Friday, July 24, 2015

Στα... πλοκάμια του Σόρος το μεταναστευτικό και ο αφανισμός των Ελλήνων!!


Σαν... μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα που έχουν ως βασικό χρηματοδότη το «γεράκι» της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και της νέας τάξης πραγμάτων, Τζορτζ Σόρος και αντικείμενο... δράσης, την «τακτοποίηση» των μεταναστών στην πατρίδα μας και τον «αφανισμό» των Ελλήνων.

Ενα σχέδιο... δράσης που ως απότερο σκοπό δεν μπορεί να έχει κάτι διαφορετικό, απ' το να διαμορφωθούν σε βάθος ετών τέτοιες συνθήκες στην Ελλάδα, όπου οι Ελληνες θα τείνουν να μετατραπούν σε μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα...

Η πιο σκληρή πραγματικότητα για την Ελλάδα, μια χώρα που αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα υπογεννητικότητας. Μια χώρα που δέχεται ανεξέλεγκτα σε καθημερινή βάση έναν τεράστιο -για τις ανύπαρκτες υποδομές απορρόφησης, φιλοξενίας και προώθησής τους στην υπόλοιπη Ευρώπη- αριθμό μεταναστών, αφού κανένα απολύτως σχέδιο αντιμετώπισης του οξύτατου προβλήματος δεν υφίσταται.

Αποτέλεσμα; Η απόλυτη εκμετάλλευση αυτής της χαώδους κατάστασης από τον Σόρος, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από ένα ακόμα βρώμικο σχέδιο αφανισμού της χώρας μας. Ο άνθρωπος που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση των συνθηκών χρεοκοπίας της πατρίδας μας,επιδιώκει την επιβολή της απόλυτης «ανατροπής» στην Ελλάδα, του καθορισμού και ελέγχου των μελλοντικών εξελίξεων, πίσω από τη... βιτρίνα και τις δράσεις του ιδρύματος Open Society Foundation και του δικτύου Solidarity Now.


Το μεταναστευτικό δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφεθεί για... επίλυση στα χέρια του Τζορτζ Σόρος, αλλά να αναλάβει άμεσα δράση η Ελλάδα και να κατορθώσει να θέσει την Ευρωπαϊκή Ενωση προ των τεράστιων ευθυνών της, με επιχειρήματα σωστά, υπαρκτά και οδυνηρά και όχι εκτόξευση «άσφαιρων» πυρών για... εξαγωγή τζιχαντιστών.

Τη στιγμή που πρώτο μέλημα του Σόρος είναι η «μονιμοποίηση» των μεταναστών στην πατρίδα μας και η συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού, οφείλουμε πρώτα απ' όλους εμείς ως Ελληνες να αναδείξουμε το θέμα, εκμεταλλευόμενοι και την παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Ε.Ε. ως επιτρόπου με το χαρτοφυλάκιο του μεταναστευτικού στα χέρια του.

Ας δράσουμε τώρα. Αποφασιστικά και συντονισμένα. Πριν να είναι πολύ αργά...

Το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα πανευρωπαϊκό και όχι ελληνικό.

Και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί, για να μπορέσει ολόκληρη η Ευρώπη να φιλοξενήσει τα εκατομμύρια των συνανθρώπων μας που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, μακριά από τη φρίκη του πολέμου και άλλων προβλημάτων που βιώνουν στην πατρίδα τους.

Το σχέδιό του Σόρος και των συνεργών του για τη μετατροπή των Ελλήνων σε... μειονότητα στην χώρα μας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υλοποιηθεί.

πηγη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails