Monday, December 26, 2016

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΕΡΤ.... Ρωσικό Υπ.Άμυνας: oμαδικοί τάφοι βασανισθέντων πολιτών ανακαλύφθηκαν στο Α Χαλέπι.

Βρέθηκαν ομαδικοί τάφοι πολιτών στις συνοικίες του Χαλεπίου που εγκατέλειψαν οι  »αντάρτες ».O επίσημος ρώσος εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας  Igor Konashenkov ανακοίνωσε  τη Δευτέρα ότι εντοπίστηκαν ομαδικοί τάφοι στην πόλη  του Χαλεπίου.Τα ευρήματα αποδεικνύουν ότι τα θύματα βασανίστηκαν βάναυσα πριν τη θανάτωσή τους.Η πλειοψηφία των θυμάτων έφεραν τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρωσικού Υπ. Άμυνας δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι «ανακαλύφθηκαν ομαδικοί τάφοι  δεκάδων Σύρων που υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια,εκτελέσεις, σφαγιασμό. Μερικά από τα σώματα ήταν ακρωτηριασμένα και διαμελισμένα  ενώ η πλειοψηφία των θυμάτων εκτελέστηκαν δια πυροβολισμών σύμφωνα με την προκαρκτική έρευνα. « 
 »Η ολοκλήρωση μιας μοναδικά μεγάλης κλίμακας ανθρωπιστικής επιχείρησης από το ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης στο Χαλέπι θα καταστρέψει πολλούς από τους μύθους με τους οποίους εξέθρεψαν τον κόσμο οι δυτικοί πολιτικοί, » τόνισε ο Konashenkov . « Τα αποτελέσματα μόνο και μόνο της αρχικής έρευνας τστις συνοικίες που εγκαταλείφθηκαν από  την αυτοαποκαλούμενη « αντιπολίτευση » θα σοκάρουν πολλούς. »rt ,sputnik15741118_1244768155571158_209783776583317938_n
Oι  Al Nusra , Hadrat al-Sham Islamic Movement, Nurettin Zenki Movement  και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις έθαψαν  σε ομαδικούς τάφους τα σώματα των θυμάτων τους.Ένας ομαδικός τάφος εντοπίστηκε χθες μετά τη βάναυση εκτέλεση 21 αμάχων.
Ο Ιατρικός Διευθυντής Χαλεπίου ο Ζahir Hacco εξήγησε στον ανταποκριτή του SANA  τα 21 θύματα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου. Επεσήμανε ότι υπήρχαν 5 παιδιά και 4 γυναίκες μεταξύ των πτωμάτων, και όλοι τους ήταν πολίτες.
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails