Friday, December 16, 2016

ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ (;) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Το χάνουν το παιχνίδι της «αλληλεγγύης» τα συντρόφια και ειδικά οι… συντρόφισσες, καθώς τα προστατευόμενά τους «προσφυγάκια» φαίνεται πως την… παρεξηγούν και απαιτούν… άλλα πράγματα. Κι όταν δεν τους προσφέρονται, ορμάνε να τα πάρουν με το ζόρι – όπως άλλωστε επιτάσσουν τα ήθη, τα έθιμα αλλά και η ίδια η θρησκεία τους, από τα «κατώτερα» όντα – όπως θεωρούν τις γυναίκες.

Όμως, καλύτερα είναι να μας περιγράψουν τα γεγονότα τα ίδια τα συντρόφια – από την διαδικτυακή χαβούζα του μπάρμπα-Σόρος:
«Το βράδυ της Κυριακής η συντρόφισσα πηγαίνοντας προς το σπίτι της, στην περιοχή των Εξαρχείων, δέχθηκε επίθεση από άτομο το οποίο την παρακολουθούσε -όπως απεδείχθη από μαγνητοσκοπημένο υλικό- μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει.
Το άτομο αυτό της επιτέθηκε με σκοπό την σεξουαλική της κακοποιήση και την ταπείνωση της αξιοπρέπειας της.
Ο θύτης, ήταν μετρίου αναστήματος, μελαμψός και πιθανότατα να μη γνώριζε Ελληνικά καθότι δεν έδειχνε να αντιδρά στις φωνές και τα λόγια του θύματος. Βέβαια, είναι πιθανό απλά να αδιαφορούσε πλήρως για το άτομο της, καθώς επέλεξε να προβεί σε σωματική απειλή και όχι σε λεκτική. Με αλλεπάλληλες επιθέσεις το άτομο αυτό προσπάθησε να καταβάλει την αντίσταση της συντρόφισσας, και τελικά υποχώρησε αφού δεν μπόρεσε να ασκήσει τις κυριαρχικές του ορμές και την εξουσιαστική του θέληση…».
Στο τέλος της ανακοίνωσης δε, τα συντρόφια προαναγγέλλουν… ρατσιστική επίθεση κατά του Πακιστανού – ή κάτι τέτοιο:
«Τέτοιες επιθέσεις δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες. Δεν θέλουμε, ούτε φυσικά περιμένουμε από την αστική δικαιοσύνη να συλλάβει τον παρολίγο βιαστή της συντρόφισσάς μας αλλά τον ψάχνουμε…».
Ο εισαγγελέας κατά του… ρατσισμού κα

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails