Monday, May 23, 2016

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ! Λαθρομετανάστης κατέσφαξε με κουζινομάχαιρο 22χρονη κοινωνική λειτουργό! ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


b1
Οι τρομακτικές φωτογραφίες είναι από το εσωτερικό κέντρου μεταναστών για παιδιά, όπου δολοφονήθηκε 22χρονη κοινωνική λειτουργός σε φρενήρη επίθεση.
Η 22χρονη Alexandra Mezher δολοφονήθηκε με κουζινομάχαιρο από τον Youssaf Khaliif Nuur που ζητούσε άσυλο. Ισχυριζόταν ότι είναι μόνο 15 ετών για να κερδίσει μια θέση στο κέντρο και πλέον κατηγορείται για τη δολοφονία της νεαρής κοινωνικής λειτουργού.

Οι αποτρόπαιες φωτογραφίες δείχνουν πως η 22χρονη πάλεψε με τον δολοφόνο της και προσπάθησε να ξεφύγει από την επίθεση. Από την κουζίνα όπου μαχαιρώθηκε αρχικά προσπάθησε να καταφύγει σε μια κρεβατοκάμαρα. Βρισκόταν πεσμένη στο πάτωμα όταν τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.
«Ο νεαρός έδειξε ακραία σκληρότητα, κάτι που προκάλεσε τον θάνατο της Alexandra Mezhers» είπε η εισαγγελέας Linda Wiking. Οι ερευνητές έφτασαν στο κέντρο για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες στο Mölndal, προάστιο του Gotherburg, όπου και αντίκρισαν τις σκηνές φρίκης.
Ο νεαρός από την Αιθιοπία είναι, σύμφωνα με τις αρχές, τουλάχιστον 21 ετών αν όχι και μεγαλύτερος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο κέντρο που ήταν για εφήβους από 14 έως 17 ετών. Ένας από τους εφήβους προσπάθησε να βοηθήσει την 22χρονη, αλλά του επιτέθηκε μέχρι να φτάσουν και άλλοι να τον βοηθήσουν.
b2b3b4b5b6b7b8b9b10b11b12b13

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails