Friday, February 26, 2021

Η αρχή του πειρἀματος της πρωτόγνωρης Φαρμακευτικής Ιατρικής στην ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 170 χρόνων.

 

Ο όρος που χρησιμοποιούμε κλασική ιατρική ή αλλοπαθητική ιατρική είναι λάθος, ο σωστός όρος είναι φαρμακευτική ιατρική.

Ηταν δύο άντρες που πολεμούσαν ο ένας τον άλλον, ο Fishbein και ο Hoxsey.

Ο Fishbein ήταν Εβραίος και ο HoxseyΙσραηλίτης. Ο Fishbein συμμετείχε στο μάθημα ανατομίας στο κολέγιο, ποτέ δεν ολοκλήρωσε το μάθημα πρακτικής άσκησης και δεν έγινε ποτέ γιατρός – και δεν ασχολήθηκε καθόλου με ασθενείς.

Ο Hoxsey πήγε μόνο στην όγδοη τάξη και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σχολείο. Ήταν ανθρακωρύχος στο Ιλλινόις, όπου ο παππούς του ήταν αγρότης. Ο παππούς του είχε ένα άλογο που ήταν το αγαπημένο του. Επαθε καρκίνο στη δεξιά του οπλή και ο κτηνίατρος είπε ότι πρέπει να το σκοτώσουν. Αντ ‘αυτού, ο John Hoxsey, ο παππούς του, που ήταν Quaker, αποφάσισε να αφήσει το αγαπημένο του άλογο να πάει στο λιβάδι και να απολαύσει τις τελευταίες του ημέρες.

Το άλογο άρχισε να πηγαίνει σε μια περιοχή του λιβαδιού και έτρωγε ορισμένα βότανα που δεν είχε φάει ποτέ πριν. Και καθώς το έκανε, εκπληκτικά γινόταν όλο και καλύτερα. Σύντομα το άλογο ανέκαμψε τελείως και ο όγκος υποχώρησε.

Ο παππούς Hoxsey, όταν το άλογό του ήταν εντελώς απαλλαγμένο από καρκίνο, άρχισε να σημειώνει και να αναμιγνύει αυτά τα βότανα για τα άλλα ζώα. Χρησιμοποίησε αυτές τις πληροφορίες για να αναπτύξει μια αλοιφή για ζώα, κυρίως άλογα, και έσωσε τις ζωές τους από τα βασανιστήρια του καρκίνου και άλλων ασθενειών.

Κράτησε τον τύπο μυστικό. και, πριν από το θάνατό του, ο Hoxsey έδωσε τη μυστική του φόρμουλα στον γιο του, που ονομάστηκε επίσης Τζον, ο οποίος έγινε «γιατρός της χώρας». Όταν ο γιος του (John Hoxsey, νεώτερος) βρισκόταν στο κρεβάτι του θανάτου του, είπε στον γιο του (Hary Hoxsey) σχετικά με αυτή την αλοιφή και τα χάπια τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησε στην κτηνιατρική του πρακτική και τον ρώτησε αν ήθελε να γίνει κτηνίατρος ή γιατρός. Εξήγησε στον γιο του ότι είχε αρχίσει να τα χρησιμοποιεί σε άτομα με μεγάλη επιτυχία. Έτσι ρώτησε τον γιο του, ο οποίος ονομάστηκε Χάρι, αν ήθελε αυτή τη μυστική φόρμουλα. Και η απάντηση ήταν, «Ναι».

Έτσι ο πατέρας του του έδωσε τους τύπους. Του είχε ζητήσει να γράφει τις φόρμουλες ξανά και ξανά για το υγρό, την αλοιφή και τη σκόνη μέχρι να γεμίσει τρία σημειωματάρια. Είχε μόλις μια νύχτα να τελειώσει να τα μάθει, γιατί το επόμενο πρωί ο πατέρας του έκαψε τα χαρτιά του και λίγο μετά πέθανε. Πριν δώσει στον γιο του τις φόρμουλες, έβαλε τον γιο του να υποσχεθεί ότι θα το έκανε διαθέσιμο σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το κόστος.

Έτσι, μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Χάρι, το 1922, άνοιξε την πρώτη του κλινική στο Taylorville του Ιλινόις. Είχε επιτυχία στη θεραπεία του καρκίνου, αλλά κυνηγόταν από τον Fishbein και συνελήφθη πολλές φορές επειδή ασκούσε ιατρική χωρίς άδεια. Αλλά προτού συνεχίσουμε, ας πάμε λίγο πιο βαθειά.

Τζον Δ. Ροκφέλερ

Ο William Avery Rockefeller, ο πατέρας του πιο διάσημου John Davidson Rockefeller, ήταν αρκετά άντρας. Είχε οκτώ παιδιά και τρεις συζύγους και αφού κατηγορήθηκε για βιασμό το 1849, ο ίδιος ονομάστηκε »Δρ. Μπιλ Λέβινγκστον, Ειδικός για τον Καρκίνο» εκτός του ότι δεν ήταν γιατρός, αλλά ούτε ειδικός στον καρκίνο. Ήταν ο καλύτερος πωλητής snake-oil (το λάδι πανάκεια) του 19ου αιώνα στην Αμερική. Πουλούσε ένα μπουκάλι τονωτικό για 25 $ ένα μπουκάλι. μείγμα καθαρτικού και πετρελαίου. William A Rockefeller

25 $ το μπουκάλι ήταν μισθός δύο μηνών για τον μέσο Αμερικανό εκείνη την εποχή. Αλλά »ο Δρ. Μπιλ» (κάποιον άλλο Μπίλ μου θυμίζει) δεν χρειάστηκε να ανησυχεί για την αντίδραση των πελατών του γιατί δεν έμεινε σε καμία πόλη πολύ καιρό. Ήταν επίσης γνωστός ως »Devil Bill», και έβγαζε τα προς το ζην από ψέματα και εξαπατήσεις.

Ένας από τους γιους του, ο John, έμαθε καλά τα μαθήματά του από τον πατέρα του. Χρησιμοποίησε τα ψέματα και την εξαπάτηση με ένα άλλο »λάδι φιδιού» – όχι για να »θεραπεύσει» τον καρκίνο, αλλά το πετρέλαιο. Ο John είπε ψέματα συνεχώς για να βάλει τα νέα «άμαξα» (αυτοκίνητα) να χρησιμοποιούν βενζίνη, προερχόμενη από πετρέλαιο. Η ηλεκτρική ενέργεια και το καύσιμο απο την τα ζύμωση λαχανικών απορρίφθηκαν σύντομα για τη χρήση στο αυτοκίνητο – και τελικά η βενζίνη έγινε η κύρια επιλογή των οδηγών.

Όλες οι πολιτισμένες χώρες χρησιμοποίησαν τώρα προϊόντα πετρελαίου στο Big Agra για λιπάσματα, Big Pharma για φάρμακα, και στο Big Food για πρόσθετα. Μεγάλα πλαστικά για πλαστικά είδη και συσκευασίες, Μεγάλα ελαστικά για το πλήθος των δισεκατομμυρίων ελαστικών, πέρα από τα εργοστάσια Big Automobile που καίνε όλη τη βενζίνη στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά τους. Όλα τα βιώσιμα υποκατάστατα του πετρελαίου έχουν κατασταλεί από τους πωλητές πετρελαίου φιδιών από τους λομπίστες της Ουάσιγκτον.

Μια κοινοπραξία των General Motors, Firestone Tire και Phillips Petroleum μαζί με το Rockefeller’s Standard Oil δημιούργησαν μια κοινή εταιρεία που αγόρασε και αποσυναρμολόγησε τα αυτοκίνητα τρόλεϊ σε 45 αμερικανικές πόλεις: συμπεριλαμβανομένων, της Νέας Υόρκης, του Λος Άντζελες, του Ντιτρόιτ και του Σαιντ Λούις. Το αυτοκίνητο έγινε βασιλιάς. Ο William Avery Rockefeller σίγουρα θα εγκρίνει τα ψέματα και την εξαπάτηση αυτών των σύγχρονων πωλητών πετρελαίου φιδιών. 

Κατά τη διάρκεια των ημερών του ως «Devil Bill», άρχισε να εμφιαλώνει το ακατέργαστο πετρέλαιο και να το ονομάζει με διάφορα ονόματα ως θεραπεία για τις δημοφιλείς ασθένειες της ημέρας: όπως ηπατικό, χολέρα, βρογχίτιδα, καθώς και για τον καρκίνο. Το μπουκάλι από λάδι φιδιού που πουλούσε κόστιζε στον φαρμακοποιό μόνο 21 σεντς για ένα μπουκάλι και στην Standard Oil μόνο το 1/5 του σεντ για να φτιάξει. Τι κέρδος!

Μόλις το 1939 οι εταιρείες φαρμάκων άρχισε να αναλαμβάνει το σημερινό γιγαντιαίο ποσοστό που σήμερα φτάνει τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Δεν είχε σημασία για τους Rockefellers ότι το λάδι του φιδιού του πατέρα τους αποκαλύφθηκε από τους γιατρούς ότι ήταν επιβλαβές καθώς ληστεύει το σώμα απο τις υδατοδιαλυτές  βιταμίνες και προκαλούσε σοβαρές ασθένειες ανεπάρκειας. Τους έβγαζε χρήματα, και αυτό ήταν το μόνο που μετράνε. Δεν είχε σημασία ότι έβλαψε περισσότερους ανθρώπους.

Αμερικανική Ιατρική Ένωση

Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση (AMA) ξεκίνησε το 1849. Ο Δρ George H. Simmons έγινε επικεφαλής της AMA το 1899. Ήταν μια αδύναμη οργάνωση με λίγα χρήματα και λίγο σεβασμό από το ευρύ κοινό. Η AMA συνειδητοποίησε ότι ο ανταγωνισμός είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των εισοδημάτων των ιατρών, καθώς ο αριθμός των ιατρικών σχολών είχε αυξηθεί από περίπου 90 (το 1880) σε πάνω από 150 (το 1903). Η χειροπρακτική μόλις εισήχθη, η ομοιοπαθητική ευδοκιμούσε, οι βοτανολόγοι άνθισαν, ενώ οι τακτικοί γιατροί δεν μπορούσαν να επωφεληθούν από τις ιατρικές τους πρακτικές.

Ο Abraham Flexner Simmons ήταν αρκετά έξυπνος για να δημιουργήσει το AMA ένα Συμβούλιο Ιατρικής Εκπαίδευσης το 1904. Αυτό το Συμβούλιο επινόησε ένα σχέδιο για την κατάταξη των ιατρικών σχολών που ευνόησαν τα αλλοπαθητικά πανεπιστήμια και υποβάθμισε τα ομοιοπαθητικά πανεπιστήμια. Ωστόσο, μέχρι το 1910, η AMA δεν είχε χρήματα και δεν είχε τα χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου της. Εκεί οι Rockefeller και οι Carnegie ενώθηκαν με την AMA και τους έδωσαν τα χρήματα για να ολοκληρώσουν τη δουλειά που είχαν ξεκινήσει.

Ο Simon Flexner, ο οποίος ήταν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Rockefeller Institute, πρότεινε να τοποθετηθεί στο διοικητικό συμβούλιο ο αδελφός του, ο Αβραάμ, που δεν γνώριζε τίποτα για την ιατρική, και που ήταν στο προσωπικό του Ιδρύματος Carnegie για την Προώθηση της Διδασκαλίας στην Ιατρική εκπαίδευση. Με σχεδόν απεριόριστα κεφάλαια έγινε προβλέψιμο ότι τα ομοιοπαθητικά κολέγια, ακόμη και τα μεγάλα και σεβαστά, τελικά θα αναγκαστούν να σταματήσουν να διδάσκουν την ομοιοπαθητική ή να σβύσουν. Και αυτό ακριβώς συνέβη.

Αυτό έκαναν και αυτοί (Rockefellers) στη χριστιανική θρησκεία. Ανέλαβαν με τα σεμινάρια και άλλαξαν αυτή τη θρησκεία, ώστε σήμερα να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών. Έγραψαν βιβλία (Scofield Bibles, αρπακτικά βιβλία, οικουμενισμός κ.λπ.) και έβαλαν χρήματα στις εκκλησίες που δίδαξαν αυτό που ήθελαν και πολεμούσαν εναντίον εκκλησιών που δεν συμφωνούσαν [501 (c) 3]. Με τον ίδιο τρόπο, ανέλαβαν τις ιατρικές σχολές.

Οι Carnegie και Rockefeller ξεκίνησαν μια σημαντική αναβάθμιση στην ιατρική εκπαίδευση χρηματοδοτώντας μόνο εκείνες τις ιατρικές σχολές που δίδασκαν αυτό που ήθελαν αυτοί να διδάξουν. Με άλλα λόγια, άρχισαν να πληρώνουν αμέσως εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε αυτές τις ιατρικές σχολές που δίδαξαν φάρμακα »εντατικά φαρμακευτικά προιόντα»

Καλώς ήλθαμε στην Φαρμακευτική Ιατρική, σε μια Ιατρική που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην ανθρώπινη ιστορία.

Ο σκοπός ήταν να κυριαρχήσουν στις αγορές πετρελαίου και χημικών (φαρμακευτικές), και η έκθεση των αδελφών Flexner έδωσε και στους δύο αυτούς μεγιστάνες τα «πυρομαχικά» που χρειάζονταν για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο. Στο τέλος, το σχέδιο Rockefeller / Carnegie στέφθηκε με επιτυχία. Εκείνες οι ιατρικές σχολές που δεν συμμορφώθηκαν στερήθηκαν τα χρήματα και το κύρος που συνοδεύουν αυτά τα κεφάλαια, και αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Επιβίωσαν μόνο εκείνες που συμορφώθηκαν.

Μέχρι το 1925, περισσότεροι από 10.000 βοτανολόγοι ήταν εκτός λειτουργίας. Μέχρι τη στιγμή που γεννήθηκα, 1500 χειροπράκτες θα διώκονταν για την εξάσκηση του «κομπογιανιτισμού». Οι 22 ομοιοπαθητικές ιατρικές σχολές που άνθισαν το 1900 μειώθηκαν σε μόλις 2 το 1923. Μέσα σε  8 χρόνια, όλα τα σχολεία που διδάσκονταν ομοιοπαθητική έκλεισαν. Στο τέλος, εάν ένας γιατρός δεν αποφοίτησε από ιατρική σχολή εγκεκριμένη από το Flexner, δεν θα μπορούσε να βρει δουλειά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί μας σήμερα τείνουν τόσο πολύ στη θεραπεία με συνθετικά φάρμακα και γνωρίζουν λίγα για τη διατροφή. Γι ‘αυτό σήμερα οι γιατροί μας μπορούν να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις, να δώσουν φάρμακα ή ακτινοβολία. αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτά που μας έδωσε ο Θεός μας – τα βότανα και άλλες θεραπείες για ασθένειες.

Και δεν έχει σημασία ποια είναι τα γεγονότα. Η περίφημη ισπανική γρίπη που εμφανίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1918-1919, οι ομοιοπαθητικοί έχασαν μόνο το 0,7% των ασθενών τους, ενώ οι αλλοπαθητικοί ( οι φαρμακευτικοί πλασιέ) έχασαν το 30% των ασθενών τους. Δεν έχει σημασία αν λέτε ότι μπορείτε να θεραπεύσετε οποιαδήποτε ασθένεια – ανταγωνίζεστε τους »αλλοπαθητικούς» γιατρούς!

MORRIS FISHBEIN

Μέχρι το 1924 ένας από τους διευθυντές της AMA συμμετείχε σε ένα σκάνδαλο και έπρεπε να παραιτηθεί. Διόρισε έναν άνδρα για να πάρει τη θέση του. Τον Morris Fishbein. 

Ανέλαβε τον έλεγχο της AMA και το 1934 ανέλαβε τον δικτατορικό έλεγχο των κρατικών συμβούλων αδειοδότησης και το έκανε τόσο δύσκολο όσο πιο πολύ μπορούσε για οποιονδήποτε γιατρό που δεν συμμετείχε. Αυτός, και οι τρεις γιατροί που δημιούργησαν την εταιρεία, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από εκβιαστές, που κέρδισαν εκατομμύρια χρησιμοποιώντας τη δύναμη του κράτους. Η AMA, που ξεκίνησε ως νόμιμος οργανισμός, έγινε ομερτά. Και ο Morris Fishbein ήταν η κύρια αιτία.

Ο Fishbein και η Standard Oil Company εντυπωσιάστηκαν με τις μεθόδους της ΑΜΑ. Οι ομοιοπαθητικοί και αλλοπαθητικοί ήταν σε μια μεγάλη μάχη από τις αρχές του 1900. Οι αλλοπαθητικοί γιατροί θα αρχίσουν να γίνονται τέλειοι πλασιέ των φαρμάκων, θα ασχολούνται με χειρουργικές επεμβάσεις και άρχισαν να παράγουν φάρμακα με βάση το πετρέλαιο. Οι ομοιοπαθητικοί γιατροί έδιναν βότανα και άλλες φυσικές θεραπείες για τη θεραπεία όλων των προβλημάτων που σχετίζονται με την υγεία.

Ο Rockefeller ήθελε να κερδίσουν τα φάρμακα πετρελαίου. οι ομοιοπαθητικοί γιατροί ήθελαν να κερδίσουν τη μέθοδο τους. Ο Fishbein χρησιμοποίησε την AMA για να χειραγωγήσει το μυαλό του αμερικανικού λαού να σκεφτεί ότι τα φαρμακευτικά προιόντα πετρελαίου ήταν πιο θεραπευτικά και ασφαλή απο τις φυσικές θεραπείες που χρησιμοποιούσε η ανθρωπότητα για 3000 χρόνια και απαγόρευσε αυστηρά τη χρήση βοτάνων και άλλων φυσικών θεραπειών για τη θεραπεία όλων των προβλημάτων υγείας της Αμερικής. Ο Fishbein ήταν επίσης επικεφαλής του περιοδικού JAMA, το περιοδικό των γιατρών της Αμερικής. Δημοσίευσαν «γεγονότα» που δεν ήταν καθόλου γεγονότα και έπειτα δημοσίευαν ψευδείς στατιστικές για να αποδειχθούν σωστοί.

Εκτέθηκαν μόνο όταν γιατροί από άλλα μέρη του κόσμου επισκέφτηκαν τις Ηνωμένες Πολιτείες και είδαν τις πραγματικές συνθήκες υγειονομικής περίθαλψης που επικρατούσαν εκεί. Διαπίστωσαν επίσης ότι τα φάρμακα που συνταγογραφήθηκαν από τους γιατρούς και τα οποία είχαν την «Σφραγίδα Αποδοχής» από την Ένωση, περιείχαν δηλητήρια από υδράργυρο. Η επίδραση της χρήσης τέτοιων εξαιρετικά τοξικών φαρμάκων θα μπορούσε να φανεί καθώς πολλοί άνθρωποι είχαν ανοιχτόχρωμο δέρμα, βυθισμένα μάτια και στραβά δόντια και σαγόνια. Αυτό εξακολουθεί να υπάρχει σε εμβόλια και εμβόλια γρίπης.

Αυτή η προπαγάνδα της Ενωσης εξακολουθεί να δημοσιεύεται μέσω του περιοδικού της. Ο ιατρικός τομέας της Αμερικής έχει πλημμυρίσει από το τσουνάμι εγκληματικής συνωμοσίας. Η AMA εγκρίνει όλα τα φάρμακα και χωρίς να τα δοκιμάσει και βάζει τη «σφραγίδα αποδοχής» όταν λάβει ένα καλό χρηματικό ποσό από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας. 

Ακόμη και η έρευνα για την επικινδυνότητα των φαρμάκων γίνεται απο τις ίδιες τις φαρμακευτικές εταορείες. Απλώς δημοσιεύουν πράγματα για να χειραγωγήσουν το μυαλό των ανθρώπων και να τους αποτρέψουν από τη χρήση φυσικών βοτάνων και φαρμάκων που θα ωφελήσουν την υγεία τους σε πολύ ελάχιστη τιμή.

Η AMA δημιούργησε το Τμήμα Ερευνών για να κυνηγήσει γιατρούς που χρησιμοποιούν ακόμα φυσικές θεραπείες. Η μόνη δουλειά αυτού του τμήματος ήταν να κλείσει όλους τους θεραπευτές που θα μπορούσαν να απειλήσουν τα κέρδη της AMA. Το τμήμα κακοποιών της AMA κράτησε πραγματικά αρχεία σε όποιον θεραπεύτηκε από καρκίνο.

Διατήρησαν επίσης αρχεία για υγιεινές τροφές, βιταμίνες, βελονισμό και θεραπείες πίστης. Επικεφαλής της AMA ήταν ο Fishbein που ήταν εγκληματίας και εκβιαστής. και αν δεν του πληρώνατε μεγάλα χρηματικά ποσά για την «Σφραγίδα Αποδοχής» της AMA, απλά δεν θα μπορούσατε να επιβιώσετε στον ιατρικό τομέα. Ο Fishbein ήταν ο απόλυτος καλλιτέχνης απάτης. Η AMA δεν είχε καν καθόλου εγκαταστάσεις για να δοκιμάσει οποιοδήποτε από τα φάρμακα στα οποία έβαλαν το «Seal of Acceptance», οπότε ήταν μια τεράστια απάτη.

Η AMA προσπαθεί να αγοράσει τη φόρμουλα του Hoxsey

Ο Fishbein έκανε επίσης επιθέσεις εναντίον άλλων γιατρών που χρησιμοποίησαν άλλες εναλλακτικές μεθόδους για τη θεραπεία του καρκίνου και άλλων παθήσεων. Είχε ήδη αρχίσει να καταστρέφει τον Royal Raymond Rife και τις μεθόδους θεραπείας του. Καθώς ο Fishbein βρισκόταν στη διαδικασία της καταστροφής του Rife, ο Hoxsey κέρδισε έναν αυξανόμενο αριθμό ασθενών. Ο Hoxsey πήγε από 300 ασθενείς την ημέρα στα τέλη της δεκαετίας του 1920 σε 12.000 ασθενείς την ημέρα στα τέλη της δεκαετίας του 1940.

Αλλά το 1924 ο Hoxsey συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΑΜΑ και τον συντάκτη του Ιατρικού Περιοδικού της ΑΜΑ, Μόρις Φίσμπειν, για να αποδείξει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας του. Του δόθηκε η πρόσβαση σε έναν αστυνομικό του Σικάγου, διοικητή τον Thomas Manix, του οποίου η πρόγνωση του καρκίνου ήταν τελική. Χρησιμοποιώντας την αλοιφή και τονωτικό που του έδωσε ο πατέρας του, ο αστυνομικός θεραπεύτηκε εντελώς. Αυτό είναι ένα τεκμηριωμένο ιατρικό γεγονός. Ο Manix έζησε άλλα 10 χρόνια.

Ο Fishbein και οι συνεργάτες του εντυπωσιάστηκαν και πρόσφεραν να αγοράσουν τη φόρμουλα από τον Hoxsey. Αλλά ο Hoxsey διαφωνούσε με τους όρους τους. Η ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του Fishbein, θα λάβει όλα τα έσοδα για τα πρώτα αρκετά χρόνια. Δεν υπήρχε καμία εγγύηση ότι όλοι θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στη φόρμουλα, και ο Hoxsey θα ήταν εντελώς εκτός χωρίς έλεγχο. Ο Hoxsey αρνήθηκε να παραδώσει τη φόρμουλα. Έπρεπε να έχει μια πρόταση που θα εγγυόταν αυτό που είχε υποσχεθεί στον πατέρα του στο κρεβάτι του. Αυτή ήταν η αρχή του πολέμου τους, καθώς το ιατρικό ίδρυμα ξεκίνησε την εκστρατεία τους για να καταστρέψει τον Χοξέι εάν δεν μπορούσαν να κατέχουν τη φόρμουλα τους εαυτούς τους.

Το 1936, ο Hoxsey ίδρυσε τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη κλινική στη χώρα στο Ντάλας του Τέξας. Εκεί αντιμετώπισε έναν ακόμη εχθρό. Ο Βοηθός Εισαγγελέας, Al Templeton. Τον συνέλαβε 100 φορές σε δύο χρόνια. Κάθε φορά που ο Χοξέι έβγαινε πληρώνοντας  10.000 δολάρια σε μετρητά που είχε κάνει από την επένδυσή του σε πετρελαιοπηγές. Αλλά οι κατηγορίες έπεφταν πάντα, καθώς κανείς δεν θα καταθέσει εναντίον του Χοξέι. Πάρα πολλοί ασθενείς ήταν ευχαριστημένοι με τη θεραπεία που είχαν λάβει από αυτόν.

Μερικές φορές τους άφηνε να τον κρατήσουν στη φυλακή. Μετά από μερικές μέρες, η φυλακή περιβαλλόταν από τους ασθενείς του τραγουδώντας ύμνους και μετέφεραν τηγανητό κοτόπουλο και πίτες. Η φυλακή δεν μπορούσε να το ανεχτεί αυτό, ήταν πολύ ενοχλητικό, οπότε τον άφηναν να φύγει.

Ο Al Templeton συνέχισε να παρενοχλεί τον Hoxsey έως ότου ο αδερφός του, ο Mike Templeton, διαγνώστηκε ότι είχε ανίατο καρκίνο από συμβατικούς γιατρούς της αλλοπαθητικής. Ο Μάικ γλίστρησε στην κλινική για να λάβει τις θεραπείες του Χοξέι. Θεραπεύτηκε. Ο Al Templeton  άλλαξε γνώμη για τον Χόξσεϊ από την θεραπεία του αδερφού του. Έπειτα έγινε δικηγόρος του Χόξσεϊ, και σύντομα εξελέγη δικαστής της περιοχής.

Ο Χόξσεϊ μυνήει την AMA

Το 1949, ο Morris Fishbein έγραψε ένα κομμάτι για τον Hoxsey, το οποίο εμφανίστηκε στο Sunday Magazine των εφημερίδων Hearst, διαθέσιμο σε 20 εκατομμύρια αναγνώστες. Το άρθρο ήταν «Blood Money». Ήταν γεμάτο από δολοφονικούς χαρακτηρισμούς που ο Fishbein έγραφε συνέχεια στο περιοδικό Journal of American Medical Association τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Hoxsey απάντησε στο κοινό στο ραδιόφωνο, με ταινίες και με δημόσιες διαδηλώσεις. Έγραψε επίσης ένα βιβλίο, «Δεν χρειάζεται να πεθάνεις». Υπήρχαν γερουσιαστές και εκπρόσωποι που είχαν θεραπευτεί από τις θεραπείες του Hoxsey, καθώς και από πολλούς άλλους. Ήταν μια μεγάλη μάχη. Η AMA χρησιμοποίησε τη δύναμή της εναντίον των ομοιοπαθητικών, φυσιολατρικών και χειροπρακτικών γιατρών που χρησιμοποίησαν βότανα και άλλες αλοιφές για να θεραπεύσουν τους ασθενείς τους. Η AMA τους αποκάλεσε όλους αυτούς τους ανθρώπους, «Κομπογιανίτες». δεν έχει σημασία αν θεραπεύουν μια ασθένεια ή όχι.

Ο Hoxsey ήταν τόσο ενοχλημένος που μήνυσε την αυτοκρατορία εφημερίδων Hearst, τον Morris Fishbein και το περιοδικό AMA για συκοφαντία και δυσφήμιση. Το έθνος άκουσε προσεκτικά την υπόθεση του δικαστηρίου. Και ο Χοξέι κέρδισε!

Η απόφαση ήταν ότι και οι Hearst και Fishbein ήταν ένοχοι για δυσφήμιση και συκοφαντία. Ο Hoxsey είχε φέρει πάνω από 50 θεραπευμένους καρκινοπαθείς στην αίθουσα του δικαστηρίου, μαζί με μαρτυρία άλλων υποστηρικτών.

Ο δικαστής W. W. Thorton είπε: «Είμαι της άποψης και της πεποίθησης ότι ο Hoxsey έχει θεραπεύσει αυτούς τους ανθρώπους από τον καρκίνο. Ο Χοξέι έχει υποστεί μεγάλη αδικία και… άρθρα και ομιλίες από τον κατηγορούμενο Μόρις Φίσμπειν ήταν ψευδείς, συκοφαντίες και δυσφήμιση ».

Ο Fishbein ήταν ντροπιασμένος. Η δίκη αποκάλυψε ότι είχε κάνει ανατομία στο κολέγιο και ότι δεν είχε ασκήσει ποτέ ιατρική! Ο Fishbein παραδέχτηκε επίσης ότι η εξωτερική αλοιφή του Hoxsey που χρησιμοποιήθηκε ήταν πραγματικά αποτελεσματική στη θεραπεία του καρκίνου. Αυτά μετά από χρόνια διάδοσης της αλοιφής ως άχρηστη και επικίνδυνη αποδείχθηκε ότι ήταν ένα μεγάλο, ψεύτικο επιχείρημα.

Ο Fishbein ήταν καλλιτέχνης σε παρακμή. Ωστόσο, σήμερα, υπάρχει το Morris Fishbein Center for the History of Science and Medicine στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαίωσε επίσης την απόφαση, αποφασίζοντας ότι η AMA είχε χρησιμοποιήσει περιοριστικές εμπορικές τεχνικές. Η επακόλουθη δημοσιότητα προκάλεσε μια δημόσια κατακραυγή κατά της AMA στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Η AMA θεωρήθηκε από πολλούς ως τίποτα καλύτερο από μια συνδικαλιστική οργάνωση που δεν ανέχεται τον ανταγωνισμό. Υπό την καθοδήγηση του Fishbein, η AMA χρησιμοποίησε την χειρουργική επέμβαση, ακτινοβολία και τα συνθετικά φάρμακα μαζί με ένα εκτεταμένο νοσοκομείο υψηλής τεχνολογίας. Ο ανταγωνισμός της ιατρικής κατέστρεψε την ποικιλομορφία, την οποία ονόμαζαν κομπογιανιτισμό.

Το 1953 το Κογκρέσο αποφάσισε ότι η θεραπεία Hoxsey και δώδεκα άλλες εναλλακτικές θεραπείες πολεμήθηκαν συνομωτικά ενεργά από την οργανωμένη ιατρική. Ο Morris Fishbein αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη μακρά θητεία του ως επικεφαλής της AMA.

Ο FDA αναλαμβάνει την εργασία

Αλλά η AMA δεν επρόκειτο να σταματήσει. Εκαναν μια άλλη οργάνωση, την Ένωση Τροφίμων και Φαρμάκων, να κάνουν τις προσφορές τους. Το FDA ακολούθησε μια μακρά εκστρατεία παρενόχλησης όχι μόνο του Hoxsey, αλλά και των ασθενών του. Τέλος, το FDA έκλεισε και κλείδωσε και στις 17 κλινικές του Hoxsey την ίδια μέρα το 1960.

Αλλά ο Χοξέι έφτιαξε ένα σχέδιο. Προέτρεψε την επικεφαλής νοσοκόμα του, Μίλντρεντ Νέλσον, που κάποτε ήταν δύσπιστη για τις θεραπείες του, αλλά έγινε πιστή σε αυτές. Της ζήτησε να διευθύνει τη νέα εγκατάσταση στο Μεξικό. Μετακόμισε τις εγκαταστάσεις του στην Tiajuana του Μεξικού.

Η κλινική είναι ακόμα εκεί. Το όνομα άλλαξε σε Bio-Medical Center και εξακολουθεί να θεραπεύει περίπου το 80% των ασθενών από καρκίνο. Το 1960, η AMA έθεσε επίσης τέλος στη θεραπεία του Rife για τον καρκίνο. Πέθανε αλκοολικός.

Απέσυραν τις άδειες όλων των γιατρών που υποστήριξαν τον Hoxsey ή / και τον Rife. Είμαστε 80 χρόνια πίσω από εκεί που πρέπει να είμαστε, εξαιτίας ενός αδίστακτου άνδρα, του Μόρις Fishbein, ο οποίος χρησιμοποίησε το κράτος για να σταματήσει την πρόοδο της ιατρικής και για να γεμίσει τις δικές του τσέπες.

Λογότυπο AMA Και ποιο είναι το διακριτικό του σωματείου ιατρικού επαγγέλματος; Δύο φίδια εμπλέκονται σε ένα. Είναι το κηρύκειο. το μυθολογικό σύμβολο του ρωμαϊκού θεού Ερμή. Ήταν ο προστάτης των αγγελιοφόρων, αλλά είχε επίσης μια κάπως δυσάρεστη φήμη ως συνεργάτης των παράνομων, εμπόρων και κλεφτών. Στον αρχαίο κόσμο, οι έμποροι ήταν συνώνυμοι με τις άλλες δύο κατηγορίες.

Το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ, αποφασίζοντας ότι τα δύο φίδια ήταν υπερβολικά, μείωσε πρόσφατα τα δύο φίδια σε ένα. Και αυτό είναι διακριτικό σήμερα.

συμπέρασμα

Γερουσιαστές, δικαστές, δικηγόροι και ορισμένοι γιατροί ενέκριναν τις θεραπείες για τον καρκίνο του Hoxsey. Μαζί με εκατοντάδες υποστηρικτές ασθενών, κάποτε σοβαρά άρρωστοι με καρκίνο, κατέθεσαν ότι χρωστάνε τη ζωή τους και συνέχισαν την υγεία σε αυτόν και τις περίφημες θεραπείες του. Η προσωπικότητα του Hoxsey μεγαλύτερη από τη ζωή, δυστυχώς ταιριάζει με την στερεοτυπική εικόνα ενός κομπογιανίυη, σε συνδυασμό με ένα στυλ αντιπαράθεσης, τον ώθησε να συγκρουστεί με τις ιατρικές αρχές για δεκαετίες. 

Ετσι ξεκίνησε το εγκληματικό πείραμα της φαρμακευτικής ιατρικής, πρωτοφανής στην ιστορία ξεκίνησε τη μετάβαση από τη φυτική ιατρική στα φαρμακευτικά προϊόντα, ελεγχόμενα απο το καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών.

Μετά από όλες τις πικρές αντιδράσεις από την ΑΜΑ και μετά από όλες τις προσκλήσεις του Hoxsey, δεν διεξήχθη ποτέ καμία μελέτη σχετικά με αυτόν τον τύπο από το AMA.

Υπήρχαν 10 φυτικά συστατικά στην ετικέτα του τονωτικού του:

Κόκκινο τριφύλλι

Burdock Root

Stillingia Root

Ρίζα Barberry

Γλυκόριζα

Poke Root

Cascara Amarga

Prickly Ash Bark

Buckthorn Bark

Ιωδιούχο κάλιο

1 στα 20 άτομα στην Αμερική είχε καρκίνο το 1900. μέχρι το 1940 είχε αυξηθεί σε 1 στα 16. μέχρι το 1970 είχε αυξηθεί σε 1 στα 10. Τώρα είναι 1 στα 3 το 2000. Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην ιστορία, 100 χρόνια, το ποσοστό του καρκίνου έχει αυξηθεί σε σχεδόν επτά φορές από ότι ήταν. Πάνω από 500.000 Αμερικανοί πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο.

Σήμερα, οι σύγχρονοι γιατροί κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις, ακτινοβολούν και χορηγούν γρήγορα στους ασθενείς τους χάπια πετρελαίου / καρκίνου. Θεραπεύουν πολύ λίγους από τους ασθενείς τους. Μερικές από τις πρακτικές τους δίνουν ακόμη και στον ασθενή καρκίνο.

Η χειρότερh από τις αμαρτίες του Fishbein ήταν η καταστροφή του Royal Ρέιμοντ Ράιφ.

Δεν ξέρω αν ο Royal Raymond Rife ήταν νόμιμος ή όχι. Πιστεύω ότι τα στοιχεία κλίνουν προς το ότι είναι ιδιοφυΐα.

Γεννήθηκε το 1888 στο Elkhorn της Νεμπράσκα και πέθανε το 1971, σε ηλικία 83 ετών. Μεγάλωσε με πάθος για μικροσκόπια, μικροβιολογία και ηλεκτρονικά.

Ήταν λαμπρός. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Εφηύρε την τεχνολογία που χρησιμοποιείται ακόμα στην οπτική, στην ηλεκτρονική, τη ραδιοχημεία, τη βιοχημεία, τη βαλλιστική και την αεροπορία. Μερικές από τις πολλές εφευρέσεις του περιελάμβαναν ένα ετερογενές υπεριώδες μικροσκόπιο, έναν μικροδιακόπτη και έναν μικροδιαχειριστή. Σπούδασε στο John Hopkins, έλαβε 14 μεγάλα βραβεία και τιμήθηκε με επίτιμο διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Εργάστηκε για την Zeiss Optics, την αμερικανική κυβέρνηση, και αρκετούς ιδιωτικούς εργοδότες, οι πιο αξιοσημείωτες από αυτές ήταν ο Henry Timkin, ο οποίος έκανε εκατομμύρια ρουλεμάν παραγωγής.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει ποτέ για το Rife.

Μέχρι το 1920, ο Rife είχε κατασκευάσει το πρώτο μικροσκόπιο στον κόσμο που ήταν αρκετά ισχυρό για να δει έναν ιό ζωντανό (μερικές φορές έπρεπε να προσαρμόσει επίπονα το μικροσκόπιο του για έως και 24 ώρες για να εστιάσει το δείγμα). Μέχρι το 1932, μετά από 12 χρόνια και πέντε μικροσκόπια, τελειοποίησε την τεχνολογία του και είχε κατασκευάσει το μεγαλύτερο και ισχυρότερο από αυτά, το οποίο ονόμασε «Μικροσκόπιο Universal». Είχε σχεδόν 6.000 διαφορετικά μέρη και μπορούσε να μεγεθύνει αντικείμενα 61.000 φορές το κανονικό τους μέγεθος. Με αυτό το μικροσκόπιο ύψους 200 κιλών, ο Rife έγινε ο πρώτος που είδε έναν ζωντανό ιό και μέχρι πρόσφατα ακόμα, το μικροσκόπιο ήταν το μόνο που μπορούσε να το κάνει αυτό.

Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μικροσκόπια, αν και πιο ισχυρά από την εφεύρεση του Rife, σκοτώνουν αμέσως τους ιούς στους οποίους εστιάζονται. Το μικροσκόπιο του Rife άφηνε τους ιούς ζωντανούς, ώστε να μπορούν να μελετηθούν.

Η μεγαλοφυΐα του Rife παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στην εφημερίδα του Σαν Ντιέγκο Union το 1929 και ακολούθησε ένα άρθρο στην Popular Science το 1931. Άρθρα που περιγράφουν τις μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις του εμφανίστηκαν στον καθιερωμένο επιστημονικό τύπο για πρώτη φορά στα τέλη του 1931 το Επιστημονικό περιοδικό, καθώς και Καλιφόρνια και Δυτική Ιατρική.

Το 1944, το Ινστιτούτο Smithsonian στην Ουάσιγκτον, DC, δημοσίευσε ένα λεπτομερές άρθρο για το Rife στο εθνικό τους περιοδικό, με το να επικεντρώνονται στο μικροσκόπιο. Όμως αυτό που αποκαλύφθηκε στους αναγνώστες τους δεν ήταν μόνο το μικροσκόπιο του Rife, αλλά και πώς μπόρεσε να καταστρέψει παθογόνα που προκαλούν ασθένειες.

Από το 1920, ο Rife είχε εντοπίσει έναν ιό που πίστευε ότι προκαλούσε καρκίνο. Το ονόμασε «ιό BX». Έκανε πάνω από 20.000 ανεπιτυχείς προσπάθειες να μετατρέψει τα φυσιολογικά κύτταρα σε καρκινικά κύτταρα. Απέτυχε μέχρις ότου ακτινοβόλησε τον ιό, τον έπιασε σε ένα φίλτρο πορσελάνης και τον έγχυσε σε ζώα εργαστηρίου. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, δημιούργησε 400 όγκους στη σειρά.

Άρχισε να υποβάλλει αυτόν τον ιό σε διαφορετικές ραδιοσυχνότητες για να δει αν επηρεαζόντουσαν από αυτές. Ανακάλυψε αυτό που ονόμασε το «Mortal Oscillatory Rate» (MOR) του ιού. Θεράπευσε με επιτυχία τον καρκίνο στα 400 πειραματικά ζώα του προτού αποφασίσει να πραγματοποιήσει δοκιμές σε ανθρώπους.

Αυτό που έκανε ο Rife ήταν η χρήση συντονισμού για να σκοτώσει τον ιό. Όλα δονείται σε διαφορετικές συχνότητες. Εάν ο συντονισμός είναι σωστός, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θραύση, όπως και ένας τραγουδιστής μπορεί να το χρησιμοποιήσει την φωνή του για να σπάσει ένα ποτήρι κρασιού. Βρίσκοντας τον κατάλληλο συντονισμό, ο Rife κατάφερε να διαλύσει τον ιό. Αυτός είναι ο λόγος που το ονόμασε το «Mortal Oscillatory Rate» (MOR) του ιού.

Ο Rife ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε επίσης τις συχνότητες που κατέστρεψαν τον έρπητα, την πολιομυελίτιδα, τη μηνιγγίτιδα της σπονδυλικής στήλης, τον τέτανο, τη γρίπη και πολλούς άλλους επικίνδυνους οργανισμούς που προκαλούν ασθένειες. Συνολικά, υπήρχαν πάνω από 50 μολυσματικές ασθένειες για τις οποίες προφανώς ανακάλυψε θεραπείες.

Πώς το έκανε αυτό ο Rife; Έλαβε επίπονα το MORS συντονίζοντας τον επιλογέα της γεννήτριας συχνότητας παρατηρώντας το δείγμα παθογόνου κάτω από το μικροσκόπιο του. Όταν ανακαλύφθηκε μια συχνότητα που κατέστρεψε έναν συγκεκριμένο μικροοργανισμό, την σημείωνε. Οι πραγματικές συχνότητες καθορίστηκαν αργότερα μετά τα πειράματά του. Για ένα πράγμα, δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή καμία θεωρία για να εξηγήσει τι έκανε. (Κάνοντας έρευνα για αυτό το άρθρο, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Rife ήταν τόσο προχωρημένος σε σχέση με τις διαθέσιμες θεωρίες που δεν μπορούσε να εξηγήσει τι έκανε.)

Το καλοκαίρι του 1934, ένας από τους στενούς φίλους του Rife, ο Δρ Milbank Johnson, μαζί με το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, διόρισε μια Ειδική Επιτροπή Ιατρικής Έρευνας για να φέρει 16 τελικούς ασθενείς με καρκίνο από το νοσοκομείο Pasadena County στο Εργαστήριο και την κλινική του Rife στο Σαν Ντιέγκο. Η ομάδα περιελάμβανε γιατρούς και παθολόγους που τους ανατέθηκε να εξετάσουν τους ασθενείς – εάν ήταν ακόμα ζωντανοί – μετά από 90 ημέρες.

Μερικοί από τους άλλους επιστήμονες και γιατρούς με τους οποίους συνεργάστηκε ο Rife ήταν: E.C. Rosenow, Sr. (επί μακρόν επικεφαλής της βακτηριολογίας, Mayo Clinic). Arthur Kendall (Διευθυντής, Northwestern Medical School) · Δρ George Dock; Alvin Foord (παθολόγος); Rufus Klein-Schmidt (Πρόεδρος της USC) · Ρ.Τ. Hamer (Superintendent, Paradise Valley Sanitarium); Whalen Morrison (Chief Surgeon, Santa Fe Railway) · George Fischer (Νοσοκομείο παιδιών, Ν.Υ.); Edward Kopps (Μεταβολική Κλινική, La Jolla); Karl Meyer (Hooper Foundation, S.F.); και M. Zite (Πανεπιστήμιο του Σικάγο).

Στην αρχή, στους ασθενείς δόθηκαν τρία λεπτά της κατάλληλης συχνότητας κάθε μέρα. Η θεραπεία αποτελούνταν από τους ασθενείς που στέκονταν δίπλα σε μία από τις γεννήτριες του Rife, οι οποίοι τους ακτινοβολούσαν. Ήταν σχεδόν το ίδιο με το να στέκεται μπροστά από ένα μεγάλο φως φθορισμού. Οι ερευνητές σύντομα έμαθαν ότι αυτό ήταν πάρα πολύ για  τη θεραπεία. Υποψιάσθηκαν ότι το ανθρώπινο σώμα χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να αποβάλλει τις νεκρές τοξίνες, μείωνε τον χρόνο σε τρία λεπτά κάθε τρίτη ημέρα.

Μετά από 90 ημέρες θεραπείας, η επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 14 από τους ασθενείς είχαν θεραπευτεί πλήρως. Μετά την προσαρμογή της θεραπείας, οι υπόλοιποι δύο από τους ασθενείς ανταποκρίθηκαν εντός των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων. Το συνολικό ποσοστό ανάκτησης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Rife ήταν 100%. Η θεραπεία ήταν ανώδυνη και οι παρενέργειες, ελάχιστες, αν υπήρχαν. Εκτός από την κατασκευή των γεννητριών, το συνολικό κόστος ήταν λίγη ηλεκτρική ενέργεια (σήμερα, το κόστος θεραπείας ενός καρκινοπαθούς κατά μέσο όρο 300.000 δολάρια ήταν άτομο. Αυτά είναι πολλά χρήματα και η βιομηχανία καρκίνου είναι μεγάλη επιχείρηση.)

Ο Rife έγραψε το 1953, «Δεκαέξι περιπτώσεις υποβλήθηκαν σε θεραπεία στην κλινική για πολλούς τύπους κακοήθειας. Μετά από τρεις μήνες, 14 από αυτές τις λεγόμενες τελικές περιπτώσεις υπογράφηκαν ως κλινικά θεραπευμένες από το προσωπικό πέντε ιατρών και του Δρ. Alvin G. Foord, MD, παθολόγος για την ομάδα. «

Το 1937 ο Rife και μερικοί συνάδελφοί του ίδρυσαν μια εταιρεία που ονομάζεται Beam Ray. Κατασκεύασαν δεκατέσσερα από τα «όργανα συχνότητας» του Rife. Ο Δρ. James Couche, ο οποίος ήταν παρών στην κλινική, χρησιμοποίησε ένα από τα μηχανήματα της Rife με μεγάλη επιτυχία για 22 χρόνια, πολύ μετά την απαγόρευση της AMA.

Στη συνέχεια, στο Rife’s, και στη μεγάλη ατυχία του έθνους, ο Fishbein άκουσε για τη μηχανή συχνότητας του Rife.

Ο Fishbein έστειλε έναν πληρεξούσιο για να κάνει μια πρόταση για να εξαγοράσει το Rife. Ο Rife αρνήθηκε. Παρόλο που κανείς δεν γνωρίζει τους ακριβείς όρους της προσφοράς, ήταν πιθανώς παρόμοια με αυτό που έκανε ο Fishbein στον Χάρι Χόξσεϊ για τη θεραπεία του καρκίνου με φυτά (για την οποία ο Fishbein, στο δικαστήριο, έπρεπε να παραδεχτεί ότι θεράπευε τον καρκίνο του δέρματος):

Στη συνέχεια, ο Fishbein προσέφερε στον Phil Hoyland, έναν επενδυτή στη Beam Ray και έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό που είχε βοηθήσει στην κατασκευή μέσων συχνότητας, νομική βοήθεια σε μια προσπάθεια να κλέψει την εταιρεία από τον Rife και τους άλλους επενδυτές. Ακολούθησε αγωγή.

Η δίκη του 1939 έθεσε τέλος στη σωστή επιστημονική έρευνα της μηχανής συχνότητας του Rife. Ο Rife, ο οποίος δεν ήταν τόσο ανθεκτικός όσο ο Hoxsey, έγινε αλκοολικός. Ανίκανος να αντιμετωπίσει τις άγριες και άδικες επιθέσεις στο δικαστήριο, κατέρρευσε. Αυτό, παρόλο που κέρδισε την υπόθεση. 

Δυστυχώς, νομικά χρεοκόπησαν την Beam Ray και έκλεισαν. Ο Fishbein χρησιμοποίησε τη δύναμή του στην AMA για να σταματήσει οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα για το έργο του Rife.

Το 1950 ο Rife συνεργάστηκε με τον John Crane, ο οποίος ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός. Δούλεψαν μαζί για δέκα χρόνια, κατασκευάζοντας πιο προηγμένες μηχανές συχνότητας. Αλλά το 1960 η AMA τους έκλεισε. Ο Crane φυλακίστηκε για τρία χρόνια και ένα μήνα, παρόλο που δεκατέσσερις ασθενείς κατέθεσαν μαρτυρία ως προς την αποτελεσματικότητα της μηχανής (η προ-γυναίκα της κριτικής επιτροπής ήταν γιατρός AMA). Ο Rife πέθανε το 1971, από συνδυασμό αλκοόλ και Valium. Είχε περάσει το τελευταίο ένα τρίτο της ζωής του ως αλκοολικός.

Τι συνέβη σε όλους εκείνους που είχαν υποστηρίξει το Rife; Μέχρι το 1939, οι περισσότεροι αρνούνταν ότι τον γνώριζαν ποτέ, παρόλο που 44 από αυτούς είχαν τιμήσει τον Rife στις 20 Νοεμβρίου 1939 με ένα συμπόσιο «Το τέλος σε όλες τις ασθένειες» στο κτήμα Pasadena του Dr. Milbank.

Ο Arthur Kendall, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Rife για τον ιό του καρκίνου, δέχτηκε σχεδόν το ένα τέταρτο ενός εκατομμυρίου δολαρίων για ξαφνικά «συνταξιοδοτήθηκε» στο Μεξικό. Αυτό ήταν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Ο Δρ George Dock πήρε μια τεράστια επιχορήγηση, μαζί με τις υψηλότερες τιμές που θα μπορούσε να του αποδώσει η AMA. Όλοι, εκτός από τον Dr. Couche και τον Dr. Milbank Johnson, παραιτήθηκαν από τη δουλειά του Rife και επέστρεψαν στη συνταγογράφηση των νόμιμων ναρκωτικών. Ο Τζόνσον πέθανε το 1944.

Τα ιατρικά περιοδικά, που υποστηρίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από διαφημιστικά έσοδα από φαρμακευτικές εταιρείες και ελέγχονται από την AMA, αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν οτιδήποτε σχετικά με τη θεραπεία του Rife. Γενιές φοιτητών Ιατρικής αποφοίτησαν χωρίς να ακούσουν τις ανακαλύψεις της Rife στην ιατρική.

Και τι συνέβη με τις δεκαετίες σχολαστικών αποδεικτικών στοιχείων του Rife για το έργο του, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών ταινιών; Τμήματα των οργάνων του, φωτογραφιών, ταινιών και γραπτών δίσκων είχαν κλαπεί από το εργαστήριό του. Κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν πίσω από αυτό. Κανείς δεν πιάστηκε ποτέ.

Η  κλινική τεκμηρίωση του Rife για τον καρκίνο χάθηκε όταν τα δάνεισε στον Δρ Arthur Yale λίγα χρόνια αργότερα. Ο Barry Lynes, ο οποίος επανέφερε το έργο του Rife στο κοινό το 1986, στο βιβλίο του The Cancer Cure that Worked, έγραψε: «Τα έγγραφα δείχνουν ότι η κλινική υπήρχε και πέτυχε να θεραπεύσει τον καρκίνο. Και γιατροί που συνέχισαν να αντιμετωπίζουν σοβαρά άρρωστους ανθρώπους με επιτυχία μέσω των συχνοτήτων που ολοκληρώθηκε το 1934 αφηγείται την πραγματική ιστορία, όπως και οι υπογεγραμμένες αναφορές από θεραπευμένους ασθενείς με καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Ενώ ο Rife προσπάθησε να αναπαραγάγει τα δεδομένα που λείπουν, τα μικροσκόπια του ιού του βανδαλίστηκαν. Κλάπηκαν κομμάτια του καθολικού μικροσκοπίου του. Νωρίτερα, ο εμπρηστής είχε καταστρέψει το Burnett Lab πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο Νιου Τζέρσεϋ, ακριβώς πρίν οι επιστήμονες εκεί προετοιμάζονταν να ανακοινώσουν την επιβεβαίωση του έργου του Rife. Αλλά το τελευταίο χτύπημα έγινε αργότερα, όταν η αστυνομία κατάσχεσε παράνομα τα υπόλοιπα 50 χρόνια έρευνας του Rife.

Ευτυχώς, ο θάνατός του δεν ήταν το τέλος της ηλεκτρονικής θεραπείας του. Μερικοί ανθρωπιστικοί γιατροί και μηχανικοί προσπάθησαν να ανακατασκευάσουν τις μηχανές συχνότητάς του και να διατηρήσουν τη δουλειά του ζωντανή.

Υπάρχουν και άλλα όργανα (και άλλοι εφευρέτες) που, στο παρελθόν και στο παρόν, έχουν ανακαλύψει το ίδιο πράγμα που έκανε ο Rife. Οι Gaston Naessons, Hulda Clark και Antoine Priore έχουν εφεύρει παρόμοια όργανα. Όλοι υπέστησαν διώξεις στα χέρια του Κράτους. Είναι νόμιμα; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είχαν τεράστια υποστήριξη από τους ασθενείς τους.

Τι θα συνέβαινε αν ο Rife είχε πετύχει και ο Fishbein είχε αποτύχει; Εάν αυτό που έκανε ο Rife λειτουργούσε πραγματικά, θα υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν θα είχαν πεθάνει από καρκίνο. Πολλά από τα ιατρικά επαγγέλματα θα είχαν πάψει να υπάρχουν. Σίγουρα δεν χρειάζεται ένας γιατρός για να χειριστεί τα μηχανήματα του Rife.

Οι επιστήμονες και οι έρευνες θα μπορούσαν να έχουν αφιερώσει περισσότερο χρόνο και χρήμα σε πράγματα που έχουμε μείνει πολύ.Τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν ρέει στην ανίερη συμμαχία της AMA, του FDA, της βιομηχανίας φαρμάκων και του κράτους, δεν θα είχαν ξοδευτεί ποτέ.

Η θεραπεία για αυτά τα προβλήματα; Αφαιρέστε την κρατική υποστήριξη από την AMA και το FDA και απελευθερώστε τη δύναμη της επιστήμης και της έρευνας. Πολλοί άνθρωποι έχουν υποβληθεί σε πλύση εγκεφάλου ότι το κράτος τους προστατεύει. Οτι οι θεραπείες των 3000 χρόνων είναι επικίνδυνες, ενώ για τα φάρμακα που έχουν πολύ λίγο χρόνο που ανακαλύφθηκαν και που την έρευνα για παρενέργειες τις κάνουν οι ίδιες οι εταιρείες, θα πρέπει να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Εχουμε ξεχάσει  την ηρωίνη που την συντογραφούσαν για τα μικρά παιδιά, την κοκαίνη που την πουλούσαν στα φαρμακεία, το DDT που το ψεκάζαν στις κούνιες των μωρών.

Η αλήθεια είναι το ακριβώς αντίθετο.

πηγή

Fishbein vs Hoxsey

Morris Fishbein, AMA Enemy of American Health

halithheia.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails