Saturday, July 11, 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ … ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ … !!!

Έντρομοι οι Εθνικοί εγκληματίες … !!!




Όπως όλοι ξέρετε σήμερα ψηφίζεται το «περίφημο» νομοσχέδιο περί ιθαγενείας … Στην ουσία όμως, αυτό το νομοσχέδιο ΧΑΡΙΖΕΙ την Εθνική περιουσία και την Εθνική κυριαρχία των Ελλήνων με ένα κατάπτυστο νομοθέτημα στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .. .!!!

Απευθυνόμενος λοιπόν, σαν Έλληνας προς Έλληνες, θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε το τι πραγματικά επιχειρείται με αυτό το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ νομοσχέδιο και θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να το καταγγείλουμε και να κάνουμε το παν για να μην εφαρμοστεί αυτό το Εθνοπροδοτικό έκτρωμα. Είναι Εθνικό καθήκον ΟΛΩΝ μας να αντισταθούμε με όλα τα μέσα σε τέτοιες Εθνοπροδοτικές πράξεις, όπως προστάζει και το άρθρο 120 παρ.4, του Συντάγματος («H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»). Η εφαρμογή αντισυνταγματικών νόμων αποτελεί «βία» από μόνη της …

Επιπροσθέτως, η πράξη της απόδοσης της ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, από μόνη της είναι μια πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, διότι καταλύει το Πολίτευμα, παραβιάζοντας κατάφορα το Σύνταγμα των Ελλήνων. Το θεμελιώδες άρθρο 1 παρ.3 του Συντάγματος, που ΔΕΝ μπορεί να τροποποιηθεί, ρητά ορίζει ότι: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.».



Συνεπώς, η με ΔΟΛΟ και ΠΡΟΘΕΣΗ αλλοίωση του Έθνους είναι κατάφορη πράξη παραβίασης του Συντάγματος και οδηγεί μαθηματικά στην κατάλυση του Πολιτεύματος, ενώ θέτει σε Ύψιστο κίνδυνο το Ελληνικό Έθνος και την Εθνική κυριαρχία … !!! Επιπροσθέτως, η απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες τους κάνει αυτομάτως συμμέτοχους στην κρατική και Εθνική περιουσία των Ελλήνων, που με αίμα και κόπο ετών έχουν αποκτήσει οι πραγματικοί Έλληνες και ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ «ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»), ΑΛΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Για τον λόγο αυτό το κίνημα «Αντίσταση Τώρα» κατέθεσε σήμερα σχετικό έγγραφο στην Βουλή, προειδοποιώντας τους «υπηρέτες του Λαού», τους βο-λευτές δηλαδή, για το τι τους περιμένει εάν ψηφίσουν αυτό το Εθνοπροδοτικό έκτρωμα, το νομοσχέδιο περί ιθαγενείας, το οποίο ουσιαστικά είναι η συνέχεια της γενοκτονίας των Ελλήνων, που τελείται τα τελευταία χρόνια …




Εδώ, να τονιστεί ότι η Δικαιοσύνη έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη εάν επιτρέψει να «περάσει» τελικά αυτό το καθ’ όλα παράνομο και αντισυνταγματικό έκτρωμα, διότι βάση του άρθρου 93 παρ.4 του Συντάγματος: «Tα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα.»

Συνεπώς, είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ καθήκον του καθένα να αντισταθεί σε αυτό που κάποιοι προσπαθούν ΔΟΛΙΩΣ να «περάσουν» μέσω του κοινοβουλίου και εάν τελικά καταφέρουν και το «περάσουν» θα πρέπει να πέσουν «βροχή» οι μηνύσεις και οι αγωγές, τόσο κατά του πολιτικού προσωπικού που το στήριξε, όσο και κατά των Δικαστών που ΔΕΝ έπραξαν για μια ΑΚΟΜΗ φορά τα όσα ΟΦΕΙΛΑΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ … !!! Επιπροσθέτως, οι δυο αυτές κατηγορίες ανθρώπων που προαναφέρθηκαν, θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, για το ότι θα ακολουθήσει την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ … !!!

Όπως έχω πει και στο παρελθόν, η κοινοποίηση ΟΧΙ μόνον ΔΕΝ απαγορεύεται, αλλά είναι και ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ του ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, που αρνείται να γίνει συνένοχος στα εγλήματα   … !!!


Σας Ευχαριστώ Πολύ για μια ακόμη φορά για την προσοχή σας και την όποια συνδρομή σας …

Πάντα με πολύ Αγάπη για τους Έλληνες …

Μασσέλος Ν. Ιωάννης
Ελεύθερος, Ανεξάρτητος, Κυρίαρχος Έλλην Πολίτης
ΑΤ: ΑΙ 615555, κάτοικος Αθηνών.




Υ.Σ.: Την ώρα που η Χώρα ψυχορραγεί, την ώρα που μια νέα προδοσία είναι προ των πυλών, η συγκάλυψη των εγκλημάτων συνεχίζεται και ενώ έχει φτάσει η κατάλληλη απελευθερωτική για ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ δικογραφία στην βουλή, οι βο-λευτές συνεχίζουν τις «παραδοσιακές» γαργάρες τους …. 
 
Δείτε εδώ το ποια είναι αυτή η δικογραφία … http://iriwolf.blogspot.gr/2015/06/blog-post_26.html


Ελληνάκο μου ταλαίπωρε, για πες μου την δική σου ομοιότητα με αυτόν τον "'Έλληνα" παρακάτω ... ???
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ... !!!


Πηγή


Νέα μήνυση με πολύ «δυνατό» περιεχόμενο έφτασε επίσημα με διαβιβαστικό στην Βουλή, που δίνει την δυνατότητα οριστικής και πλήρους διαγραφής, όλων των «χρεών» και των «οφειλών», προς της τράπεζες και το δημόσιο, ενώ απελευθερώνει την Χώρα από όλα τα «δεσμά» των τοκογλύφων «δανειστών» της … !!!



Η Βουλή έχει ήδη λάβει με τον πιο αρμόδιο και επίσημο τρόπο, το σχετικό διαβιβαστικό της δικογραφίας, υπογεγραμμένο από τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου (Επισυνάπτεται παρακάτω – Αρ. Πρωτ. Οικ. 81027/ 14-10-2014) της σχετικής δικογραφίας, που σχηματίστηκε από την προσφυγή των κ. Γ. Σαρρή , Π. Θεοδωρίδη και Μ. Αρβανιτίδη με μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο (επισυνάπτεται και αυτή παρακάτω). Εδώ θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου γνώμη, σύμφωνα με την οποία, όλοι οι Έλληνες Πολίτες οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στους τρεις ανωτέρω κυρίους, αλλά και σε κάθε άλλο ή άλλη που έχει κάνει παρόμοιες κινήσεις κατά του Εθνικού εγκλήματος που έχει επιτελεστεί στην Χώρα μας …

Αυτή την φορά το «μενού» έχει κατηγορούμενους πολιτικά πρόσωπα, όλους τους μεγαλοτραπεζίτες, ειδικά τον κεντρικό τραπεζίτη της ΤτΕ, γνωστούς μεγαλοεπιχειρηματίες, συγκεκριμένους ιδιώτες που υπηρετούν σκοτεινά και αμφίβολα συμφέροντα, κάποιους «θεσμούς» σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και διαφαίνεται σε όλο το «μεγαλείο» της η διαπλοκή τους, στο Μείζον Εθνικό Έγκλημα που έχει επιτελεστεί στην Χώρα μας.

Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την δικογραφία αυτή είναι αδιαμφισβητήσιμα και η τεκμηρίωση είναι απολύτως μαθηματική, διότι σχεδόν στο σύνολο τους είναι επίσημα έγγραφα, όπως ΦΕΚ, κρατικοί και τραπεζικοί ισολογισμοί, επίσημα δελτία από την ΤτΕ και την ΕΚΤ, εκθέσεις οργανισμών, όπως αυτή που διεξήγαγε η Blackrock, κατόπιν εντολής της Ελληνικής κυβέρνησης και από την οποία αποδεικνύεται η αφερεγγυότητα των τραπεζών, κ.τ.λ.

Πλέον, είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι αυτή την φορά ΔΕΝ πρόκειται ΚΑΝΕΙΣ, από όσους ενορχήστρωσαν και εκτέλεσαν το Εθνικό Έγκλημα, να την βγάλουν «καθαρή» !!! Επίσης, η καταδίκη αυτών που πραγματικά ευθύνονται, θα έχει και σημαντικότατες «παράπλευρες» ωφέλειες για όλο τον Λαό, οι οποίες είτε μπορούν να νομοθετηθούν, είτε να γίνει η διεκδίκηση των μέσω ομαδικών προσφύγων στην Ελληνική Δικαιοσύνη !!! Όπως και εάν αυτό τελικά γίνει (γιατί θα γίνει σίγουρα), με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο η ουσία είναι ότι η καταδίκη των υπευθύνων, θα δώσει στον Λαό το νόμιμο δικαίωμα της σεισάχθειας και της πλήρους οριστικής διαγραφής των τάχα «χρεών» και «οφειλών» του, τόσο προς τις ληστρο-τρομοκρατικές τράπεζες, όσο και προς το δημόσιο, που όμως τελούσε υπο κατοχή αλλότριων και σκοτεινών συμφερόντων και κοινοποιούσε παράλογους και εξοντωτικούς φόρους προς τους Πολίτες, διαπράττοντας κυριολεκτικά μια γενοκτονία !!! Ειδικά, οι τράπεζες οι οποίες ουσιαστικά ΔΕΝ χορήγησαν «δάνεια» όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος, αλλά διέπραξαν μια από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ εις βάρος του Ελληνικού, αλλά και των Ευρωπαϊκών Λαών, ήταν το κυρίως «άρμα» της άλωσης της Χώρας και της επιτέλεσης του Εθνικού εγκλήματος (και όχι μόνο, αλλά και του Ευρωπαϊκού). Επιπροσθέτως, μια καταδίκη των υπευθύνων, θα οδηγήσει σε ένα «Αρμαγεδδώνα» Δικαστικών διεκδικήσεων σοβαροτάτων αποζημιώσεων των Ελλήνων Πολιτών κατά όλων όσων διέλυσαν την Χώρα και τους Έλληνες …

Συνεπώς, ετούτη την φορά, ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολίτες οφείλουν να μην αφήσουν ΤΙΠΟΤΕ στην τύχη και κάποιοι καταφέρουν να «κουκουλώσουν» αυτή την τόσο σοβαρή δικογραφία, δυστυχώς κατά την συνήθη τακτική τους …

Για τον λόγο αυτό σκεφτήκαμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ σαν Έλληνες Πολίτες, που όμως δεν θα μας εκθέτει σε κίνδυνους και ούτε θα μας μετατρέπει σε «βορά» συμφερόντων του όποιου είδους και αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε όλους εσάς, σαν Έλληνες προς Έλληνες, προσκαλώντας όλους να πράξουν κάτι απλούστατο και ανέξοδο, έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε με κανένα τρόπο το «θάψιμο» αυτής της δικογραφίας στα χρονοντούλαπα της Βουλής ή της Δικαιοσύνης ….

Κλικάρωντας την ακριβώς παρακάτω φράση, θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για το πώς μπορούμε πραγματικά να το επιτύχουμε αυτό …
(Προσοχή : Εμπρόθεσμη συμμετοχή έως τις 10-7-2015 …)
Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας.
Με πολύ Αγάπη για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.

Μασσέλος Ν. Ιωάννης
Ελεύθερος, Ανεξάρτητος, Κυρίαρχος Έλλην Πολίτης

Υ.Σ.: Για οποιοδήποτε περαιτέρω πληροφορία, διευκρίνηση ή σχόλιο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, είτε στο 694.60.22.503, είτε μέσω Email στο qaetos@gmail.com


Επισυναπτόμενα:



Διαβίβαση δικογραφίας και Αίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης …
Καταγγελία σε Άρειο Πάγο χαρίσματος κρατικής περιουσίας …


 πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails