Tuesday, July 28, 2015

ΣΟΚ!!!...Αδέλφια ζουν σε κλουβιά μαζί με σκυλιά!!


Οι γονείς τους τα εγκατέλειψαν και πλέον ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, μέσα σε κλουβιά μαζί με σκυλιά!


Τα αδέλφια, ηλικίας 6 και 4 ετών, «φιλοξενούνται» στον παππού τους, όταν οι γονείς τους πήραν διαζύγιο και παντρεύτηκαν ξανά. Ο παππούς των παιδιών, ο οποίος εκτρέφει σκυλιά για τα προς το ζην, θεώρησε πρέπον να κλειδώσει τα ανήλικα σε κλουβιά, εκεί όπου φυλάσσει τα σκυλιά του, στην πόλη Nanjing πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας Jiangsu, στην Κίνα.
Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, οι γείτονες του ηλικιωμένου έχουν επαλειμμένα επιχειρήσει να πείσουν τον άντρα να μεταφέρει τα παιδιά σε ειδικό κέντρο για εγκαταλελειμμένα παιδιά, αλλά εις μάτην.
«Η δυσωδία είναι ανυπόφορη, ολόκληρη η περιοχή καλύπτεται από σκουπίδια και περιττώματα από τα σκυλιά. Μύγες και κουνούπια είναι παντού και όταν ρίχνει φαγητό, θα πρέπει να παλέψουν μαζί με τα σκυλιά…», ανέφερε ο Jun Teng, γείτονας του άντρα, σε τοπικά μίντια. «Βλέπουμε τα παιδιά να πίνουν νερό από τις λακούβες…», συμπληρώνει. Εθελοντές, προσπάθησαν να δώσουν στα παιδιά καθαρά ρούχα και τροφή, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν χωρίς την επέμβαση των τοπικών αρχών. Το ευτύχημα είναι ότι τώρα που το θέμα πήρε διαστάσεις, οι υπεύθυνοι αναμένεται να πράξουν τα δέοντα και να κινητοποιηθούν κατάλληλα.
boys2boys
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails