Tuesday, May 24, 2016

Σουηδία: Μετανάστης επιτέθηκε σεξουαλικά σε 10χρονη που τον φιλοξενούσε η οικογένειά της

Το κορίτσι τρόμαξε τόσο πολύ που για μέρες δεν τολμούσε να τον κοιτάξει -Ο μετανάστης δικάστηκε για σεξουαλική επίθεση 

Αφρικανός μετανάστης, που είπε ψέματα ότι ήταν 15 ετών, επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα δεκάχρονο κοριτσάκι μέσα στο σπίτι του. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Σουηδία και ο μετανάστης φιλοξενούνταν στο σπίτι του κοριτσιού. Το κορίτσι ξύπνησε όταν κατάλαβε ότι ο Isak Andai από την Ερυθραία χάιδευε το στήθος της.


Η οικογένεια των Σουηδών είναι μια από τις πολλές που έχουν ανοίξει τα σπίτια τους σε μετανάστες. Ο Andai είχε πει στην μητέρα του κοριτσιού ότι είναι 15 ετών. Σύμφωνα όμως με την ταυτότητά του ήταν 19 ετών. Ο Αφρικανός πήγε στη Σουηδία χωρίς τους γονείς του μαζί με άλλον ένα μετανάστη. Και οι δύο φιλοξενήθηκαν από την οικογένεια. Λίγες εβδομάδες μετά την παραμονή του στο σπίτι της οικογένειας προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. 

Ολα συνέβησαν όταν η μικρή αποκοιμήθηκε στον καναπέ. Ο μετανάστης την είδε, πήγε στον καναπέ και άρχισε να την θωπεύει. Το κορίτσι ξύπνησε όταν ένιωσε αφόρητο πόνο στο στήθος. Η 10χρονη αρχικά φοβόταν τον Isak και για κάποιες μέρες δεν τολμούσε καν να τον κοιτάξει. 

Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε στα αδέρφια και τους γονείς της τι είχε συμβεί. Η μητέρα της ειδοποίησε την αστυνομία και ο Andai δικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 500 ευρώ για ψυχική οδύνη. Ο νεαρός παρακολουθείται από ψυχίατρο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails