Tuesday, February 2, 2021

Κατενθουσιασμένος δήλωνε στην τελευταία ανάρτηση του υγειονομικός στις ΗΠΑ αφότου έλαβε τη β΄δόση Pfizer. Μετά από 2 ώρες εμφάνισε ανεπιθύμητες παρενέργειες και πέθανε 4 μέρες αργότερα.

 

Τραγική ειρωνεία κατενθουσιασμένος δήλωνε στην τελευταία ανάρτηση του υγειονομικός υπάλληλος αφότου έλαβε τη β΄δόση Pfizer. Μετά από 2 ώρες εμφάνισε ανεπιθύμητες παρενέργειες και πέθανε 4 μέρες αργότερα.Ένας εργαζόμενος στην υγειονομική περίθαλψη του OC ο Tim Zook πέθανε μετά τη λήψη της 2ης δόσης του εμβολίου COVID-19 της Pfizer. Εκκρεμεί η επίσημη αιτία θανάτου…




Ο Tim Zook έλαβε τη β΄δόση του εμβολίου για COVID-19 στις 5 Ιανουαρίου και άρχισε να αισθάνεται άρρωστος περίπου δύο ώρες αργότερα. Δεν πέθανε παρά 4 ημέρες αργότερα, στις 9 Ιανουαρίου. Εκκρεμεί η επίσημη αιτία θανάτου του.

Η οικογένεια σε σοκ μετά τον θάνατο του εργαζομένου στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μετά τη δεύτερη λήψη εμβολίου COVID-19.
Η Gina Silva του FOX 11 μίλησε με την οικογένεια του.

Ένας εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης της Orange County πέθανε λίγες μέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου από κοροναϊκό της Pfizer, αναφέρθηκε την Τρίτη.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι η αιτία του θανάτου δεν είναι πειστική προς το παρόν και ότι οι περαιτέρω τοξικολογικές δοκιμές που θα χρειαστούν θα διαρκέσουν μήνες.

Ο Tim Zook, 60 ετών, εργαζόταν ως τεχνολόγος τεχνολόγος ακτινολογίας- ακτίνων Χ στο South Coast Global Medical Center στη Σάντα Άννα.

Στις 5 Ιανουαρίου, ο Zook δημοσίευσε μια φωτογραφία της κάρτας εμβολιασμού COVID-19 με τη λεζάντα, “Ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος στο παρελθόν όταν έκανα ένα εμβόλιο. Τώρα είμαι πλήρως εμβολιασμένος μετά τη δεύτερη δόση του Pfizer.”

Μόλις δύο ώρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του άρχισε να αντιμετωπίζει κοιλιακό άλγος και δυσκολίες στην αναπνοή. Παρουσίασε ταχεία επιδείνωση της υγείας του και πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.

“Οι γιατροί πιστεύουν ότι το σώμα του αντέδρασε σε κάτι μετά τη λήψη του εμβολίου και το ονόμασαν φλεγμονώδη αντίδραση“, δήλωσε η γυναίκα του 27 ετών, Ροσέλ. «Ήταν τόσο έντονο που άρχισε να επιτίθεται σε ζωτικά όργανα και δεν είχε την δυνατότητα ν’ ανακάμψει».

Η οικογένειά του είπε ότι είχε υψηλή αρτηριακή πίεση και ήταν ελαφρώς υπέρβαρος, αλλά εκτός από αυτό, ήταν αρκετά υγιής.

Η σύζυγος του Zook είπε ότι ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτής του εμβολίου και ότι δεν κατηγορεί καμία φαρμακευτική εταιρεία.

“Πίστευε στα εμβόλια. Είμαι βέβαιος ότι θα έπαιρνε ξανά αυτό το εμβόλιο και θα ήθελε το κοινό να το πάρει”, είπε.

Είπε ότι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει περισσότερη έρευνα σε περιπτώσεις σοβαρών αντιδράσεων στα εμβόλια γιατί παρόλο που είναι σπάνιες, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι θανατηφόρες.

Παρά την τραγική τους απώλεια, η οικογένεια Zook πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει ακόμη να εμβολιαστούν.

“Το μήνυμα είναι: Πάρτε το εμβόλιο επειδή είναι πολύ χειρότερο να πεθάνετε από το COVID από το να πεθάνετε από το αποτέλεσμα ενός εμβολίου”, δήλωσε η Rochelle.(σσ. σαν ευθανασία ακούγεται θα πεθάνετε που θα πεθάνετε ας έχετε έναν ήπιο θάνατο, αν υπάρχει αυτός)

Ο θάνατος του Zook έχει αναφερθεί στο εθνικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου, το οποίο διαχειρίζεται η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων. Το γραφείο του ιατροδικαστή της Orange County δήλωσε στο FOX 11 ότι εάν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του θανάτου του και του εμβολίου, θα ειδοποιήσει τον Οργανισμό Υγείας του OC.

“Πρέπει να συνεχίσουμε τις έρευνες και να δούμε από τι πέθανε αυτός ο κύριος”, δήλωσε ο Δρ. Nathan Newman, επικεφαλής ιατρός της Santa Monica Urgent Care.

“Οι άνθρωποι ανησυχούν, φοβούνται, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να είναι καθησυχασμένοι ότι έγιναν μελέτες με δεκάδες χιλιάδες άτομα – σημειώθηκαν πολύ λίγες σοβαρές αντιδράσεις και το όφελος από τον εμβολιασμό υπερτερεί κατά πολύ των κινδύνων που είχαν δει”, είπε ο Newman.

Ο Anthony Fauci συνοψίζει την κατάσταση της πανδημίας κοροναϊού
Ο Fauci, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας για τις μολυσματικές ασθένειες του έθνους, συνόψισε την κατάσταση της πανδημίας εν μέσω μιας καταστροφικής αύξησης, η οποία έχει ωθήσει νέους αριθμούς περιπτώσεων και αριθμούς θανάτου υψηλότερους από ποτέ σε δεκάδες πολιτείες στις ΗΠΑ.

Αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο, αξιωματούχοι υγείας στην Placer County ανέφεραν ότι ένα άτομο πέθανε λίγες ώρες μετά τη λήψη εμβολίου COVID-19, αν και δεν διευκρίνισαν ποιο εμβόλιο έλαβε το άτομο.

Το άτομο είχε αποδειχθεί θετικός στο COVID-19 με τεστ στα τέλη Δεκεμβρίου και έλαβε εμβόλιο COVID-19 αρκετές ώρες πριν από το θάνατό του στις 21 Ιανουαρίου 2021.

“Υπάρχουν πολλές τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες που ερευνούν ενεργά αυτήν την υπόθεση. Οποιεσδήποτε αναφορές σχετικά με την αιτία θανάτου είναι πρόωρες, εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Σερίφης-Στεφανιαίος Τομέας Placer.

Το CDC δημοσίευσε πληροφορίες μετά την εκμάθηση σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων σε ορισμένες περιπτώσεις στο εμβόλιο COVID-19 και συνιστά εάν ένα άτομο είχε ποτέ σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε οποιοδήποτε συστατικό ενός εμβολίου COVID-19, “τότε” δεν πρέπει να κάνει αυτό το ειδικό εμβόλιο. “

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άτομο με άσχημες αλλεργίες δεν μπορεί να το πάρει.

“Το CDC συνιστά στα άτομα με ιστορικό σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων που δεν σχετίζονται με εμβόλια ή ενέσιμα φάρμακα – όπως αλλεργίες σε τρόφιμα, κατοικίδια ζώα, δηλητήρια, περιβαλλοντικά ή λατέξ – να εξακολουθούν να εμβολιάζονται”, γράφει το CDC στον ιστότοπό του.

Το CDC επιβεβαιώνει τις αλλεργικές αντιδράσεις του εμβολίου COVID-19, εκδίδει νέα καθοδήγηση..

“Άτομα με ιστορικό αλλεργιών στα φάρμακα από το στόμα ή οικογενειακό ιστορικό σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων ή που μπορεί να έχουν μια πιο ήπια αλλεργία στα εμβόλια (χωρίς αναφυλαξία) – μπορεί επίσης να εμβολιαστούν.”foxla 28/1/21

dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails