Tuesday, July 14, 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τον έστειλε στο νοσοκομείο γιατί άκουγε χριστιανική μουσική


Μπορείτε να μαντέψετε την εθνικότητα του δράστη;
Σε αυτό το άρθρο επισημαίνονται δύο διαφορετικά περιστατικά, τα οποία έχουν κάτι κοινό. Το πρώτο έγινε γνωστό μόλις πριν από δύο ημέρες. Το δεύτερο είναι από το 2013.
Τον Οκτώβριο του 2014, ένας οδηγός αυτοκινήτου στη γερμανική πόλη του Βισμπάντεν έμπλεξε σε καυγά που τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Ο άνδρας, ηλικίας 26 ετών, οδηγούσε στην Autobahn και άκουγε χριστιανική μουσική όταν έφτασε σε ένα μποτιλιάρισμα,. Προφανώς, αυτό δεν άρεσε στον άλλο οδηγό. Αυτός ο άλλος οδηγός ήταν περίπου 50 ετών, και άρχισε μαζί του έναν διαπληκτισμό και σύντομα επιτέθηκε βίαια στον ακροατή της χριστιανικής μουσικής.
Στο τέλος, ο 26χρονος ακροατής δέχτηκε γροθιές στο κεφάλι και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και να τεθεί σε τεχνητό κώμα.
Για την περιγραφή του δράστη, αναφέρεται ότι είχε ένα τατουάζ με κρανίο στο μπράτσο και στο πίσω κάθισμα καθόταν μια γυναίκα με μαντίλα.
Το 2013, στη μικρή πόλη Kirchweyhe, ένα νεαρός Γερμανός με το όνομα Daniel Siefert, προσπαθούσε να μπει στην μέση για να σταματήσει έναν τσακωμό μιας «ομάδας νεαρών» και άλλων.
Όταν τα media μιλάνε για «νεαρούς» εννοούν μετανάστες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν Τούρκοι.
Οι Τούρκοι λοιπόν, επιτέθηκαν στον νεαρό Γερμανό, με κλοτσιές και ο Daniel Siefert υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Παρέμεινε σε κώμα και του διαγνώστηκε εγκεφαλικός θάνατος.
Αξιοσημείωτο στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτά τα οποία συνέβησαν μετά:
Η νεκρική πομπή απαγορεύτηκε από τον δήμαρχο, από το φόβο συμμετοχής «ακροδεξιών»,
Μια διαδήλωση κατά της βίας και προς τιμήν του Daniel Siefert επίσης απαγορεύτηκε από το δήμαρχο,
Ο δήμαρχος διοργάνωσε μια διαδήλωση, όπου οι λεγόμενοι Αntifa (ή και «αντιφασίστες») αποφάσισαν, ποιος επιτρεπόταν να συμμετάσχει και ποιος όχι και κατά τη διάρκεια της οποίας οι αριστεροί μοίρασαν φυλλάδια που κορόιδευαν τον δολοφονημένο Daniel,
Η ίδια η κηδεία έπρεπε να προστατευτεί σε μεγάλο βαθμό από την αστυνομία, καθώς οι «φίλοι» του βίαιου δράστη δήλωσαν δημοσίως ότι θα «παρενοχλούσαν» την κηδεία,
Ως συνέπεια αυτής της δολοφονίας, ένας πολύ γνωστός Τούρκος συγγραφέας, ο Akif Pirincci, δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο προειδοποιούσε τους Γερμανούς για την  επικείμενη απειλή της παράνομης ανοχής,
Ο Τούρκος συγγραφέας κατηγορήθηκε για «ρατσισμό» από τα αριστεροκρατούμενα media,
Στην περίπτωση αυτή, όπως και σε πολλές άλλες, έπρεπε ένας μετανάστης συγγραφέας να προειδοποιήσει τους ανθρώπους για τους κινδύνους, που τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να κρύψουν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 comment:

Anonymous said...

Και εκεί που περιμένεις πως τα κατορθώματα των άχρηστων λαθροτούρκων στη Γερμανία θα τους έκαναν φιλέλληνες αυτοί συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την οικονομική αφαίμαξη της ΕΛλάδας.Ίσως θα χρειαστού και άλλοι ντάνιελ για να γίνουν οι Γερμανοί φιλέλληνες.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails