Sunday, February 28, 2021

DR ROBERT O. YOUNG :Κανένας ιός δεν εχει απομονωθεί!!!

 

 
 
“Την μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ, το χειρότερο ΕΓΚΛΗΜΑ ενάντια στην Ανθρωπότητα αποτελεί το γεγονός πως, Κανένας Ιός δεν έχει ποτέ απομονωθεί. ΚΑΝΕΝΑΣ!
Ο Dr. Robert O. Young, ευρέως αναγνωρισμένος σαν ένας από τους κορυφαίους ερευνητές και κλινικούς επιστήμονες του κόσμου – δηλώνει πως αυτό είναι ένα έγκλημα που έχει ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ του στο 3ο ΡΑΙΧ!”
Ο Dr. Robert O. Young έχει ξοδέψει τη ζωή του ερευνώντας τις Πραγματικές Αιτίες της Νόσου του καρκίνου και έχει αναπτύξει την “ΝΕΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ” για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αντιστρέψουν οποιαδήποτε ασθένεια, και να αρχίζουν να Εξισορροπούν τη Ζωή τους και να ανακτούν την Υγεία και Ευεξία τους.
Είναι το πιο Στοχευμένο άτομο στη Γη μεταξύ των 7,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων της, από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – Η οποία φαίνεται να είναι ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
Ακούστε τις τολμηρές δηλώσεις του Dr. R.O. Young στο 31ο λπτ του πιο κάτω βίντεο και κρίνετε από μόνοι σας.
Ίσως βρείτε την απάντηση στην ερώτηση:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΙΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..;;
Ίσως πάλι καταλάβετε το τι κρύβεται πίσω από την ΨΕΥΔΟ-ΠΑΝΔΗΜIΑ του COVID-19..!
ITNJ Judicial Commission of Inquiry into
Weaponisation – Bali, Indonesia – 2019
Αυτή η ομιλία του Δρ. Robert O. Young παρέχει μια σύντομη ιστορία για το πώς και γιατί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον έβγαλε εκτός επιχείρησης και τον ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, και εξετάζει την ανταπόκριση στις Φυσικές του Θεραπείες για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων Επιτυχημένων Θεραπειών για τη Θεραπεία του Καρκίνου.
Το φβ δεν επιτρέπει συμπερίληψη του
συνδέσμου για το βίντεο. Ούτε καν την
προσθήκη του στα σχόλια..!
Μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο κάτω από τον τίτλο:
Dr Robert O. Young: Testimony on Natural Treatments for Health.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails