Tuesday, July 21, 2015

ΣΟΚ!!....Οι τζιχαντιστές του ISIS απειλούν ευθέως τους Έλληνες με θάνατο! “Είμαστε στις χώρες σας, στις γειτονιές σας, στις πόλεις σας!


Από το πρωί το ethnikismos.net δέχεται μεγάλη ηλεκτρονική επίθεση. Παράλληλα, έλαβε και μήνυμα με απειλές από ομάδα τζιχαντιστών χάκερς που πρόσκυται στο ISIS (Ισλαμικό Κράτος). Είναι το δεύτερο μήνυμα που λαμβάνει με απειλές.

Παράλληλα, νωρίτερα οι ίδιοι τζιχαντιστές κατάφεραν να χακάρουν γνωστή ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα, αφήνοντας μηνύματα μίσους ειδικότερα κατά των Ελλήνων και γενικότερα κατά των χριστιανών.

Το μήνυμα στην ιστοσελίδα λέει τα εξής:
“Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΧΑΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CYBERJIHAD
Μάθαμε την σελίδα σας μέσω των ψεύτικων ειδήσεων που ανεβάζετε για το Ισλαμικό Κράτος. Θα της επιτεθούμε σύντομα, κατεβάζοντας την. Το Ισλαμικό Κράτος θα σας σκοτώσει όλους, διεφθαρμένοι και αμαρτωλοί Δυτικοί, Έλληνες, Αμερικανοί, Βρετανοί! Θα πάρουμε τα κεφάλια των ανδρών σας, θα βιάσουμε και θα εξεφτελίσουμε τις γυναίκες σας και θα πάρουμε τα παιδιά σας!

Το Ισλάμ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στον κόσμο, επειδή είναι η μόνη αληθινή θρησκεία. Όσο σκληρά και να μας ψάχνουν η αστυνομία και ο στρατός σας, είμαστε παντού,είμαστε στις χώρες σας, στις γειτονιές σας, στις πόλεις σας!

Δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε μέχρι όλος ο κόσμος να υπακούσει τις διαταγές του προφήτη μας! Δεν θα αφήσουμε τα όπλα μέχρι να μπει μια μαύρη σημαία στην κορυφή του Λευκού Οίκου

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!
ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ!”
Ακολουθεί το μήνυμα που έστειλαν στο ethnikismos.net μαζί με την απάντηση των Συναγωνιστών:
Ο ISIS έρχεται για σας Έλληνες Εθνικιστές.(φανερό οτι ειναι made in cia οπως τους δίνει και όπλα του κουτιού!βλέπε φωτο!-
Isis - Το χάος της Νέας παγκόσμιας Τάξης!)

Αγνοήσατε την προηγούμενη προειδοποίησή μας και συνεχίσατε την ισλαμοφοβική προπαγάνδα.
Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση, σταματήστε τώρα, αλλιώς θα έχετε σοβαρές συνέπειες.
Εδώ είναι αυτό που έπαθε ένα άλλο ελληνικό σάιτ

Το μήνυμα σε κείνους είναι ένα μήνυμα και για σας.
Η απάντησή μας: Πιστεύουμε στον Χριστό και στην Ελλάδα και δεν σας φοβόμαστε!

eksegermenoi-ellines.blogspot.gr-να ειναι καλά αυτοί που τους βάζουν μέσα! νομίζουν οτι αργεί να γίνει και εδώ Ιράκ! Ουκρανία κτλ! μια εντολή ειναι!, και δεν χάκαραν καμιά σελίδα ! αφου ειναι του συστήματος αυτές οι σελίδες!(τις έμαθα μια μια και ειναι πολλές!)!! την μονή που έριξαν εξ Αμερικής ειναι το ethnikismos και όχι οι Isis! αλλα μιας και παρακολουθώ τι διαβάζει ο νεοέλληνας! και τι λέει ειναι άξιος της μοίρας του!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ! "ΕΓΚΥΡΗ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΑ!

1 comment:

iojik said...

Είναι δυνατόν να υπάρχει νοήμον ον που να μην το ξέρει αυτό?Είναι δεδομένο ότι μόλις η ελλάδα βγει από το ευρώ και οι νεοέλληνες θα αλληλοσπρόχνονται στα σούπερ μάρκετ και τις τράπεζες,θα βγουν κανα δυο εκατομμύρια λαθρομετανάστες με καλάσνικωφ και χαντζάρια και δεν θα αφήσουν κανένα ζωντανο.Η σφαγή που θα γίνει δεν θα έχει προηγούμενο στη γη.Χαίρετε.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails