Friday, December 23, 2016

“Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία: Πρόσφυγας ο Ιησούς!!!!

“Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία: Πρόσφυγας ο Ιησούς!!!!“Αντιρατσιστική” προπαγάνδα στα σχολεία: Πρόσφυγας ο Ιησούς!!!!
ΠΗΓΗ
Γονείς γρηγορείτε! Επειδή η προπαγάνδα τους δεν περνάει στους ενήλικους, οι αναίσχυντοι ολετήρες της Ελληνικής Πατρίδος απλώνουν τα δίχτυα τους στα παιδάκια!
Σήμα προπαγάνδας στάλθηκε σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας, ώστε να επιβληθεί η παγκοσμιοποίηση και ο πολυπολιτισμός στην Ελλάδα. Και επειδή οι ενήλικες έχουν γνώση και αντιδράνε στην προοπτική ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας, οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης βάζουν στο στόχαστρο ανήλικα παιδιά από τριών χρονών και πάνω για την προπαγάνδα τους.
Σε όλες τις σχολικές μονάδες, λοιπόν, με εντολή του υπουργείου Παιδείας θα διαβαστεί το ακόλουθο μήνυμα:

«Το πιο συγκλονιστικό γεγονός στον κόσμο αποτελεί η Γέννηση του Ιησού Χριστού καθώς η ενσάρκωσή Του χώρισε την ιστορία σε δύο μέρη, εκείνη που γράφτηκε προ Χριστού και εκείνη που συνεχίζεται μετά Χριστό. Ήταν ένας Θεός πρόσφυγας, γιατί από την ημέρα της Γέννησης του έως την Σταύρωσή Του δεν παρέμεινε σε έναν τόπο αλλά ως περιπλανώμενος πρόσφυγας δεν υπήρχε τόπος για Αυτόν.
Τα Χριστούγεννα είναι η νίκη και ταυτόχρονα η ήττα του Χριστιανισμού. Νίκη γιατί μπόλιασαν τον κόσμο με το Ευαγγέλιο της Αγάπης και ήττα γιατί το Ευαγγέλιο της Αγάπης νοθεύτηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι περισσότεροι Χριστιανοί να πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα καινά, χωρίς να τρωθούν οι μηχανισμοί που σπέρνουν την ανισότητα και τον θάνατο, δηλαδή χωρίς να χάσουν τη βολή τους. Η ιδεολογικοποίηση του Ευαγγελίου και η προσαρμογή ή και παραποίηση των λόγων του Χριστού κατά τη βόλεψή μας οδηγεί στην αδικία των συνανθρώπων μας. Ο ρατσισμός, ο εθνοφυλετισμός, η εξουσιαστικότητα και η κυριαρχικότητα έναντι των συνανθρώπων μας αλλά και η δικαιολόγηση του πλούτου, αποτελούν τα μεγαλύτερα αμαρτήματα των Χριστιανών που τα υποστηρίζουν. Στην Χριστιανική ιστορία το υπόλειμμα ήταν αυτό που κρατούσε την φλόγα του Χριστιανισμού ζωντανή. Υπόλειμμα ανθρώπων που σκέφτονταν ορθόδοξα και εξέφραζαν αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά που τους κληροδοτήθηκε Άνωθεν.
Ευχόμαστε ολόψυχα, αυτά τα Χριστούγεννα να αποτελέσουν την αρχή που το φως της δικαιοσύνης του Χριστού θα λάμψει στις ψυχές των ανθρώπων και θα γίνει το παράδειγμα, ώστε όλοι μαζί δίνοντας το χέρι στον πλησίον όπου γης να βοηθηθούμε πραγματικά. Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία, ειρήνη και προκοπή σε μαθητές και συναδέλφους εκπαιδευτικούς.»
Καταρχάς είναι εξόχως αστείο οι ΑΘΕΟΙ του Σύριζα να αποφαίνονται σχετικά με τα «αμαρτήματα» των Χριστιανών.
Κατά δεύτερον για να μαθαίνουν και κάτι περί Θεολογίας οι ΑΘΕΟΙ του Σύριζα, ο Θεάνθρωπος δεν είχε καταγωγή, ως Υιός του Θεού, συνεπώς δεν θα μπορούσε να είναι «πρόσφυγας».
Κατά τρίτον, ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι είχε καταγωγή, η δίωξή του από τους σταυρωτήδες του, Ιουδαίους, δεν οδήγησε στην φυγή του, ώστε να καταστεί «πρόσφυγας», αλλά σε μια συνειδητή Θυσία Του, ώστε να σταυρωθεί για τα αμαρτήματα όλων των ανθρώπων.
Τέλος, οι περισσότεροι από τους «πρόσφυγές» σας είναι στην ουσία λαθρομετανάστες και αρκετοί από αυτούς τζιχαντιστές.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails