
Και επειδή στο επίκεντρο των εικόνων ήταν η Ελληνίδα ολυμπιονίκης περιστοιχισμένη από μαντιλοφορούσες μουσουλμάνες φάνηκε σε όλον τον πλανήτη ότι αντί να την υποδεχτούν Έλληνες πολίτες την υποδέχτηκαν μουσουλμάνοι στην πόλη καταγωγής της.
 
Το μήνυμα που στέλνουν παγκοσμίως-άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος τους- ήταν μια Ελλάδα μουσουλμανική και βέβαια ένα κάλεσμα σε όλους τους εξ' Ανατολών πρόσφυγες μετανάστες-"παράνομους μετανάστες" κατά την ΕΕ- να έρθουν στην Ελλάδα όπου "θα περνάνε υπέροχα".
 
Συν τοις άλλοις περνάει και το μήνυμα ότι εκτός της Θράκης και στην Δράμα διαβιούν μουσουλμάνοι που η Τουρκία φυσικά θα επιδιώκει να εμφανίζεται ως προστάτης τους.
 
Μπορούσε να γίνει κάτι άλλο; Ως προς το παιδί σαφώς όχι, καθώς ισχύουν τα παραπάνω αναφερθέντα. Η έμφυτη αγάπη για τα παιδιά από το σύνολο της Ανθρωπότητας είναι καταλυτική.
 
Το ζήτημα είναι ποιος διοργάνωσε την «παράτα» και έφερε από το κέντρο φιλοξενίας τους πρόσφυγες, το γιατί άλλωστε είναι κατανοητό.
 
Άλλωστε να το σκεφτούμε λογικά. Δεν γνώριζαν οι πρόσφυγες την Άννα Κορακάκη και φυσικά δεν γνώριζαν τι ώρα έρχεται στην Δράμα. Αυτά τα γνώριζαν αυτοί που τους έφεραν.
 
Πέρασε όμως και ένα ακόμα μήνυμα. Πρόσφυγες φάνηκαν να πανηγυρίζουν για την επιτυχία της Ελλάδας, σαν να πρόκειται για την νέα τους «πατρίδα», σαν να πρόκειται να μείνουν... για πάντα.
 
Να σημειωθεί ότι μόλις χθες ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δήλωσε ότι οι πρόσφυγες «ήρθαν για να μείνουν» ενώ ανακοίνωσε και την δημιουργία  camp για τη φιλοξενία προσφύγων σε όλη την Ελλάδα! Δηλαδή αναμένουμε μεγάλο νέο αριθμό προσφύγων
 
Ίσως αυτό ήταν που οι «διοργανωτές» ήθελαν να φανεί συν το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει καθοριστεί πόσοι τελικά θα είναι οι καινούριοι μονίμως «διαμένοντες» στην Ελλάδα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails