Wednesday, December 28, 2016

Ο Αλβανός ισλαμιστής «χασάπης» Λ.Μουχατζέρι επέστρεψε από Συρία και απειλεί «να πνίξει στο αίμα» Ηπειρο και Δ.Μακεδονία (βίντεο)

του Γιάννη Πετρίδη
Ένας από τους πλέον επικίνδυνους Αλβανούς, περιλαμβανομένης της Βόρειας Ελλάδας, αναφέρουν απόλυτα αξιόπιστες πηγές στην Εθνική Υπηρεσία ΠΛηροφοριών.
 
Ο Αλβανός ισλαμιστής "χασάπης" εντοπίστηκε από την ΕΥΠ στη μικρή πόλη Κάτζανικ του Κοσσυφοπεδίου,  μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κέντρα κατάταξης Αλβανών στις τάξεις του ISIS.
 
 
Η ΕΥΠ σε συνεργασία με την αντίστοιχη ιταλικκ'η υπηρεσία πληροφοριών, ζήτησαν να συλληφθεί ο συγκεκριμένος από τις αρχές του Κοσσυφοπεδίου, της Αλβανίας, αλλά και των Σκοπίων, κάτι που φυσικά όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ο μακελάρης εμνημερώθηκε και εξαφανίστηκε από το Κάτσανικ προς ορεινή περιοχή του Κσσυφοπεδίου.τατεύουν
 
Στην ΕΥΠ θεωρούν  ότι ο Λαβντρίμ Μουχατζέρι αντιπροσωπεύει έναν πολύ σημαντικό κίνδυνο καθώς συγκεντρώνει μια σειρά χαρακτηριστικών που τον καθιστά οιωνεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια: Είναι εμπειροπόλεμος, αδίστακτος, έχει στενό πυρήνα από περίπου 20 Αλβανούς φονιάδες που τον προστατεύουν και αποτελούν την προσωπική του φρουρά, έχει συνατότητα να στρατολογήσει, να εκπαιδεύσει και εξοπλίσει μέσα διάστημα λίγων μηνών εκατοντάδες Αλβανούς, καθώς έχει έτοιμα τουλάχιστον δύο στρατόπεδα στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία και συνεργάζεται με τμήμα των αλβανικών υπηρεσιών ασφαλείας.
 
Εχει εκφραστεί στο παρελθόν υπέρ της έναρξης πολεμικής δράσης στη Νότια Ηπειρο, ακόμα και στα ενεργειακά κέντρα της δυτικής Μακεδονίας. Σχετικές θέσεις του έχουν καταγραφεί από τις ελληνικές και σερβικές υπηρεσίες.
 
Ο Μουχατζέρι έγινε περισσότερο "διάσημος" από εικόνες του 2014 καθώς αποκεφάλιζε χριστιανούς και σιίτες και αλεβίτες στην Συρία. 
 
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει  εντάξει τον Μουχατζέρι, στον κατάλογο των τρομοκρατών από το 2014.
 
Οι Σέρβοι θεωρούν "άκρως επικίνδυνο" τον Λαβντρίμ Μουχατζέρι και έχουν στείλει ειδικές ομάδες πληροφοριών για να τον εντοπίσουν, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό.
Ο ‘χασάπης’ του ‘ισλαμικού κράτους’ εντοπίστηκε στη μικρή πόλη Κάτζανικ του Κοσσυφοπεδίου,  μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κέντρα πρόσληψης τζιχαντιστών για το ‘ισλαμικό κράτος’.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails