Tuesday, February 2, 2021

ΒΕΛΓΙΟ: ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 5000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στο Βέλγιο, ο εμβολιασμός κατά του κορωναϊού βρίσκεται τώρα σε πλήρη εξέλιξη. Από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού, 14 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε αυτήν τη χώρα αφού έλαβαν το εμβόλιο κορωναϊού. Σύμφωνα με το πρακτορείο ναρκωτικών FAGG,

ωστόσο, δεν έχει ακόμη αποδειχθεί αιτιώδης σχέση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου. Όλοι οι νεκροί ασθενείς ήταν άνω των 70, πέντε από τους οποίους ήταν πάνω από 90. Υπήρξαν επίσης 264 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού. Σε 37 περιπτώσεις, οι ανεπιθύμητες ενέργειες ταξινομήθηκαν ως σοβαρές. «Οι περισσότερες από αυτές ήταν ανεπιθύμητες ενέργειες που περιγράφονται επίσης στο ένθετο της συσκευασίας», σύμφωνα με το FAMHP.

Οι γιατροί στα φλαμανδικά κέντρα εμβολιασμού πληρώνονται πολύ καλά. Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό σεμινάριο για τοπικά φλαμανδικά συμβούλια και υγειονομικές αρχές σχετικά με τα κέντρα εμβολιασμού. Η παρουσίαση του διαδικτυακού σεμιναρίου, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ, αποκαλύπτει τι ακριβώς θα κερδίσουν οι γιατροί στα κέντρα εμβολιασμού.

https://www.laatjevaccineren.be/sites/default/files/atoms/files/Presentatie webinar vaccinatiecentra – lokale besturen en zorgraden – 28 januari 2021.pdf

Τα κέντρα εμβολιασμού θα πρέπει να λειτουργήσουν περίπου στις 15 Φεβρουαρίου. Σε ένα τέτοιο κέντρο υπάρχει γιατρός και φαρμακοποιός (φαρμακοποιός). Ο γιατρός εργάζεται 60 ώρες την εβδομάδα και ο φαρμακοποιός 45 ώρες. Και: όσο μεγαλύτερο είναι το κέντρο εμβολιασμού, τόσο περισσότεροι γιατροί και φαρμακοποιοί απασχολούνται. Οι γιατροί κερδίζουν 80,34 ευρώ την ώρα και έχουν εβδομαδιαία κέρδη 4820 ευρώ. Έτσι, δεν θα ακούσετε κανένα γκρινιάρισμα σύντομα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μπιλ Γκέιτς έκανε τη μετάβαση από λογισμικό σε εμβόλια. Ο εμβολιασμός είναι μεγάλη δουλειά.

DR. CARRRIE MADEJ – Ακούστε τι προκαλεί το εμβόλιο covid-19

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΡΩΤΑΕΙ 3ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails