Wednesday, December 14, 2016

ΦΟΒΕΡΟ...Η ΛΕΣΒΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ

Δείτε δυο αποσπάσματα από την ομιλία του Δημάρχου Λέσβου στην σύνοδο κορυφής για το προσφυγικό στο Βατικανό.


Στην Ετήσια Σύνοδο Κορυφής, με θέμα: «Ευρώπη, οι Πρόσφυγες είναι αδέλφια μας», που πραγματοποιήθηκε στις 9 & 10 Δεκεμβρίου 2016 στο Βατικανό, με πρωτοβουλία της Ακαδημίας του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου, συμμετείχε και ήταν ομιλητής ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση.

Την πρώτη ημέρα των εργασιών της Συνόδου, ο κ. Γαληνός ,στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων ότι η συμμαχία των πόλεων πρέπει να διευρυνθεί για να καλύψει το έλλειμμα πολιτικής βούλησης που παρατηρείται από τις ηγεσίες των Ευρωπαϊκών κρατών. Επίσης, αναφέρθηκε αναλυτικά στις ιδιαιτερότητες του προσφυγικού στη Λέσβο, εστιάζοντας στις σημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το νησί, ενώ επεσήμανε και τα προβλήματα που απορρέουν από τη σημερινή συνθήκη Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.  

Ο Δήμος Λέσβου σε δελτίο τύπου που έστειλε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ έκρυψε όπως ήταν φυσικό όλα αυτά που είπε για τους πρόσφυγες και την Λέσβο ο Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός.. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Την ώρα που οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών αυξάνονται ραγδαία, την ώρα που στην Λέσβο είναι εγκλωβισμένοι πάνω από 6500 μετανάστες και πρόσφυγες, την ώρα που αυξάνονται οι κλοπές και η βία μεταξύ μεταναστών, ο Δήμαρχος Λέσβου ονειρεύεται να ενταχθούν στην κοινωνία μας οι πρόσφυγες αλλά και να παντρέψουμε τον Λεσβιακό πολιτισμό με τους πολιτισμούς τρίτων χωρών…

Ο λαός της Λέσβου ας βγάλει τα συμπεράσματα του….

Ο κος Γαληνός δεν ήταν αυτός που πριν από μερικούς μήνες είχε δώσει διορία μιας εβδομάδας στην κυβέρνηση ότι αν δεν αποσυμφορηθει η Λέσβος θα κλείσουν οι εγκαταστάσεις στον Καρά Τεπέ; αυτή η διορία ακόμα ισχύει.. επ αόριστον μάλλον….

Και επειδή σε ανάρτηση του στο προσωπικό του facebook μας λέει συκοφάντες και ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο, δείτε ποιο είναι πραγματικά το όνειρο του Δήμαρχου μας για την Λέσβο και τους μετανάστες…….. Γιατί εμείς στο Lesvospost.com πάντα λέμε ότι βλέπουμε….

Αδιάψευστος μάρτυρας ευτυχώς είναι η εικόνα από το Βατικανό…

Και πάντα υπογράφουμε με το ονοματεπώνυμο μας Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης- Αρχισυντάκτης lesvospost.com)

βιντεο εδω

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails