Friday, July 17, 2015

ΑΠΟΠΙΝΟΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ....

Άρθρο του  Maurizio Blondet 
Μετάφραση –επιμέλεια: Ελευθέριος  Αναστασιάδης
Στις 4-5 του περασμένου Μαΐου, στην Ιερουσαλήμ,  διεξήχθη ένα συνέδριο υπό το διδακτικό τίτλο: '' Προς ένα νέο δίκαιο του πολέμου'' (“Towards a New Law of War Conference'' ).  Σε αυτό ιουδαίοι καθηγητές πανεπιστημίων, πολιτικοί και στρατιωτικοί,  συζήτησαν τις στρατηγικές για να αλλάξουν το ισχύων δίκαιο του πολέμου και να επεξεργαστούν μία νομική θεωρία, ''ευνοϊκή προς τις δυτικές δημοκρατίες που λαμβάνουν μέρος σε συγκρούσεις εναντίον παραγόντων μη-παραδοσιακών, μη- δημοκρατικών, μη-χωρών”(sic).
Είναι εύκολο να μεταφραστεί η Οργουελιανή νέο-γλώσσα της προαναφερθείσας φράσης: Το Ισραήλ θέλει να καταστήσει νόμιμες τις ενέργειες που ορίζονται ως εγκλήματα πολέμου, βαρβαρότητες, γενοκτονίες από τους διεθνείς κανονισμούς, και είναι απαγορευμένες από τις συνθήκες της Γενεύης   και  παρόμοιες διατάξεις υιοθετημένες από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο οργανωτής του συνεδρίου είναι το Shurat HaDin: μία ομάδα δικηγόρων που δρα σε διεθνές επίπεδο για να υπερασπίζεται τους υπευθύνους ισραηλινούς, πολίτες και στρατιωτικούς, που κατηγορούνται  από διάφορα δικαστήρια του εξελιγμένου κόσμου, για τις περιοδικές βαρβαρότητες που το Ταλμουδικό κράτος εκτελεί κατά τις επιθέσεις του εναντίον της Γάζας, του Λιβάνου και άλλων ''εχθρών'': βομβαρδισμοί αμάχων με φώσφορο και βόμβες διασποράς, θανάτωση παιδιών, βομβαρδισμοί νοσοκομείων κλπ.

Το θέμα είναι ότι τα εγκλήματα πολέμου είναι παγκόσμιας δικαιοδοσίας, δηλαδή μπορούν να  διωχθούν από δικαστές οποιασδήποτε χώρας που δέχεται το διεθνές δίκαιο. Έχει ήδη συμβεί κάποιος στρατιωτικός τους φθάνοντας στο Λονδίνο να ειδοποιηθεί ότι εκεί τον περίμενε ένα ένταλμα σύλληψης, και να αναγκαστεί να παραμείνει στο αεροπλάνο  EL AL (ξένο έδαφος) και να φύγει με αυτό ματαιώνοντας τα ψώνια του…
Η λύση είναι απλή: η διαγραφή αυτών των κανόνων του δικαίου και του πολιτισμού. Εν  όψει  και  των  μελλοντικών σχεδίων εξολόθρευσης. Ακριβώς σε αυτό το συνέδριο, ο υπουργός Moshe Yaalon, το είπε ξεκάθαρα: στην επόμενη σύγκρουση εναντίον της Χεζμπολάχ, ''θα κάνουμε κακό στους Λιβανέζους αμάχους, συμπεριλαμβανόμενων των παιδιών…το κάναμε στη λωρίδα της Γάζας, θα το κάνουμε σε όλες τις πολεμικές συγκρούσεις του μέλλοντος''. Μετά ο Yaalon μίλησε για το πώς το Ισραήλ θα μπορούσε να ρίξει ατομικές βόμβες εναντίον του Ιράν, άλλο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας.
Στη Σιών δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Netanyahu διάλεξε ως υπουργό της δικαιοσύνης την κυρία Ayelet Shaked, η οποία δήλωσε ότι, όντας το Ισραήλ σε πόλεμο με ολόκληρο τον Παλαιστινιακό λαό, αυτός πρέπει να καταστραφεί εντελώς, “συμπεριλαμβανομένων των γερόντων τους , των γυναικών τους, των πόλεων τους, των χωριών τους και των ιδιοκτησιών τους''. Ένα διαυγές και ολοκληρωμένο σχέδιο γενοκτονίας, το οποίο θα διωκόταν εάν δηλωνόταν από οποιοδήποτε άλλον πολιτικό, που δεν θα ανήκε στον ''εκλεκτό'' λαό.
Βομβαρδισμός της πόλης Qana, 2006
Γνωρίζουμε ήδη τι να περιμένουμε: μία ισχυρή πίεση του γνωστού λόμπι στις δυτικές χώρες  για να λάβει από τις κυβερνήσεις και τους βουλευτές, την διαγραφή των εγκλημάτων πολέμου,όταν μία χώρα στην οποία υπάρχει ''δημοκρατία'', είναι αναγκασμένη, η φτωχούλα, να αποτεφρώσει ''μη κρατικές τρομοκρατικές οντότητες''. Ήδη η Βρετανική κυβέρνηση περιόρισε την ''παγκόσμια δικαιοδοσία'' προς όφελος των στρατηγών της Σιών, επιτρέποντας  μόνον ο Διευθυντής των εισαγγελικών αρχών(ένας πολιτικός) να μπορεί να εκδίδει εντάλματα σύλληψης για παραβιάσεις των συνθηκών της Γενεύης, αφαιρώντας αυτό το προνόμιο από τους απλούς δικαστές.
Τώρα οι καιροί είναι ώριμοι για  το επόμενο βήμα. Στο κατάλογο των τρομοκρατών-όπως επισήμως ορίζονται  από τις ΗΠΑ-βρίσκονται ήδη η Χεζμπολάχ και  η  Χαμάς, δηλαδή οι πιο κοντινοί εχθροί. Ο κατάλογος είναι ''ανοικτός'' και η Ουάσιγκτον μπορεί να προσθέτει και να αφαιρεί όποιους θέλει. Εξάλλου οι ΗΠΑ ήδη πήραν την άδεια να ξεπεράσουν το ''απαρχαιωμένο'' δίκαιο του πολέμου: δολοφονίες ''στοχευμένες'' με ''παράπλευρες απώλειες'', νομιμοποίηση των βασανιστηρίων, ατελείωτες φυλακίσεις χωρίς δίκη και χωρίς κατηγορίες  άγνωστων ατόμων στο Αμπού Γκράιμπ  και στο Γκουαντάναμο ... είναι μια γιορτή του δυτικού πολιτισμού
  
Και ήδη-προσέξτε-το Hollywood προετοιμάζει τις μάζες για την νέα πολεμική νομιμότητα: στην ταινία  «Άδοξοι Μπάσταρδοι» ο Quentin Tarantino δόξασε οκτώ εβραίο-αμερικάνους στρατιώτες που στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όχι μόνον δολοφονούν οποιονδήποτε γερμανό στρατιώτη, αλλά του παίρνουν  και  το  δέρμα από το κεφάλι. Στην ταινία «Fury» δικαιολογείται η ανάγκη της τέλεσης βαρβαροτήτων, γιατί ο πόλεμος είναι μια ''βρώμικη δουλειά'', και τα ''παιδιά μας'' δεν μπορούν βέβαια να είναι μεσαιωνικοί ιππότες. Θα δούμε και άλλες παρόμοιες ταινίες, οπότε στο τέλος όλα αυτά που θα κάνουν θα μας φαίνονται νορμάλ ή τουλάχιστον αναγκαία. Σύντομα θα χαθεί και η ανάμνηση για αυτό που δηλώνει ως έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, το άνθος του νομικού πολιτισμού, το Jus Publicum europaeum: “Δράσεις που πραγματοποιούνται με την πρωτοβουλία κυβερνήσεων οι οποίες επιφέρουν σφαγές, απανθρωποίηση, βασανιστήρια, άδικες φυλακίσεις, εξωδικαστικές τιμωρίες, εθνικές και φυλετικές διώξεις''. Σας φαίνεται ότι  αυτά ισχύουν για το σιωνιστικό κράτος;  Μα όχι…
Αυτή η προσπάθεια επέμβασης πάνω στο δίκαιο του πολέμου σχετίζεται με το δίκαιο του  Ταλμούδ: ο όρος "άνθρωποι" αφορά μόνον τους εκλεκτούς, το υπόλοιπο του ανθρωπίνου γένους δεν είναι παρά ''ομιλούντα ζώα''.
Μenachem Mendel Schneerson
Το λένε οι ραβίνοι. Το ενέκρινε ο  'ρεββε' της ισχυρής σέκτας των Lubavitcher, ο Menachem Mendel Schneerson: “Το σώμα του εβραίου φαίνεται όμοιο στην ουσία με το σώμα ενός μη εβραίου (…) αλλά η ομοιότητα είναι μόνο (…) εξωτερική και επιφανειακή. Η διαφορά της  εσωτερικής ποιότητας είναι τόσο μεγάλη που τα σώματα πρέπει να θεωρούνται είδη εντελώς διαφορετικά.  Γι’ αυτό το λόγο, το Ταλμούδ ορίζει ένα διαφορετικό θεϊκό  δίκαιο για τα σώματα των μη εβραίων (…). Ένας εβραίος δεν δημιουργήθηκε ως μέσον για έναν σκοπό, ο ίδιος είναι ο σκοπός, όλη η ουσία της κοσμικής εκδήλωσης δημιουργήθηκε μόνο για να υπηρετεί τους εβραίους.'' Στην αρχή ο θεός δημιούργησε τον ουρανό και τη γη'', σημαίνει ότι όλα έγιναν για το καλό των εβραίων, που ονομάζονται ''η αρχή''. Όλη η δημιουργία υπάρχει μόνον για το καλό των εβραίων.
Ο νόμος των ''εκλεκτών'' ανατρέπει την αμοιβαιότητα (Σ.τ.Μ. και την αναλογικότητα), που είναι το στοιχειώδες θεμέλιο οποιουδήποτε ποινικού δικαίου: μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θα ήθελες να κάνουν σε εσένα. Ο Ταλμουδιστής λαμβάνει το δικαίωμα να σου κάνει αυτό που δεν σου επιτρέπει να κάνεις σε  αυτόν. Η συνάντηση του κοσμικού νομικού θετικισμού με τον ταλμουδικό μεσσιανισμό, εκθέτει εμάς και εσάς σε οποιαδήποτε βαρβαρότητα και σφαγή. Και  αυτός που  εκδηλώνει αυτό το δίκαιο είναι ένας λαός-μεσσίας που κατέχει εκατοντάδες ατομικά όπλα και προστατεύεται από την μοναδική υπερδύναμη  που απέμεινε, η οποία έχει την εξουσία να σκοτώνει όποιον θέλει με drones σε όλο τον κόσμο, να βασανίζει και να φυλακίζει χωρίς δίκη. Φυσικά θα πείτε ότι αυτός είναι ''αντισημιτισμός''. Εγώ σας απαντώ: είναι η ριζική υποχώρηση στη βαρβαρότητα. Έχετε  προειδοποιηθεί.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails