Monday, December 26, 2016

ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Διδάσκουν στο σχολείο ότι το Έθνος είναι προκατάληψη!


ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Διδάσκουν στο σχολείο ότι το Έθνος είναι προκατάληψη! Σήμερα το θέμα μας είναι η πολυπολιτισμικότητα στο βιβλίο Κοινωνική και πολιτική αγωγή. Ας δούμε πως ετοιμάζει το σύστημα τους δούλους του για την νέα εποχή.
Η μπουρδολογία των αριστερών και της νέας τάξης πραγμάτων επελαύνει στα σχολικά βιβλία και στα μυαλά των παιδιών μας.
Δείτε λοιπόν τι μηνύματα παιρνάνε:
1) Το κείμενο λοιπόν ξεκινάει με την επιβολή της πολυπολιτισμικής ….
κοινωνίας. Δεν γίνεται ρε παιδί μου αλλιώς, έτσι είναι οι κοινωνίες. Τέλος.
2) Μετά τα βάζει με την οποιαδήποτε ταυτότητα με παραδείγματα Έλληνας, χριστιανός, (πετάει και το οπαδός έτσι για ξεκάρφωμα). Δεν πρέπει λοιπόν παιδί μου, να έχεις κάποια ταυτότητα και να θεωρείς εαυτόν Έλληνα, χριστιανό κτλ γιατί τότε θα είσαι αρνητικός στις άλλες ομάδες (πχ στους λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλλει στην ζωή μας και δεν λένε να δεχτούν τον τρόπο ζωής μας. Άρα ας δεχτούμε εμείς τον δικό τους). Το πιό φασιστικό σύμπερασμα που έχω διαβάσει.

3) Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα του ανθρωπισμού. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων λοιπόν, η οποία πάντα πρέπει να είναι σεβαστή, γίνεται προκατάληψη.
α) Είναι προκατάληψη λοιπόν η φυλή (μην είσαι Έλληνας γίνε πολίτης του κόσμου σαν τον ΓΑΠ)
β) το φύλο (άνδρας, γυναίκα αλλά τι προκατάληψη να υπάρχει για τους άνδρες και τις γυναίκες; ενώ για τους ομοφυλόφιλους;)
γ) την θρησκεία (απλά γίνε άθεος παιδί μου είναι προκατάληψη η θρησκεία)
δ) η χώρα προέλευσης (ναι παιδί μου τι δεν καταλαβαίνεις; δεν κατακρίνουμε κανένα μουσουλμάνο που μπήκε λαθραία στην χώρα μας και στην χώρα του οι 60αρηδες παντρεύονται 8χρονα ή τα σκοτώνουν επειδή πάνε στο σχολείο)
ε) κοινωνικό στρώμα (ακριβώς, δεν πρέπει να θεωρείς καν πως υπάρχουν κοινωνικά στρώματα γιατί ίσως τότε μας πάρεις με τις πέτρες εμάς τους εξουσιαστές πολιτικούς που είμαστε η άρχουσα τάξη με μεγαλόδημοσιογράφους και επιχειρηματίες και πίνουμε το αίμα του πατέρα σου και του μέλλοντος σου)
στ) υγεία (δεν έχω να πω τίποτα εδώ. Να είναι καλά τα γενόσημα και η δραστική ουσία γιατί οι άρρωστοι θα φεύγουν πιό γρήγορα στον άλλο κόσμο και θα αποφεύγουν την προκατάληψη)
ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Διδάσκουν στο σχολείο ότι το Έθνος είναι προκατάληψη!
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Όλα αυτά λοιπόν οδηγούν σε άνισες μεταχειρισείς και δεν το θέλουμε αυτό σωστά; Δηλαδή κακό είναι που ο μουσουλμάνος στην Θράκη μπαίνει σε πανεπιστήμιο με 5 και συ με 15; Είναι κακό να φέρουν οι καημένοι οι λαθρομετανάστες την οικογένεια τους εδώ; Δεν τους λυπάσαι; Μόνοι στο κρύο και το αγιάζι;
Αυτό είναι ρατσισμός. Ότι πιστεύεις ότι σε κάνει ανώτερο είναι ρατσισμός. Ότι χαρακτηριστικό θεωρείς για τους άλλους στραβό και δεν σου αρέσει είναι ρατσισμός. Εδώ να σημειώσω την διαφορά με τους ανθρώπους με αναπηρίες (που τα αναφέρει ως άτομα, μια απρόσωπη λέξη).
Aυτή είναι η μεγάλη παγίδα. Εξισώνει τους αλλοδαπούς και τους τσιγγάνους που έχουν άλλα ήθη και έθιμα από εμάς και που δεν ταιριάζουν με τον πολιτισμό μας, με τους ανθρώπους με αναπηρία. Όσο για την γυναίκα, πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία προκατάληψη και διάκριση. Από την αρχαιότητα η γυναίκα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην κοινωνία των Ελλήνων και αντιμετωπιζόταν με σεβασμό, σε αντίθεση με τις σκοταδιστικές κοινωνίες των αλλοδαπών (αυτών που έχουμε στην χώρα μας σε μεγάλο αριθμό και είναι μουσουλμάνοι) που τις φέρονται σαν ζώα.
Πιστεύεις στις συνωμοσιολογίες; Τι διαφορετικό διδάσκουν στα σχολεία μας από αυτά που είπαν αυτοί;
Αν κοιμάσαι ακόμα μην αγχώνεσαι. Τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο που θα ξυπνήσεις ξαφνικά και θα αναρωτιέσαι σε τι πλάνη έπεσες. Γιατί καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να πιστέψεις πως ζεις σε μία πλάνη τόσα χρόνια. Είναι θέμα εγωϊσμού να πιστεύεις πως δεν πιάστηκες κορόϊδο. Έχεις χρόνο να προετοιμαστείς για αυτά που έρχονται σωματικά και ψυχικά, αρκεί να το θες. Και που ξέρεις μπορεί να γραφτείς και σε κάποια σελίδα της ιστορίας ή να συμβάλλεις στην ανατροπή της Νέας τάξης πραγμάτων που θα μνημονεύεται μέχρι για πάντα. Χτυπήστε την παγκόσμια δικτατορία των τραπεζιτών και πάσης φύσεως νεοταξιτών.

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails