Monday, February 15, 2021

ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Χτύπησαν πορεία κατά της υγειονομικής χούντας στη Λευκωσία..Άνοιξαν κεφάλια, Χτύπησαν γυναικόπαιδα!

 




”Άγρια επεισόδια αστυνομικών-πολιτών στη Λευκωσία” μεταφέρει το philenews.Το απόγευμα του Σαββάτου διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν το πλήθος

διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και τη διαφθορά.Η αστυνομία χρησιμοποίησε αντλίες νερού, δακρυγόνα και γκλοπ για να καταστείλει το συνατγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι που οι κορονοδημοκρατίες το κατάργησαν εν μια νυκτί προκαλώντας εκτροπή κι ανωμαλία… Με ιδιαίτερο μένος οι αστυνομικοί άνοιξαν κεφάλια. Μάτωσαν τον κόσμο.. Aν είχε λίγο τσίπα το καθεστώς θα όφειλε να έχει καταργήσει τα γκλοπ εκεί όπου Γκρίζοι λίγοι πολτοποίησαν με λοστούς και ξύλα το μάρτυρα Ισαάκ. ”..δυσανάλογη βία..

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ επέβαλε πρόστιμα για παραβίαση των επιδημιολογικών μέτρων.

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Λευκωσίας, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν σε χρήση βίας κατά πολιτών, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας ομάδων από αντιφασιστικό χώρο – Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά – Ριζοσπαστική οικολογία. Η πορεία ονομάστηκε “Ως Δαμέ με τον κρατικό αυταρχισμό”.

Το ίδιο μέσο προσθέτει ”Σύμφωνα με πληροφορίες, όργανα της Αστυνομίας χτύπησαν διαμαρτυρόμενους με γκλοπ, έσυραν άτομα στο έδαφος, ενώ έκαναν χρήση σπρέι ατομικού εξοπλισμού. Επίσης έγιναν ρίψεις νερού με το όχημα “Αίαντας”. ”

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails