Saturday, February 20, 2021

ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ... ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΤΕ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ sars cov-2... ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.... ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΤΕ ΩΣ ΈΜΦΡΑΓΜΑ

 

Θάνατος ηλικιωμένου στην Κρήτη μετά τον εμβολιασμό: Τι έδειξε η νεκροψία

Σε στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπερτροφική καρδιοπάθεια οφείλεται, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας - νεκροτομής ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα την Δευτέρα, λίγο μετά τον εμβολιασμό του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).


Η ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη:


«Σύμφωνα με τα ευρήματα της Νεκροψίας – Νεκροτομής, σε σχέση με την απώλεια του συμπολίτη μας Φ.Α. ετών 87, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του, η απώλεια του οφείλεται, σε στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπετροφική καρδιοπάθεια ενώ δεν διαπιστώθηκε εύρημα που να συνηγορεί σε αναφυλακτική αντίδραση ή άλλης, σχετιζόμενης με τον εμβολιασμό.


Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».


«Δεν είναι παρενέργεια του εμβολίου»

Νωρίτερα, μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο Γιώργος Χαλκιαδάκης και επισήμανε ότι ο εμβολιασμός δεν έχει να κάνει με το τραγικό αυτό συμβάν, και επικαλέστηκε την βιβλιογραφία του εμβολίου όπου «δεν περιγράφεται τέτοιου είδους παρενέργεια».


Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν δικαιολογείται το εμβόλιο να κάνει τέτοια επιπλοκή σε άνθρωπο», σε ελάχιστα μόνο λεπτά. «Δεν έχει παρατηρηθεί πουθενά στον κόσμο τέτοιο περιστατικό» είπε.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails