Tuesday, July 28, 2015

ΚΑΝΑΔΑΣ: Οικογένεια Καναδών εγκαταλείπει το σπίτι τους, καθώς τα παιδιά τους δέχονταν ρατσιστικές επιθέσεις και απειλές θανάτου από παιδιά Αφρικανών μεταναστών



Η Blair France μετακόμισε στο Συγκρότημα Κατοικιών Κάλγκαρι στο χωριό Shaganappi, μαζί με το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, αλλά μερικούς μήνες αργότερα άρχισε ο εφιάλτης, καθώς τα παιδιά τους έπεσαν θύματα ρατσιστικών φραστικών επιθέσεων, αλλά και σωματικής βίας, από παιδιά Αφρικανών ενοικιαστών.
Πολιτισμένη καθώς ήταν η κυρία France, πίστευε ότι θα λύσει αυτό το πρόβλημα με το να διοργανώσει ένα «μπάρμπεκιου κατά του bullying» για όλους τους ενοίκους. Όμως παρά το μπάρμπεκιου, τα πράγματα έγιναν χειρότερα.
Λίγες ημέρες μετά, ο επόπτης του συγκροτήματος είπε ότι τα πράγματα ξέφευγαν από κάθε έλεγχο καθώς τα παιδιά των Αφρικανών έβαλαν στο στόχαστρο μια άλλη οικογένεια Λευκών.
Δείτε το βίντεο:
Όταν προσέφυγε στην στεγαστική εταιρία Κάλγκαρι, εκείνη απέστειλε μια επιστολή προς τις οικογένειες των θυτών, προειδοποιώντας τους ότι θα προβούν σε έξωση αν δεν ακολουθήσουν τους κανόνες.
Η κυρία France δήλωσε ότι μετά από αυτή την επιστολή, ο εκφοβισμός έχει ενταθεί, και οι τραμπούκοι απείλησαν ότι θα σκοτώσουν τα παιδιά της.
«Είναι τόσο φοβισμένα, δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο ή ακόμα να βγουν έξω», έγραψε. «Εμείς τώρα χρειάζεται να μετακομίσουμε».
Ευτυχώς, μετακόμισαν την επόμενη μέρα.
Παρά το ότι απευθύνθηκε εγγράφως στον δήμαρχο του Κάλγκαρι και τους υπαλλήλους της δημόσιας στέγασης, καθώς και το θέμα έγινε γνωστό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κανείς δεν έκανε τίποτα στην πραγματικότητα για να σταματήσει την παρενόχληση, εκτός από την απειλή της έξωσης, η οποία σαφώς απέτυχε.
Οι αντι-Λευκοί ισχυρίζονται ότι, επειδή οι Λευκοί άνθρωποι είναι η πλειοψηφία, δεν μπορούμε να είμαστε τα θύματα, και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται νόμοι που θα μας προστατεύουν από επιθέσεις όπως αυτές.
Αν στο περιστατικό αυτό τα πράγματα ήταν αντίθετα, και είχαμε λευκά παιδιά να επιτίθενται και να απειλούν να σκοτώσουν μια οικογένεια μαύρων, όλοι γνωρίζουμε, ότι θα είχε σημάνει συναγερμός στο σύστημα, ολόκληρη η οικουμένη θα το είχε πληροφορηθεί, θα είχαν οργανωθεί στο άψε σβήσε «αντιρατσιστικές εκδηλώσεις» και οι λευκοί γονείς θα ήταν αντιμέτωποι με «αντιρατσιστικούς νόμους» από το κράτος και απειλητικά μηνύματα από τους «ανθρωπιστές».
Μια μελέτη από την Αμερική δείχνει ότι τα Λευκά παιδιά είναι η πιο πιθανή ομάδα να είναι θύματα εκφοβισμού, ειδικά τα κορίτσια (διάβασε εδώ).
Τα λευκά παιδιά που βρίσκονται σε σχολεία είναι τώρα η μειοψηφία, και αυτό οδηγεί σε μεγάλη αύξηση bullying εναντίον τους (δες κι εδώ). Αυτό μερικές φορές τελειώνει άσχημα, όπως εκείνο το 9χρονο αγοράκι στη Βρετανία, το οποίο το τρομοκρατούσαν παιδιά μουσουλμάνων και στο τέλος κρεμάστηκε (διάβασε εδώ).
Όλα αυτά τα Λευκά παιδιά που πέφτουν θύματα ρατσισμού και εκφοβισμού δεν φαίνεται να έχουν καμία σημασία για τους αντι-Λευκούς που βρίσκονται στην εξουσία.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails