Monday, May 23, 2016

ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΜΕ ΤΑ "6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ"! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!


Άριστοι στην προπαγάνδα... οι γεννήτορες του Κουμουνισμού... οι γεννήτορες του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΑΚΟΥ και όλων των τραγωδιών που έχει ζήσει μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα...


Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων προπαγανδίστηκε 50 χρόνια πριν ξεκινήσει προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για πειστεί η ανθρωπότητα ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι.


Δημοσιεύματα από το 1900 και μετά αποδεικνύουν οτι ο Διεθνής Εβραιοσιωνισμός σε όλες τις χώρες προπαγάνδιζε το Ολοκαύτωμα παγκοσμίως με δημοσιεύσεις στον Τύπο λέγοντας οτι 6.000.000 Εβραίοι «εκδιώκονται», «βασανίζονται» και «δολοφονούνται» στην Ευρώπη και την Ρωσία.

Όπως θα δείτε στην συνέχεια του άρθρου υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύσεις στον Τύπο με τις παραπάνω αναφορές πριν καν ξεκινήσουν ο Πρώτος και ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος..!

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο «Το Πρώτο Ολοκαύτωμα», οι Εβραιοσιωνιστές συνεχώς προσπαθούσαν με υστερία να προπαγανδίσουν οτι 6.000.000 Εβραίοι πέθαναν, πέθαιναν ή βρίσκοταν σε τεράστιο κίνδυνο στην Ευρώπη και την Ρωσία, από τα τέλη μάλιστα του 1800. 

Οποτεδήποτε υπήρξε αναταραχή στην Ευρώπη, αν και η αναταραχή υποκινείται συχνά από Εβραίους, εξέχουσες Σιωνιστικές προσωπικότητες και Εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ συνέχισαν σε παγκόσμια κλίμακα την προπαγάνδα με κάλπικες ιστορίες με σκοπό να δημιουγήσουν ενοχές και τύψεις στους ανθρώπους για να δωρήσουν χρήματα στους Εβραίους της Ευρώπης και να τους προστατέψουν.

Αποκαλύπτεται οτι ο μυθικός αριθμός των 6.000.000, προέρχεται απο μια Εβραϊκή-Ταλμουδική προφητεία που λέει οτι «θα επιστρέψετε λιγότεροι κατα 6.000.000», ή «θα επιστρέψετε στην γη του Ισραήλ με 6.000.000 λιγότερους». Φυσικά ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος γέννησε το κράτος του Ισραήλ, το οποίο ιδρύθηκε το 1948. Οι Εβραίοι του Ισραήλ δικαιολογούν την συστηματική γενοκτονία που κάνουν εναντίον των Παλαιστινίων και την κλοπή της Γης τους, φέρνοντας στο προσκήνιο το τόσο γνωστό Ολοκαύτωμα (...) που υπέστησαν από τους Γερμανούς.

Οι Σιωνιστές έχουν τόση επιρροή στην πληροφόρηση της ανθρωπότητας που μετέτρεψαν την προφητεία σε ιστορικά ντοκουμέντα.

Απόσπασμα από το History & Scriptural Origins of the Six Million Number

Εβραϊκές προφητείες από την Τορά απαιτούν οτι 6 εκατομμύρια Εβραίοι πρέπει να «εξαφανιστούν» πριν δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ. «Θα επιστρέψετε λιγότεροι κατα 6.000.000». Για αυτό ο Τομ Σέγκεβ, ένας Ισραηλινός ιστορικός, αναφέρει οτι το «6 εκατομμύρια» είναι μια προσπάθεια να μεταφέρουν την ιστορία του Ολοκαυτώματος σε θρησκεία κράτους. Αυτά τα 6.000.000, σύμφωνα με την προφητεία θα έπρεπε να εξαφανιστούν σε «φούρνους». 

Μιλώντας για τον αριθμό των 6.000.000 πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα. Στο εβραϊκό κείμενο των προφητειών της Τορά, κάποιος μπορεί να διαβάσει «θα επιστρέψετε». Στο κείμενο το γράμμα «V» ή «VAU» λείπει, καθώς τα εβραϊκά δεν έχουν αριθμούς, το γράμμα V αντιπροσωπεύει τον αριθμό 6. Ο Ben Weintraub, ένας ιστορικός επιστήμων, έμαθε από ραββίνους ότι το νόημα του χαμένου γράμματος σημαίνει το «6 εκατομμύρια». Η προφητεία τότε διαβάζεται: «Θα επιστρέψετε, αλλά 6 εκατομμύρια λιγότεροι».

Απόσπασμα από το "The Holocaust Dogma of Judaism: Keystone of the New World Order", του Ben Weintraub, σελίδα 3

Τα 6.000.000 πρέπει να χαθούν πριν οι Εβραίοι επιστρέψουν στην Γη της Επαγγελίας.
Ο Γιαχβέ το βλέπει ως κάθαρση της ψυχής των αμαρτωλών. Οι Εβραίοι πρέπει να επιστρέψουν στην Γη της Επαγγελίας καθαροί και το καθάρισμα πρέπει να γίνει μέσω καψίματος (σε φούρνους;).

Ακολουθούν δημοσιεύματα που δείχνουν την προπαγάνδα των Εβραίων για την επιβολή του Μύθου των 6.000.000 και την ολοκλήρωση της προφητείας.

1900 - 11 Ιουνίου - Δημοσίευμα στους NEW YORK TIMES - σελίδα 7 - Ραββίνος Wise: «Εκεί βρίσκονται 6.000.000 που ζουν, ματώνουν, υποφέρουν για να ευνοήσουν τον Σιωνισμό».


1902 - Η δέκατη έκδοση της εγκυκλοπαίδειας Μπριτάνικα (κάτω απο τη λέξη αντισημιτισμός) γράφει οτι «έξι εκατομμύρια Εβραίοι της Ρουμανίας και Ρωσίας υποβαθμίζονται συστηματικά».


1905 - Ενας Εβραίος ιεροκύρηκας δηλώνει οτι αν η (καθοδηγούμενη απο Εβραίους) Κομμουνιστική άνοδος στην Ρωσία πετύχει και ρίξει την Τσαρική κυβέρνηση, ο Σιωνισμός δεν θα είναι πλέον απαραίτητος.
1906 - Εβραίος εκδότης στην Γερμανία χύνει "κροκοδείλια δάκρυα" για το γεγονός οτι επίκειτο Ολοκαύτωμα «εξι εκατομμυρίων Εβραίων» στην Ρωσία ως επακόλουθο της πρώτης Κομμουνιστικής Επανάστασης. Αυτή η γελοία ιστοριούλα δεν ήταν τίποτα άλλο παρα κάλυψη προς τους Εβραίους Μπολσεβίκους συντρόφους του στην Ρωσία που διέπραξαν απάνθρωπα εγκλήματα εναντίον των Ρώσων.
1908 - Εβραίοι Ντονμέδες οργανώνουν ένα coup d'etat στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και κατάσχουν δύναμη απο τον Σουλτάνο.

1910 - Στην Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή στην ετήσια αναφορά αναφέρθηκε οτι μέχρι το 1890 η Ρωσία ακολουθούσε μια πολιτική "απέλασης ή εκκαθάρισης" 6.000.000 Εβραίων της Ρωσίας.
(Πηγή: Sept. 1911 to Sept. 1912 AJC Yearbook pg. 15)

1911 - Ο Μάξ Νορντάου (Max Nordau), ο συν-ιδρυτής του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού με το Θεόδωρο Χέρτζλ (Theodor Herzl), προειδοποιεί για την "εκμηδένιση 6 εκατομμυρίων ανθρώπων" στο Σιωνιστικό Κογκρέσο στην Βασιλεία της Ελβετίας. Αυτό έγινε 22 χρόνια πριν ο Χίτλερ ανέβει στην εξουσία και 3 χρόνια πριν ξεκινήσει ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος.


1915 - Οι Εβραίοι Νεότουρκοι που ανέτρεψαν τον Σουλτάνο και πήραν την εξουσία στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1908, ενορχήστρωσαν μια μαζική γενοκτονία τουλάχιστον 1.000.000 Αρμενίων (Σ.Α: Και πάνω απο 1.500.000 εκατομμυρίου Ελλήνων). Βίντεο

1917 - Το Εβραϊκό λόμπυ πιέζει την Βρετανική Κυβέρνηση να υποστηρίξει το Σιωνιστικό σχέδιο με το οποίο η Παλεστίνη θα γίνει η εθνική πατρίδα για τους εβραίους. Η Βρετανική κυβέρνηση εκδίδει την Διακήρυξη Μπαλφούρ (Balfour Declaration). Η επιστολή του Μπαλφούρ[Πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας] απευθύνεται στον εβραιοσιωνιστή και κοσμοκράτορα Ρότσιλντ. (Lord Rothschild) 


Την ίδια χρονιά, ριζοσπάστες εβραίοι μαρξιστές [Καρλ Μαρξ, εβραίος, πραγματικό όνομα
Chaim Hirschel Mordechai] καθοδηγούμενοι από τον εβραίο Λέον Τρότσκυ(πραγματικό όνομα Lev Bronstein), χρηματοδοτούμενος από τους λεγόμενους "Καπιταλιστές" διεθνείς εβραίους τραπεζίτες Schiff, Warburg andRothschild, βίαια καταλαμβάνουν την Ρωσία και δημιουργούν το πρώτο Σιωνιστικό Κράτος: Την Σοβιετική Ένωση.



Ο Τσάρος Νικόλαος Β', η σύζυγός του και οι κόρες του απαγάγονται και δολοφονούνται. Οι Κομμουνιστές Εβραίοι στα επόμενα 60 χρόνια του Σοβιετικού Κράτους θα δολοφονούσαν 40-60 εκατομμύρια Ρώσους και Ανατολικοευρωπαίους μη εβραίους, μέσω των Γκουλάγκ, των στρατόπεδων συγκέντρωσης και μέσω της τεχνητής λιμοκτονίας.







«Πρέπει να το καταλάβετε.

Οι ηγέτες των Μπολσεβίκων που κατέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους Χριστιανούς. Υποκινούμενοι από εθνικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσων, δίχως ίχνος ανθρώπινης τύψεως. Η Οκτωβριανή Επανάσταση δεν ήταν αυτό που αποκαλείτε στην Αμερική «Ρωσική Επανάσταση». Ήταν μία εισβολή και κατάκτηση εναντίον του ρωσικού λαού. Οι περισσότεροι από τους συμπατριώτες μου υπέφεραν φρικτά εγκλήματα από τα αιματοβαμμένα χέρια τους απ' όσο οποιοσδήποτε άλλος λαός ή έθνος σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία. Δεν μπορεί να υποεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός υπήρξε η μεγαλύτερη σφαγή ανθρώπων όλων των εποχών.Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου αγνοεί την πραγματικότητα αυτήν αποτελεί απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα ενημερώσεως βρίσκονται στα χέρια των δραστών αυτών.»
Aleksandr Solzhenitsyn - Αλεξάντρ Σολζενίτσιν (1918-2008)
Νομπελίστας συγγραφέας και ιστορικός


 

1918 - Η Μεγάλη Βρετανία αναλάβει τον έλεγχο της Παλαιστίνης, καταλαμβάνοντας την χώρα στρατιωτικά. Τελικά η Βρετανική Εντολή για την Παλαιστίνη χορηγείται, ενάντια στη θέληση των Αράβων που ζουν εκεί.

1919 - Λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο οι Εβραίοι διεκδικούν ένα Ολοκαύτωμα των «έξι εκατομμυρίων Εβραίων". Η προσπάθειά τους δεν καρποφορεί.. "Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.."


1921 - Ρώσοι πατριώτες κερδίζουν έδαφος από τους σφετεριστές Εβραίο-Μπολσεβίκους στην προσπάθειά τους να ανακαταλάβουν το έθνος τους. Στην απόπειρά τους οι εβραίοι να αποκρύψουν την ενεργή και άκρως σημαντική συμμετοχή τους στον δολοφονικό Μπολσεβικισμό, ξετυλίγουν για ακόμη μια φορά τον μύθο των "έξι εκατομμυρίων".

1931 -

Η εβραιοκρατούμενη Σοβιετική Μυστική Αστυνομία (NKVD), υπό την ηγεσία των εβραιομπολσεβίκων Kaganovich, Yagoda, Beria, κλπ. ενορχηστρώνουν τεχνητό λιμό στην Ουκρανία με σκοπό οι εβραιομπολσεβίκοι να πλήξουν την αντίσταση των Ρώσων εθνικιστών (εθνικιστής=εκείνος που αγαπάει το έθνος του, πατριώτης=εκείνος που αγαπάει την πατρίδα του) μετά από εντολή του Στάλιν. 
Το αποτέλεσμα ήταν επτά εκατομμύρια νεκροί στην Ουκρανία, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Η όλη επιχείρηση γενοκτονίας είναι γνωστή και ως "Holodomor".


1933 - Ο Χίτλερ ανέρχεται στην εξουσία στην Γερμανία και αμέσως αρχίζει την εκτύπωση του δικού της νομίσματος, σπάζοντας έτσι την πρόσφυση των τοκογλυφικών εβραϊκών τραπεζικών ιδρυμάτων της Ευρώπης, με επικεφαλή τον Ρότσιλντ.

Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός κηρύσσει τον πόλεμο στη Γερμανία. Οι Εβραίοι ξεκινούν το παγκόσμιο οικονομικό μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων, σε μια προσπάθεια να στραγγαλίσουν οικονομικά την Γερμανία σε θάνατο και να ανατρέψουν την νέα κυβέρνηση του Χίτλερ. 

Αυτή η πράξη της δολιότητας οδηγεί τους εβραίους να χαρακτηριστούν εχθροί του κράτους στην Γερμανία και τελικά να εγκλειστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης από τους ΝΑΖΙ κατά την διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Σχεδόν το ίδιο συνέβη και στους Ιάπωνες και τους Αμερικανούς μετά το Περλ Χάρμπορ. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους εβραίους, ο Ιαπωνικός λαός ποτέ δεν διεξήγαγε οικονομικό πόλεμο εναντίον της Αμερικής.

1936 - 


1938 - 

1939 - Η Πολωνία αρνείται να δώσει πίσω το έδαφος που είχε "απογυμνωθεί" μακριά από τη Γερμανία στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου πολέμου, δηλαδή την πρώην γερμανική πόλη του Danzig, διάδρομος που συνδέει τη γερμανική ηπειρωτική χώρα στην ανατολική Πρωσία.
Τον Σεπτέμβριο εισέβαλλαν στην Πολωνία από τα δυτικά η Γερμανία και από τα ανατολικά η Σοβιετική Ένωση. Βρετανία και η Γαλλία κηρύσσουν τον πόλεμο στη Γερμανία, δήθεν λόγω της εισβολής του Χίτλερ στην Πολωνία. Ωστόσο, η Βρετανία και η Γαλλία δεν κηρύττει τον πόλεμο στην Σοβιετική Ένωση, η οποία επίσης είχε εισβάλλει στην Πολωνία.
Ο λόγος που άφησε ήσυχη την Σοβιετική Ένωση ήταν γιατί η Σοβιετική Ένωση ήταν, με όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, υπό εβραϊκή κυριαρχία. Ο σκοπός του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου σε όλο το μήκος και πλάτος δεν ήταν για να ελευθερωθεί η Πολωνία, αλλά να καταστραφεί η Γερμανία, που είχε ξεφύγει από την μέγγενη των Εβραίων. Οι Σύμμαχοι παράτησαν την Πολωνία, μαζί με την υπόλοιπη Ανατολική Ευρώπη, στις ορέξεις των Κομμουνιστών αρχισφαγέων στο τέλος του πολέμου, επιβεβαιώνοντας έτσι πως η Πολωνία δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα πιόνι που χρησιμοποιήθηκε για "κορόιδο" και να οδηγήσει το Τρίτο Ράιχ σε έναν πόλεμο.




Εν τω μεταξύ, οι Εβραίοι συνέχιζαν το κλαψούρισμα για τα "έξι εκατομμύρια" αβοήθητα θύματα, τον Φεβρουάριο, επτά μήνες πριν καν αρχίσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος..


1940 - Οι Εβραίοι και πάλι ισχυρίζονται για "έξι εκατομμύρια θύματα", πριν καν τα γερμανικά στρατόπεδα δημιουργηθούν..


1943 - Ένας εβραιοσιωνιστής χολλυγουντιανός σεναριογράφος, ο Ben Hecht, "ξερνάει" τον μύθο για τα "έξι εκατομμύρια" στο Reader's Digest. Αργότερα θα έκανε εράνους και θα προπαγάνδιζε υπέρ του Σιωνιστικού παραστρατιωτικού τρομοκρατικού οργανισμού στην Παλαιστίνη, γνωστού και ως Irgun

Κατά την διάρκεια της ναζιστικής αντεπίθεσης στο ανατολικό μέτωπο, τα γερμανικά στρατεύματα ανακαλύπτουν τους ομαδικούς τάφους 25.000 Πολωνών αξιωματικών και διανοούμενων που δολοφονήθηκαν άγρια στη σφαγή του Katyn από τους Σοβιετικούς το 1940. Οι ύπουλοι "Σύμμαχοι" γνώριζαν καλά πως ο Σοβιετικός "σύμμαχός" τους ήταν μαζικοί δολοφόνοι αλλά σιωπούσαν. Στην συνέχεια κατηγόρησαν τους γερμανούς για την Σοβιετική θηριωδία. (Βίντεο)
1945 - Πριν ο καθένας να μπορούσε να γνωρίζει τον αριθμό, οι Εβραίοι ισχυρίζονται "έξι εκατομμύρια" νεκροί.. 


Ο διαβόητος Εβραιο-σοβιετικός Κομμουνιστής προπαγανδιστής Ilya Ehrenburg, το τέρας που προέτρεψε τον Κόκκινο Στρατό για τη σφαγή ανήμπορων Γερμανών πολιτών, αιχμαλώτων πολέμου, και υποκίνησε τους μαζικούς βιασμούς άνω των δύο εκατομμυρίων γερμανίδων και Ανατολικο - Ευρωπαίων γυναικών και κοριτσιών, ισχυρίζεται "έξι εκατομμύρια" οι νεκροί Εβραίοι πριν από οποιονδήποτε άλλον που θα μπορούσε να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό..


Η εφημερίδα του Πίτσμπουργκ (The Pittsburgh Press) ανέφερε στις 3 Μαϊου του 1945 πως υπήρχαν 500.000 επιζώντες Εβραίοι στη Γερμανία μετά τον πόλεμο, ακόμη και αν υπήρχαν μόνο 200.000 Εβραίοι στη Γερμανία πριν από τον πόλεμο. Προφανώς, το τράβηγμα των αριθμών από το πουθενά δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο.. 


1946 - Ένα χρόνο μετά τον πόλεμο, οι Εβραίοι έχουν ήδη καλλιεργήσει τον -"έξι εκατομμύρια" - μύθο ως γεγονός.



Επίλογος... 

[Πιστέψτε με θα μπορούσα να παραθέτω άρθρα, ντοκουμέντα, βίντεο κλπ. χωρίς να λάβει ποτέ τέλος το συγκεκριμένο άρθρο. Όποιος προσπαθήσει να βρει την αλήθεια θα την βρει.. για όλα τα ζητήματα..]

8.000.000 οι νεκροί εβραίοι το 1945, σταδιακά έφτασαν στον αριθμό των 66.206 το 1994 με επίσημα στοιχεία από τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό..! - 17.08.1994, International Red Cross Arolsen - Department of holocaust investigations (Ref. nbr.: 10824) Πηγή

Αναφορά στο παραπάνω έγγραφο γίνεται και από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη στο βίντεο "Εβραίοι: Η αλήθεια" στο σημείο 1:30:35 και μετά.

"Έξι εκατομμύρια Εβραίοι και Ολοκαύτωμα" - Εφημερίδες 1915 - 1938(πριν καν αρχίσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος..!!)

 Δείτε το βίντεο εδώ 

Το μόνο σίγουρο της υπόθεσης είναι πως αν δεν υπήρχε ο Χίτλερ θα έπρεπε να είχε εφευρεθεί. Χωρίς εκείνον δεν θα υπήρχε το κράτος του Ισραήλ. Και ο νοών νοείτω...

Και για το κερασάκι στην τούρτα παραθέτω την δήλωση του εβραίου αρχιραββίνου Ovadia Yosef: "Ο λόγος υπάρξης των μη εβραίων είναι για να υπηρετούν τους εβραίους.."



"Για να μάθεις ποιοι σε εξουσιάζουν, απλά ανακάλυψε ποιους δεν επιτρέπεται να κριτικάρεις."
Βολταίρος

Σχόλια, περαιτέρω μεταφράσεις, προσθήκες στις ήδη υπάρχουσες πηγές που αναφέρονται παρακάτω 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails