Wednesday, December 14, 2016

Απίστευτη πορνογραφική προπαγάνδα για την έλευση λαθρομεταναστών στην Ευρώπη! «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!» (AKATAΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟ)


prosfiges
Η προπαγάνδα εν δράσει.
Πως θα δημιουργηθεί η «Ευρωαραβία», η νέα ήπειρος; Με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. «Φυγάδες, οι λευκές σκλάβες περιμένουν εναγωνίως τους μουσουλμάνους άνδρες» είναι το μότο που προσελκύει χιλιάδες κύματα λαθρομεταναστών με στόχο την ανάμειξη των φυλών και τον αφανισμό των εθνών που μέχρι τώρα γνωρίζουμε.

Γράφει ο Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης
«Από τις αρχές του 2015 σχεδόν ένα εκατομμύριο «φυγάδες» έχουν περάσει από τις ακτές της Τουρκίας σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, για να φτάσουν σε μια από τις πλούσιες χώρες της βόρειας Ευρώπης, κυρίως την Γερμανία και την Σουηδία. Και οι λόγοι της φυγής δεν ήταν τόσο οι πόλεμοι της σιωνιστικής Δύσης στις χώρες τους, όσο αυτά που μάθαιναν από τα κινητά και τις διάφορες ιστοσελίδες, ότι στις χώρες αυτές «ρέει μέλι και γάλα» και  ότι εκτός από χρήματα υπάρχουν …και γυναίκες που σε περιμένουν να τις κάνεις ευτυχισμένες!
Πώς αντιμετώπισαν όμως οι Έλληνες το φαινόμενο αυτό, που ονομάσθηκε τελείως λάθος και προφανώς για παραπλανητικούς λόγους, ως «προσφυγικό»; Μια έρευνα που έγινε τον Σεπτέμβριο 2015 δείχνει τις τάσεις και αντιδράσεις της κοινωνίας στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Οι Έλληνες πολίτες δείχνουν να μην έχουν μια σχετικά καθαρή εικόνα του προβλήματος, επιδεικνύουν όμως αισθήματα «συμπάθειας» και «αλληλεγγύης» απέναντι στους «πρόσφυγες», δεν επιθυμούν το κλείσιμο των συνόρων και θεωρούν σημαντική την παραμονή της χώρας στη Συνθήκη Σένγκεν.
Η προπαγάνδα του «προσφυγικού προβλήματος»
giagiades
Είναι γνωστή η φωτογραφία που δείχνει την Mηλίτσα, την Μαρίτσα και την Ευστρατία να ταΐζουν το μωρό της «προσφυγοπούλας». Γνωστά είναι και όσα έλεγε το 2015 η κυρά Τασία (ή Τασία Χριστοδουλοπούλου), υπουργός  της τότε υπηρεσιακής κυβέρνησης, για τους λαθρομετανάστες ότι «απλά λιάζονται» στο κέντρο της Αθήνας και ότι «θα παραμένουν για λίγο και φεύγουν». Και αν κάποιοι πίστευαν, ότι η απομάκρυνση της πολιτικής καρικατούρας της κυρά – Τασίας από το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και η αντικατάστασή της από τον Γιάννη Μουζάλα θα άλλαζε την κατάσταση, πλανήθηκαν πλάνην οικτρά. Μόλις ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, ανακοίνωσε, ότι «θα ανοίξουμε και τα σύνορα στον Έβρο να μπουν όλοι οι λαθρομετανάστες μέσα»!
Και λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2016 και ενώ το πρώτο λιμάνι της χώρας είχε γεμίσει με τις σκηνές και τα τσαντίρια των «μεταναστών» που έστησαν οι «Αλληλέγγυοι» και οι άλλες ΜΚΟ που χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρρος  η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική.
«Στην Ευρώπη σας περιμένουν λεφτά και γυναίκες έτοιμες για όλα!»
Μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών την περασμένη Πρωτοχρονιά στην Κολωνία πολλοί διερωτώνται πως είναι δυνατόν οι πρόσφυγες που ζητούν άσυλο, να βλέπουν τις Γερμανίδες σαν μια «εύκολη λεία». Είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας τους ή πρόκειται για μια ιδεολογία που τους  εμφυτεύθηκε για αλλότριους σκοπούς;
Η απάντηση κρύβεται στο ….μάρκετινγκ και τη διαφήμιση!
Συγκεκριμένα, σε διάφορες ιστοσελίδες «διαφημίζεται» ως επί το πλείστον στα αγγλικά η μετανάστευση προς την Ευρώπη. Και μάλιστα με όλα τα μέσα, με πορνογραφικές εικόνες, βίντεο, συνωμοτικές θεωρίες και με ρατσιστικές διακρίσεις που υποβιβάζουν τις γυναίκες.
Μια τέτοια ιστοσελίδα είναι το «Tumblrn», μια πλατφόρμα για τη δημοσιοποίηση κειμένων, εικόνων, βίντεο και συνδέσεων του χρήστη. Την πλατφόρμα λειτουργεί το «Tumblr Inc», το οποίο από το 2013 ανήκει στην «Yahoo» και ιδρύθηκε στην πολιτεία Ντέλαγουερ των ΗΠΑ.
Οι ιστοσελίδες αυτές έγιναν προφανώς για να ξεσηκώνουν νέους ανθρώπους από την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία. Και οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί από τους πολέμους που έχουν ξεκινήσει στο Ιράκ, την Λιβύη, την Ερυθραία ή την Συρία και ονειρεύονται τον ένα κόσμο που θέλουν να δημιουργήσουν, τον κόσμο χωρίς έθνη, κράτη και φυλές, για να τον κουμαντάρουν καλύτερα. Και για τον σκοπό αυτό δεν στάζουν να χρησιμοποιήσουν, μαζί με τους πολέμους και την πορνογραφία.
Η δημιουργία της Ευρωαραβίας και ο ρόλος του μάρκετινγκ
Η προπαγάνδα ξεκινά με το «Welcome-Refugees» από νέες γυναίκες που δήθεν αγαπούν τους μετανάστες. Η προπαγάνδα γίνεται για την δημιουργία μιας «Ευρωαραβίας». Κυρίως με ολόγυμνες, ξανθές, λευκές νέες κοπέλες εφηβικής ηλικίας και γυναίκες σε πορνογραφικές πόζες, που περιμένουν με αγωνία τους μετανάστες, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μια «νέα Ευρώπη», μια «νέα ανθρώπινη ράτσα».
f2
Η προπαγάνδα ξεκινά με το «Welcome-Refugees» («Καλωσορίζουμε τους πρόσφυγες»)
f4

Ακτιβιστές από ολόκληρη την Ευρώπη που βοηθούν τους μετανάστες.
f6
Η φωτογραφία αναγράφει: «Έλα μαζί μου στο στρατόπεδο των μεταναστών. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα, να είναι κανείς ρατσιστής»
f7
«Η Ευρώπη σας χρειάζεται. Το ποσοστό γεννήσεων στην ευρωπαϊκή ήπειρο συνεχώς μειώνεται. Η αναπαραγωγή των απογόνων των ευρωπαίων ανδρών γίνεται πιο αδύναμο. Πάτε στην Ευρώπη και ξεκινήστε μια επανάσταση. Φτιάξτε ένα καλύτερο και ισχυρότερο μέλλον. Ένα μωρό μετά το άλλο. Δημιουργεί μια νέα εποχή. Δημιουργείστε μια νέα ήπειρο: την Ευραβία».
f8
«Η Ευρώπη βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ιστορία συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας. Φύγε τώρα πάρε μέρος στον εξισλαμισμό της Ευρώπης και άλλαξέ την για πάντα. Το μέλλον είναι λαμπρό. Το μέλλον είναι το Ισλάμ. «Πρόσφυγες, καλωσορίσατε»
f9
«Οι κόρες των Ευρωπαίων σας περιμένουν» γράφει η προκλητική φωτογραφία
f10
«Περάστε από το «τοπικό τζαμί» τις Παρασκευές (γιατί οι γυναίκες) ντύνονται έτσι»
f11
Στη φωτογραφία παρουσιάζονται Ευρωπαίες ως «λευκές – σκλάβες» για τους πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Ευρώπη διά θαλάσσης…
f12
f15 f16 f17 f18 f19 f20 f21 f13 f14
Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails