Monday, December 5, 2016

Σοκ στη Γερμανία: Αφγανός λαθρομετανάστης βίασε και σκότωσε την κόρη ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ


Μαρία
Η 19χρονη Maria Ladenburger, ήταν κόρη υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι.

Ο δράστης τη βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 16 Οκτωβρίου αλλά αποκαλύψεις για την υπόθεση δόθηκαν στον Τύπο μετά τη σύλληψη του δράστη την περασμένη Παρασκευή.
Ο ύποπτος είναι ένας μετανάστης από το Αφγανιστάν και συνελήφθη καθώς η αστυνομία βρήκε πάνω στο φουλάρι της κοπέλας το DNA του. Ο δράστης μόλις 17 ετών ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τη νέα χρόνια.
Ωστόσο, ο εισαγγελέας είπε ότι ο ύποπτος μπορεί να αλλάξει την κατάθεσή του και να πάρει πίσω την ομολογία του καθώς δεν έχει παραδεχτεί ότι βίασε την 20χρονη Maria. O μετανάστης η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ζούσε φιλοξενούμενος σε μια οικογένεια στην πόλη.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails