Wednesday, July 15, 2015

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΗΚΩΣΕ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ;


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. Ξεβρακώνονται μεταξύ τους και αυτό έχει ιδιαίτερο γούστο, αλλά έτσι κι αλλιώς έχουν αποδείξει πολλάκις πως όλοι οι του ΑΝΤΙ – Συνταγματικού τόξου (τρομάρα τους) ίδιοι είναι.
Την πληροφορία βεβαίως έφερε ένας βουλευτής της ΝΔ και ο οποίος ζητά να ενημερωθεί εάν ευσταθούν πληροφορίες που θέλουν προβεβλημένο υπουργό της κυβέρνησης να σπεύδει να αποσύρει 200.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό λίγες ώρες πριν την επιβολή των capital controls. Για το θέμα εμμέσως ερωτήθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή του συνέντευξη για να απαντήσει: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του»…

Καταλάβατε; Ούτε καν η στοιχειώδης ευθιξία από την πλευρά ενός πρωθυπουργού που ετοιμάζεται να εξαθλιώσει τον λαό του μέσω των μνημονίων, να αποδείξει πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ή αν συμβαίνει να τον ξεμπροστιάσει τον υπουργό του για την ξεδιαντροπιά του.
Ο μόνος δρόμος που μπορούσε να ακολουθήσει σε μια τέτοια καταγγελία, να ανοίξει την κίνηση των λογαριασμών του υπουγικού συμβουλίου. Αφού δεν το κάνει, είναι δείγμα πως είναι ενήμερος για τις πράξεις ξεδιαντροπιάς και απλά και τιποτένια συγκαλύπτει!
Κατά τα άλλα, για την κίνηση του βουλευτή της ψοφοδεξιάς, «είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό … κεφάλα» που λέει και ο λαός μας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails