Sunday, February 7, 2021

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ COVID ΚΑΙ ΤΑ 10 ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το δόγμα του COVID έρχεται το 2021, αφήνοντας τα φυσικά αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα, τα μέσα διαβίωσης των ανθρώπων και την ανθρώπινη ελευθερία, τα οποία αποδεκατίστηκαν στο καταστροφικό του ξύπνημα. Το CDC των ΗΠΑ (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) μόλις προσπάθησε να πει στους ανθρώπους ότι πρέπει να φορούν όχι 1 μάσκα αλλά 2 μάσκες όταν ταξιδεύουν χρησιμοποιώντας κάποια μορφή δημόσιας συγκοινωνίας:

«Οι μάσκες υφασμάτων πρέπει να κατασκευάζονται με δύο ή περισσότερα στρώματα αναπνεύσιμου υφάσματος που είναι σφιχτά υφασμένο. «

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι υπάρχουν σημαντικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι οι μάσκες δεν σταματούν τη μετάδοση ιών. Αυτό είναι το ίδιο CDC(Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), των οποίων τα στοιχεία αναλύθηκαν από τον ερευνητή του Johns Hopkins Dr. Genevieve Briand για να δείξουν ότι δεν υπήρχαν υπερβολικοί θάνατοι στην Αμερική το 2020. Είναι επίσης το ίδιο CDC, που παραδέχτηκε ότι δεν είχε ποτέ καμία πραγματική ιογενή απομόνωση του φερόμενου νέου ιού SARS-CoV-2 και ότι δημιούργησε το ψηφιακό γονιδίωμα SARS-CoV-2 30.000 βάσεων-ζευγάρια από ένα πραγματικό δείγμα 37 ζευγών βάσεων.

https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/

Οι συνέπειες αυτής της τεράστιας απάτης είναι εκτεταμένες. η λατρεία COVID φαίνεται να επιτρέπει στους χειριστές της ΝΤΠ (Νέα Παγκόσμια Τάξη) να πραγματοποιήσουν τα 10 στάδια γενοκτονίας, που ήταν μια θεωρία του Αμερικανού μελετητή Dr. Gregory Stanton. Εφαρμόζει τη θεωρία του σε προηγούμενες γενοκτονίες στην ιστορία. Ωστόσο, η ίδια διαδικασία και τα ίδια στάδια φαίνεται να συμβαίνουν ακριβώς μπροστά στα μάτια μας στην πλανδημία COVID. Αυτά τα στάδια / βήματα δεν πραγματοποιούνται απαραίτητα με γραμμικό τρόπο. Μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα.

Απόλυτη απόδειξη: Το Covid-19 είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη νέα παγκόσμια τάξη

https://www.genocidewatch.com/tenstages

Henna Maria: The Ten Stages of Genocide

Η προγραμματισμένη πανδημία SPARS και τα όρια των τυράννων. Πριν φτάσουμε στα 10 στάδια, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η πανδημία COVID δεν πηγαίνει πουθενά. Θα επιδεινωθεί μόνο όταν αρκετοί άνθρωποι ξεσηκωθούν και θα το προκαλέσουν.

Η Παγκόσμια Τράπεζα κατατάσσει το COVID ως έργο που λήγει τον Μάρτιο του 2025. Εάν οι μάζες συνεχίσουν να ενεργούν ως συγκαταβατικά ζόμπι, αυτή η ψεύτικη πανδημία μπορεί να προωθηθεί μέχρι το 2025, και πιθανότατα θα «ενισχυθεί» με μια ψεύτικη βιο-τρομοκρατική επίθεση ή «Πανδημία II», όπως είχε προβλέψει ο πρωτοπόρος της ΝΤΠ, Μπιλ Γκέιτς. «

Η τρέλα της σύγχυσης και οι καρποί της! PCR «test» σε ένα μωρό!

https://vk.com/video300013824_456240984?list=db65d49089a6002328

Η Diana Lenska αποκάλυψε μια άλλη προσομοίωση που ονομάζεται The SPARS Pandemic, η οποία περιγράφει ένα σενάριο όπου ένας νέος ιός μολύνει την ανθρωπότητα το 2025 και διαρκεί μέχρι το 2028. Όλοι ξέρουμε πώς αυτές οι «προσομοιώσεις» έχουν μια παράξενη και ενοχλητική συνήθεια να γίνουν πραγματικές… απλά μια σύμπτωση , φυσικά. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να θυμόμαστε αυτό το πολύ σημαντικό απόσπασμα από τον Ντάγκλας Φρέντερικ: «Τα όρια των τυράννων καθορίζονται από την αντοχή εκείνων που καταπιέζουν».

https://amzn.to/3apJMdM

Ο Γκέιτς και η πανδημία του ΙΙ, το CDC και οι 2 μάσκες του, ο Μπάιντεν και η 100ήμερη εντολή μάσκας του – όλοι οι τύραννοι βλέπουν πόσο μακριά μπορούν να σας ωθήσουν να αποδεχτείτε τον έλεγχο και την τυραννία τους, και την κατάργηση των δικαιωμάτων σας. Η Παγκόσμια Τράπεζα κατατάσσει το COVID ως «έργο» που σχεδιάζεται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος Μαρτίου 2025 (βλ. Παραπάνω εικόνα). Θα το αποδεχτείτε;

1ο Στάδιο: Ταξινόμηση

Αυτή η λέξη πιθανόν εννοείται με την έννοια του «διαχωρισμού σε διαφορετικές τάξεις (ανθρώπων)» παρά ως ουσιαστικό που προέρχεται από το ρήμα για ταξινόμηση. Ανεξάρτητα, αυτό το στάδιο αφορά το διαχωρισμό των ανθρώπων μεταξύ τους, τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε διαφορετικές τάξεις και την εισαγωγή της νοοτροπίας εμείς εναντίον αυτών. Στο παρελθόν, αυτό έγινε σύμφωνα με τα όρια της εθνικότητας, της φυλής, της θρησκείας ή του έθνους. Τώρα, στο πλαίσιο της λατρείας/του δόγματος COVID, γίνεται σύμφωνα με το ποιος πιστεύει και ποιος απορρίπτει την αφήγηση του δόγματος COVID.

2ο Στάδιο: Συμβολισμός

Τα σύμβολα χρησιμοποιούνται με πολλούς τρόπους. Ο συμβολισμός χρησιμοποιείται εδώ για να κάνει τη στοχευμένη ομάδα, οι οποίοι είναι εχθροί του κράτους, να ξεχωρίζουν ως επαίσχυντοι και εμφανείς αντιφρονούντες ή προδότες.

Στην εποχή του 3ου Ράιχ, οι Ναζί ανάγκασαν τους Εβραίους να φορούν ένα κίτρινο αστέρι ως σύμβολο ότι ήταν σε διαφορετική τάξη. Στο δόγμα COVID, αυτό γίνεται μέσω της αντίστροφης ψυχολογίας: οι πρότυποι πολίτες της ΝΤΠ καλύπτουν τα πρόσωπά τους, αλλά όσοι βρίσκονται εκτός του δόγματος COVID αρνούνται να καλύψουν το πρόσωπό τους. Αρνούμενοι να φορούν μάσκα, αυτοί οι διαφωνούντες θέτουν οικειοθελώς έναν εξαιρετικά ορατό στόχο.

Ion Maggos

Το ίδιο (((παιχνίδι))) κάθε 100 χρόνια. Καταλάβατε;
Δεν νομίζω, αλλά άντε …
Προσέξτε τα τόξα, χαχαχα
Οπότε Παραμείνατε με ασφάλεια στις ιδεοληψίες σας.
@Ίων Μάγγος

3ο Στάδιο: Διακρίσεις

Οι διακρίσεις είναι παράνομες σε πολλά έθνη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει σημασία για το δόγμα COVID. Εδώ και αιώνες νομικές παραδόσεις και ανθρώπινα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί. Η κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε τη μάσκα ως πρόσχημα για τη μαζική άρνηση των δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, δικαιωμάτων όπως το δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας, το δικαίωμα να κερδίζει ελεύθερα τα προς το ζην και να διευθύνει τη δική του επιχείρηση, το δικαίωμα στο ελεύθερο εμπόριο με άλλους και το δικαίωμα εισόδου σε δημόσιους χώρους. Η διάκριση είναι ένας τρόπος σύσφιξης και αύξησης της πίεσης για το επόμενο μέλλον.

Από Νίκο Αντωνιάδη

_______________________

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ …ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ : Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!

ΓΙΑΤΙ, ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ ,ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ;;; ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ , ΤΗΣ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ,ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ,ΤΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ , ΜΕ ΑΠΛΗ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ,

ΚΑΙ 1ον) ΕΙΜΑΙ …ΜΙΑ ΧΑΡΑ ,

ΚΑΙ 2ον) ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ !!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΒΙΝΤ 6Γ ΤΟΥ ΕΥΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ,ΝΑ ΚΟΒΩ ΒΟΛΤΕΣ , ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ Μ Ε Σ Α ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΚΟΒΙΝΤ ,ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ , ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩΛΗ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ , ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ …ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ,ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΑΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!

ΤΙ; ΠΗΓΑ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ; ΓΙΑΤΙ ; ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ …ΠΑΝΟΥΚΛΑ ; ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ …ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ : ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ …ΛΕΠΡΟΣ ;; ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ;; ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ, Ε;

Υ.Γ. Ξεχάστε το.Τώρα είναι αργά. Τη χάσατε την ευκαιρία σας…

4ο Στάδιο: Απανθρωπισμός Αυτή η ένταση αυξάνεται σε αυτό το επόμενο στάδιο. Ο απάνθρωπος φαίνεται πάντοτε να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δολοφονία, καθώς περιλαμβάνει την εμφάνιση του στόχου λιγότερο από ανθρώπινος, όχι πολύτιμο και άξιο στα μάτια των δολοφόνων. Γενικά, η στοχευμένη ομάδα ληστεύεται από την ανθρωπότητά της μέσω ετικετών, προσβολών και χαρακτηρισμών που όλοι τονίζουν τις διακρίσεις και όχι την ομοιότητα των όσων έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από τις διαφορές μας. Όσον αφορά τη λατρεία-δόγμα COVID, οι αιρετικοί είναι επώνυμοι φανατικοί, εγωιστές, ακραίοι, διασκορπιστές ασθενειών, υπερ-διασκορπιστές, εγχώριοι τρομοκράτες, ασυμπτωματικοί φορείς, αντιεμβολιαστές, θεωρητικοί συνωμοσίας και πολλά άλλα. Το 2019, ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) κήρυξε την διστακτικότητα των εμβολίων (και κατ ‘επέκταση τους αντιεμβολιαστές) μεταξύ των 10 κορυφαίων απειλών για την παγκόσμια υγεία.

https://www.who.int/news-room/spotlight/ten-threats-to-global-health-in-2019

5ο Στάδιο: Οργάνωση Οι προηγούμενες γενοκτονίες αποτελούνταν από πόλεμο, μαζικές δολοφονίες, αιματηρές σφαγές ή / και μαζικούς τάφους. Εάν μια γενοκτονία προέρχεται από τη λειτουργία COVID, θα είναι λιγότερο εντυπωσιακή. Η λειτουργία του κορωναϊού είναι μια σιωπηλή λειτουργία που χρησιμοποιεί φόβο, έλεγχο μυαλού που βασίζεται σε τραύματα και άλλα τελετουργικά στοιχεία. Έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μια λειτουργία ψευδούς σημαίας όπως η 9/11 Κοιτάξτε την ιστορία των ψευδών σημαιών και την ιστορία των ψεύτικων πανδημιών. Σε αυτό το στάδιο, η κυβέρνηση αρχίζει να οργανώνει ενεργά τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις της εναντίον εκείνων που έχει χαρακτηρίσει εχθρούς.

https://thefreedomarticles.com/exposing-the-occult-corona-initiation-ritual/

6ο Στάδιο: Πόλωση

Αυτό το στάδιο είναι πολύ συγκρίσιμο με το πρώτο στάδιο, ή είναι απλώς μια εντατικοποίηση αυτού. Εάν είστε κοινωνικός μηχανικός, αφού διαχωρίσετε τις μάζες σε διαφορετικές τάξεις, μπορείτε στη συνέχεια να εδραιώσετε περαιτέρω αυτόν τον διαχωρισμό μέσω πόλωσης, θέτοντας τις ομάδες σε αμοιβαίο ανταγωνισμό μεταξύ τους. Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ ούτως ή άλλως, ακόμη και πριν ξεκινήσει η Επιχείρηση κορωναϊού και επιδεινώθηκε από τον Τραμπ, συνειδητά ή όχι. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα χαμηλό σημείο στις ΗΠΑ, όπου φαίνεται ότι πολλοί Αμερικανοί δεν μπορούν απλώς να θυμούνται ότι είναι και οι δύο άνθρωποι, ή και οι δύο Αμερικανοί, και αισθάνονται την ανάγκη να απενεργοποιήσουν τον «αντίπαλό» τους εάν δεν είναι στη σωστή πολιτική ομάδα.

Τι συνέβη όταν μπορούσες να συμφωνήσεις να διαφωνήσεις ή να είσαι αρκετά ώριμος για να δεχτείς άλλους που έχουν αντίθετες απόψεις σου; Στη λατρεία-δόγμα του COVID, οι ελεγκτές της NΤΠ πυροδότησαν σκόπιμα τη φωτιά μεταξύ των μαζών και της διακριτικής μειονότητας μέσω του κόμματος MSM, η οποία διαδίδει συνεχώς την προπαγάνδα ότι οι υγιείς άνθρωποι είναι ασυμπτωματικοί φορείς.

7ο Στάδιο: Προετοιμασία

Αυτό το στάδιο προετοιμασίας περιλαμβάνει πράγματα όπως απομόνωση και στρατόπεδα καραντίνας. Οι πολιτικοί προτείνουν στρατόπεδα κράτησης (δηλαδή φυλακές) για όσους αρνούνται να αποδεχτούν τη λατρεία-δόγμα COVID. Υπάρχουν φήμες εδώ και δεκαετίες στις ΗΠΑ σχετικά με εναλλακτικές χρήσεις στα στρατόπεδα FEMA. Παρόμοιες συζητήσεις και συγκεντρώσεις  έχουν πραγματοποιηθεί και στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Γερμανία. Ο πολιτικός προειδοποιεί: Η κυβέρνηση Trudeau σχεδιάζει να κατασκευάσει στρατόπεδα «καραντίνας / απομόνωσης» COVID σε ολόκληρο τον Καναδά.

Εάν δεν έχετε το «σήμα», είστε τυχεροί και είτε αποκλείεστε από την κοινωνία, αποκλείεστε από το εμπόριο ή κυριολεκτικά φυλακιστείτε. Αυτήν τη στιγμή το σήμα είναι μάσκα, αλλά στη συνέχεια θα είναι το θησαυροφυλάκιο (και η επέκτασή του – το πιστοποιητικό εμβολίου ή το διαβατήριο ασυλίας), και τέλος το μικροτσίπ. Τον περασμένο μήνα, η Telegraph ανέφερε ότι η Γερμανία κατασκευάζει στρατόπεδα κράτησης καραντίνας για παραβάτες του COVID. Γερμανία. Στρατόπεδα κράτησης. Χμμμ. Άραγε τί θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;

8ο Στάδιο: Διώξεις

Σε αυτό το στάδιο, όλες οι σιωπηλές και μυστικές προετοιμασίες που οδηγούν σε αυτό το σημείο γίνονται εμφανείς. Στο παρελθόν, η προσδιορισμένη στοχευμένη ομάδα φυλακίστηκε, απελάθηκε ή / και κατασχέθηκε η περιουσία τους. Σε ορισμένα κράτη και έθνη, είναι ήδη νόμος ότι η ιδιοκτησία ενός «μολυσμένου ατόμου» μπορεί να κατασχεθεί και να καταστραφεί για να «σταματήσει η εξάπλωση του ιού». Οι αστυνομικοί παρενοχλούν ήδη ειρηνικούς πολίτες που δεν φορούν μάσκα. Τι θα συμβεί καθώς η ατζέντα του COVID θα φτάσει στο τέλος της;

9ο Στάδιο: Εξόντωση

Ελπίζουμε να μην φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο, αλλά λυπηρό, που λέω ότι είναι σημαντικό να μην υποτιμάτε την κλίμακα του καθαρού κακού που βρίσκεται πίσω από τη λατρεία της NΤΠ και του COVID. Η εξόντωση είναι μαζική δολοφονία. Ο απόλυτος τρόπος να κλείσετε κάθε διαφωνία και αντίθεση στην τυραννία.

10ο Στάδιο: Άρνηση

Ο Δρ. Στάντον σημειώνει ότι υπάρχει ένα τελικό στάδιο: άρνηση. Αυτό περιλαμβάνει την απόκρυψη των αποδεικτικών στοιχείων, τη δολοφονία των μαρτύρων και την κατηγορία των θυμάτων. Στο πλαίσιο της λατρείας COVID, οι εκπαιδευτικοί θα ενισχύσουν το ψέμα και θα ενισχύσουν το απάνθρωπο, λέγοντας στα παιδιά ότι η φυσική αφή μπορεί να τραυματίσει ή να σκοτώσει, παρά την προφανή αλήθεια ότι η ανθρώπινη αφή είναι έμφυτη ανθρώπινη ανάγκη.

Τελικές σκέψεις για το δόγμα COVID και οι επιπτώσεις του. Αυτό είναι ως προειδοποίηση για το τι θα μπορούσε να συμβεί (με την ελπίδα ότι μπορεί να αποφευχθεί) όχι ως πρόβλεψη για το τι θα συμβεί. Αυτές οι πληροφορίες υπογραμμίζουν την ανάγκη ακόμη περισσότερο για να εξανθρωπίσουμε πλήρως (όχι απανθρωπισμό) ενόψει του δόγματος COVID, το οποίο όπως και η ίδια η NΤΠ, είναι μια αποφασιστικά αντι-ανθρώπινη ατζέντα. Υποστηρίζει επίσης την ανάγκη να συναντηθούμε ανεξάρτητα από μικρές διαφορές και να αρνηθούμε να συμμετέχουμε πλέον στην πόλωση (εμάς εναντίον τους) που μας επιβάλλει. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα άρθρα της ελευθερίας είναι αμερόληπτα και θα είναι πάντα.

Δεν θα πρέπει λοιπόν να διαλέξουμε πολιτικές πλευρές όπως είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, όταν και οι δύο πλευρές είναι βαθιά διεφθαρμένες και όταν και οι δύο πλευρές ελέγχονται από την ίδια ακριβώς δύναμη. Πρέπει να σταματήσουμε να χάνουμε χρόνο με πολιτικό θέατρο χωρίς συνέπεια. Κάθε άτομο στη Γη έχει την επιλογή να κάνει. Θα φορέσετε τη μάσκα, θα κάνετε τη λήψη (το εμβόλιο COVID που ΔΕΝ είναι εμβόλιο) και θα αποδεχτείτε τελικά το μικροτσίπ ή το νανοτσίπ; Ή θα υποστηρίξετε την ιατρική κυριαρχία και τη σωματική αυτονομία; Η ατζέντα COVID σας υποχρεώνει ήδη να διαλέξετε μια πλευρά, και πολλά εξαρτώνται από την επιλογή σας, ιδίως το μέλλον των παιδιών σας και το μέλλον της ανθρωπότητας στη Γη.

By Makia Freeman

https://thefreedomarticles.com/covid-cult-and-the-10-stages-of-genocide/





ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails