Saturday, December 31, 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Φινλανδοί "στέλνουν" τις ανήλικες κόρες τους σε ενήλικους Μουσουλμάνους μετανάστες για να "συνηθίσουν"!


Σε ένα φιλανδικό φόρουμ, το Ylilauta, έχουν δημοσιευτεί εικόνες με ενηλίκους μουσουλμάνος μετανάστες που έχουν ερωτικές σχέσεις και ερωτικές στιγμές με λεύκα
κορίτσια προεφηβικής ηλικίας, να ποζάρουν στο Instagram και στο Facebook από την φιλανδική πόλη Saarijärvi. 

Οι άντρες, αραβικής καταγωγής από 20 έως 40 χρονών, ποζάρουν με νεαρά ανήλικα κορίτσια με λεζάντες όπως «ομορφούλα», «μωρό μου» και «σ’ αγαπώ». 

Αναρωτιόμαστε πως οι γονείς αυτών των κοριτσιών δεν βρίσκονται ακόμα στην φυλακή. Κάποιοι αρμόδιοι που ενδιαφερθήκαν για αυτή την σκανδαλώδη κατάσταση, πήραν από τους γονείς των κοριστών αυτών την απάντηση ότι αυτοί οι άντρες είναι… απλοί «φίλοι» και ότι είναι εντελώς φυσιολογικό για ενήλικους άντρες να αποκαλούν νεαρά κορίτσια ότι είναι όμορφα και να τα λένε ότι τις αγαπούν. 

Προφανώς στην Φιλανδία όλα αυτά θεωρούνται φυσιολογικά, όπως γενικότερα στην Δύση.






Σύμφωνα με την εφημερίδα Mvlehti, μία από τις μητέρες των κοριτσιών εργάζεται σε ένα στρατόπεδο μεταναστών. Το παιδί της, 10 χρονών, όπως και άλλα παιδιά, διδάσκονται από τους γονείς να προσπαθούν να είναι πιο… πολυπολιτισμικά και δεκτικά στις «τρυφερότητες» των ενήλικων μουσουλμάνων.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό παιδοφιλίας ανάμεσα στους λαθρομετανάστες. Σε άρθρο της η Σουλτάνα Χειλαδάκη, γράφει ότι, α έφηβα αγόρια δέχονται βιασμούς στην Ζούγκλα του Καλαί, όπως ισχυρίζονται αυτοί που εργάζονται σε ανθρωπιστικές οργανώσεις. 

Υπάρχουν ανησυχίες για την έλλειψη μέτρων παιδικής προστασίας στα μέρη που βρίσκονται οι σκηνές των λαθρομεταναστών, καθώς και για τους κινδύνους κακομεταχείρισης που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εκτοπισθέντα παιδιά σε όλη την Ήπειρο. 

Εθελοντές γιατροί οι οποίοι βοηθάνε αυτούς που έχουν κατασκηνώσει έξω από την γαλλική πόλη, ανάφεραν στην εφημερίδα The Independent ότι έχουν δώσει θεραπεία στους τελευταίους 6 μήνες σε 7 αγόρια ηλικίας από 14 μέχρι 16 χρόνων, τα όποιοι έχουν καταγγείλει ότι έχουν βιαστεί. Όλα αυτά τα παιδιά είχαν σωματικά τραύματα απο τους βιασμούς αυτούς. 

Ένα άλλο αγόρι βιάστηκε με με φρικτό τρόπο στην νοτιοδυτική Βιέννη από έναν 20 χρόνο λαθρομετανάστη στα αποδυτήρια ενός κολυμβητηρίου. 

Οι ανώνυμοι του φόρουμ ακολούθησαν τις εικόνες για να βρουν τα κορίτσια και να προειδοποίησουν τους γονείς για τους κινδύνους βιασμού. 

Παρόλα αυτά ήρθαν αντιμέτωποι με τις… μητέρες και τις μεγαλύτερες αδελφές των κοριτσιών, να λένε στους ανώνυμους ότι η συμπεριφορά αυτή είναι… φυσιολογική, γιατί φοβούνται να ομολογήσουν πώς έχει πραγματικά η κατάσταση.

Όπως φαίνεται οι Σουηδοί και οι Φιλανδοί προτιμούν χάριν του πολυπολιτισμού να μην μιλήσουν καλύτερα για αυτό το θέμα. Τους δικαιολογούν λέγοντας πως έτσι και αλλιώς είναι απλώς αθώοι προσφυγές οι όποιοι έρχονται από μια βίαιη και πολεμική χώρα και έτσι οι καημένοι δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στις δικές μας χώρες. Σήμερα η Ευρώπη αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη μεταναστευτική κρίση από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Μόνο η Σουηδία έχει δεχτεί το 2015 ήδη σχεδόν 163.000 λαθρομετανάστες σύμφωνα με την μεταναστευτική υπηρεσία της χώρας.

Οι λαθρομετανάστες έχουν γίνει αιτία πολλών προβλημάτων στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρό. Μαζικοί βιασμοί στην Κολονία, βιασμοί ιατρών εθελοντών στις σκηνές λαθρομεταναστών και ο βιασμός ενός 12 χρόνου αγοριού είναι μόνο μερικά από αυτά τα περιστατικά. Μόνο στην Σουηδία το 77 % των βιασμών έχουν διαπραχτεί από το 2% του μουσουλμανικού πληθυσμού. Πρόσφατα έχουμε κρούσματα και στην Ελλάδα! Αλήθεια εσείς τι έχετε να πείτε για όλα αυτά τα «ωραία» χάριν του πολυπολιτισμού που αρχίσαμε να τα αντιμετωπίζουμε και εδώ στην χώρα μας.
πηγη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails