Sunday, July 19, 2015

Ξεκίνησε η Οικονομική Κατάρρευση – Ως το τέλος του 2015 θα έχει αγγίξει όλον τον πλανήτη! (βίντεο)



economic_collapse
Φαίνεται ότι η απειλή μιας επικής χρηματοπιστωτικής και οικονομικής καταστροφής δεν είναι μόνο πραγματική, αλλά κινείται ταχύτατα και ολοταχώς μπροστά στα μάτια μας.
Κατά τα τελευταία έξι χρόνια ο Michael Snyder έχει δημοσιεύσει πάνω από χίλιες ερευνητικές εργασίες, άρθρα και εκθέσεις, αναφέροντας με λεπτομέρεια την οικονομική και νομισματική κρίση που σαρώνει τον κόσμο. Ενώ ο ίδιος καλούσε συχνά τους αναγνώστες του να προετοιμαστούν για την καταστροφή, δεν ανέφερε ποτέ μια συγκεκριμένη ημερομηνία, ή χρονικό πλαίσιο για το γεγονός που θα στείλει το όλο σύστημα σε μια δίνη.
Μέχρι τώρα.
Στην τελευταία του συνέντευξη ο Σνάιντερ ξεκαθαρίζει τα πράγματα και εξηγεί γιατί πρόσφατα εξέδωσε το πρώτο και μόνο «Red Alert» στους αναγνώστες, προειδοποιώντας για ένα επικείμενο και εκτεταμένο γεγονός που θα αγγίξει κάθε γωνιά του πλανήτη.
«Ποτέ δεν το έχω κάνει ξανά αυτό, αλλά ως δικηγόρος είμαι εκπαιδευμένος να είμαι ψύχραιμος και εκπαιδευμένος να καταλήγω σε συμπεράσματα μόνο όταν βασίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία.
Καθώς μπήκαμε στο τελευταίο εξάμηνο του 2015, εξετάζοντας όλα όσα έχω ήδη πει, όσα έχω μάθει, όλα όσα έχω ερευνήσει … όλα τα δεδομένα απλά ουρλιάζουν ότι μια οικονομική κατάρρευση επίκειται εντός αυτού του χρονικού διαστήματος έξι μηνών, η οποία ξεκινά στην πραγματικότητα σήμερα…
Πιστεύω ότι μια οικονομική κρίση είναι επικείμενη … παρόμοια με αυτή που είδαμε το 2008, αλλά τελικά πρόκειται να είναι πολύ χειρότερη.
Όταν λέω επικείμενη δεν λέω ότι πρόκειται να συμβεί εντός των επόμενων 48 ωρών ή εντός της επόμενης εβδομάδας .. είναι για ολόκληρη την περίοδο των έξι μηνών, αυτό το Red Alert…
Και μετά, όταν θα φτάσουμε στο τέλος του 2015, δεν πιστεύω ότι όλα θα έχουν τελειώσει και τα προβλήματά μας θα μας έχουν αφήσει.
Όχι … Πιστεύω ότι αυτό που μπαίνουμε, είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής …
Με τόσους πολλούς τρόπους τα προβλήματά πρόκειται να αρχίσουν, καθώς προχωράμε προς το 2016».

Είμαστε τώρα στη μέση της επόμενης μεγάλης παγκόσμιας κρίσης;
Όπως επισημαίνει ο Snyder, ακριβώς στις δύο εβδομάδες από τότε που μοιράστηκε τις ανησυχίες του έχουμε δει την Ελλάδα να καταρρέει, κατ ‘ουσίαν, το Πουέρτο Ρίκο να έχει κηρύξει πτώχευση και τις χρηματιστηριακές αγορές της Κίνας να έχουν δει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια να αφανίζονται. Είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα, στην πραγματικότητα, που η κομμουνιστική κυβέρνηση της Κίνας ουσιαστκά απαγόρευσε την πώληση μετοχών!
Η Ευρώπη αγωνίζεται να σώσει το νόμισμα και την ένωσή της. Στην Αμερική η εικασία ότι έχει οικονομική ανάπτυξη σιγά-σιγά αποκαλύπτεται ότι είναι απάτη, με χιλιάδες κλεισίματα κατάστημα λιανικής πώλησης σε όλη τη χώρα, με πάνω από 45 εκατομμύρια σε κουπόνια τροφίμων και έναν πρόεδρο που φαίνεται να πιστεύει ότι η κατάσταση έχει περιοριστεί.
Φαίνεται ότι η απειλή μιας επικής χρηματοπιστωτικής και οικονομικής καταστροφής δεν είναι μόνο πραγματική, αλλά κινείται ολοταχώς μπροστά στα μάτια μας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails