Wednesday, August 3, 2016

Το ISIS καλεί σε επιθέσεις κατά της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου


Σε επιθέσεις κατά της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας όπως και κατά του Πάπα και τον υπόλοιπων χριστιανών ηγετών και πιστών καλεί το ISIS στο 15ο τεύχος του επίσημου εντύπου των ισλαμιστών το οποίο κυκλοφορεί με τίτλο «Σπάστε το σταυρό» λίγο μετά τον αποκεφαλισμό του 86χρονου Καθολικού ιερέα Ζακ Αμέλ στην εκκλησία της Ρουέν στην Νορμανδία από δύο 19χρονους ισλαμιστές

Το έντυπο καλεί όλους τους οπαδούς του ISIS στη Δύση να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά χριστιανικών εκκλησιών, ενώ προαναγγέλλει νέα «χτυπήματα» κατά Δυτικών μέχρι την έκδοση του επόμενου τεύχους. 
Κάνει ιδιαίτερη μνεία μάλιστα στους «κρυμμένους στρατιώτες» στη Δύση και τους ζητάει να επιτεθούν «χωρίς καθυστέρηση».
Φυσικά μέσα στο τεύχος υπάρχουν οι προσφιλείς για τους ισλαμιστές εικόνες των αποκεφαλισμών.
Αναφέρεται στα πρόσφατα φονικά επεισόδια στο Ορλάντο, τη Νίκαια, το Μόναχο και το Μπαγκλαντές και λέει ότι οι «προσκυνητές του Σταυρού και οι παγανιστές της Δύσης θα πρέπει να εξετάσουν τους λόγους πίσω από την εχθρότητα των μουσουλμάνων κατά των Δυτικών και να μετανοήσουν εγκαταλείποντας τον χριστιανισμό, αποδεχόμενοι το Ισλάμ».
Είναι μια απευθείας επίθεση στον πυρήνα της Χριστιανικής Πίστης, στο ποίμνιο των Πιστώ προσπαθώντας να εμφυσήσουν φόβο σ εκάθε Χριστιανό που θέλει να πάει στην Εκκλησία να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα.
Αναπαράγουν δηλώσεις Αμερικανών, Καναδών, Φιλανδών, Τζαμαϊκανών, κατοίκων του Τρινιντάντ που ισχυρίζονται ότι ασπάστηκαν τον ισλαμισμό.
Στους στόχους των ισλαμιστών είναι ο Πάπας Φραγκίσκος, τον οποίο κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από το «παραπλανητικό πέπλο της καλής θέλησης προς τους μουσουλμάνους.»
Τον καταδικάζουν για τις δηλώσεις μετά το μακελειό στο γκέι κλαμπ στο Ορλάντο τον περασμένο Ιούνιο.
Στο στόχαστρο τους θέτουν και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, καθώς και τους Κόπτες.
Προειδοποιούνται, λοιπόν, οι εχθροί του Ισλάμ, ότι «ο πόλεμος κατά του Ισλάμ ούτε θα επιτύχει, ούτε θα σας ωφελήσει. Θα αποτύχετε γιατί μάχεστε ενάντια σε εκείνους που έχουν συμμαχήσει με τον Αλλάχ».
Το δημοσίευμα συνεχίζει το κήρυγμα μίσους, αναφέροντας: «Υποστηρίζετε ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί ακολουθούν τη σωστή θρησκεία και ότι θα εισέλθουν στο βασίλειο του παραδείσου; Δεν υπάρχει απόδειξη για αυτό».
Και αυτό το ισχυρίζονται κάποιοι τύποι οι οποίοι ανατιναζονται καθημερινά στον αέρα με την προσδοκία ότι θα πάνε στον παράδεισο!
Στο τέλος του άρθρου αφήνουν στους Χριστιανούς μονάχα δύο επιλογές είτε να παραμείνουν «προσκολλημένοι στην πολυτέλεια αυτής της ζωής, απορρίπτοντας την αλήθεια», είτε «να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την προειδοποίηση του Αλλάχ ότι η ζωή δεν είναι εγγυημένη».
Αναφέρουν μάλιστα ότι η Δύση θα χάσει τον πόλεμο εναντίον τους επειδή «πολεμουνε εναντίον των συμμάχων του Αλάχ»
Γίνεται κατανοητό ποιον «Φρανκεστάιν» εξέθρεψαν τόσα χρόνια ΗΠΑ και ΕΕ,όταν επέτρεπαν τον εξοπλισμό του ISIS με βαρύ οπλισμό για να επιτευχθεί η ανατροπή της μυβέρνησης Άσαντ στην Συρία

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails