Saturday, July 11, 2015

ΤΑ "ΟΧΙ" ΤΕΛΙΚΑ.... ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

   9
Τα ΟΧΙ θέλουν Χρυσή Αυγή!
Η κατάπτυστη πρόταση της κυβέρνησης της Αριστεράς προς τους δανειστές με στόχο την επιβολή ενός νέου, πολύ σκληρότερου Μνημονίου στον Ελληνικό Λαό, δεν αποτελεί μονάχα ξεκάθαρη και καταφανή προδοσία της λαϊκής βούλησης, η οποία εξεφράσθη υπό καθεστώς οικονομικής τρομοκρατίας την 5η Ιουλίου.

Συντελεί αναμφιβόλως, στην κατάρριψη του μύθου που επί δεκαετίες καλλιέργησαν ως «δημοκρατικό ταμπού» οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι λακέδες αναφορικά με τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940 και ο οποίος συνοψίζεται στην φράση «το ΟΧΙ το είπε ο Λαός».
Η ίδια η Αριστερά φροντίζει να διαψεύσει πανηγυρικά τον εαυτό και τα παραμύθια της, αυτά με τα οποία τάιζε τον Λαό επί δεκαετίες, προκειμένου τα στελέχη της να διάγουν επαναστατικό τάχα, πλην αμιγώς καπιταλιστικό βίο. «Η εξουσία στο Λαό», «άμεση δημοκρατία», «το ΟΧΙ το '40 δεν το είπε ο φασίστας Μεταξάς, το είπε ο Ελληνικός Λαός», είναι μερικά από τα βασικά σημεία της ρητορικής των αριστερών πραιτόρων του αντεθνικού Καθεστώτος, τα οποία υιοθέτησε πλήρως και η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά. Υπό αυτό το πρίσμα, οι ψευτοδημοκράτες έβγαζαν άναρθρες κραυγές: οι πολιτικάντηδες από κάθε δημόσιο βήμα, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι στα τσοντοκάναλα και τις ρυπαροφυλλάδες της διαπλοκής, οι δάσκαλοι και καθηγητές στη δημόσια εκπαίδευση, από την πρωτοβάθμια μέχρι και την ανώτατη.
Ούτε μια εβδομάδα δεν έχει συμπληρωθεί από το δημοψήφισμα στο οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού απέρριψε την πρόταση των δανειστών, σε ποσοστό 62%. Η αυτοαποκαλούμενη «δημοκρατική» κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, αντί του σκισίματος των Μνημονίων, επέλεξε συνειδητά και «δημοκρατικά» να σκίσει τη θέληση του Ελληνικού Λαού να αντισταθεί στην υποταγή στους τοκογλύφους και στην αισχρή και απάνθρωπη δουλεία των τόκων.
Συμπέρασμα: τα ΟΧΙ μπορεί σαφώς να εκφράζονται από τον Λαό, η Ηγεσία είναι όμως εκείνη η οποία αποφασίζει και παίρνει πάνω της την ευθύνη απέναντι στο Έθνος και την Ιστορία. Ως εκ τούτου, καθίσταται σαφές ότι τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες. Προσαρμοσμένο το σύνθημα τούτο στην εποχή μας, δεν μπορεί παρά να μετατραπεί ως εξής:
ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ευάγγελος Καρακώστας   

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails