Sunday, May 15, 2016

«Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΗΛΙΘΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΥ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ». ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΔΙΠΟΔΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…


«Η εικόνα της πολιτικής εν Ελλάδι…
Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος
Λέγαμε στο χθεσινό μας σχόλιο για κείνο το κουράδι (πρόβατο στα κρητικά) το Μισελοζανάτση, και εκθειάζαμε την »αντρίκια» συμπεριφορά του προς τους ψηφοφόρους του.
Το blog δεν ξέρει αν τον έχουμε δεί όλοι καλά.

Για ξανακοιτάχτε τον.
Πρόκειται για κλασσική φάτσα ηλιθίου.
Όχι απλού ηλίθιου. Αλλά εκείνου του ηλίθιου που πραγματικά δεν του κόβει, του αγνού βλάκα, του »ακατοίκητου».
(Εδώ να διευκρινίσουμε πως ηλίθιος δεν είναι μόνον ο άνθρωπος με μειωμένη έως ανύπαρκτη ευφυία, αλλά και αυτός που χρησιμοποιεί την όποια ευφυία του βλακωδώς και εις βάρος του προσωπικού και κοινού συμφέροντος)
Κι ερχόμαστε τώρα στο σοβαρό της υπόθεσης: Ποιός τον ψηφίζει αυτόν τον τύπο;
Στα σοβαρά. Ποιός βλέπει αυτό το όνομα στο ψηφοδέλτιο και λέει  »α, να ένας σοβαρός άνθρωπος να ψηφίσουμε!»;
Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε πως η πολιτική στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το εικονιζόμενο δίποδο και οι συνάδελφοί του.
Η πολιτική στην Ελλάδα είναι κυρίως οι ψηφοφόροι.
Ας αφήσουμε τον λαό-επαναστάτη ή τον λαό-βολεμένο κατά μέρος κι ας δούμε τον λαό-ψηφοφόρο.
Αν κάτσεις και σκεφτείς πώς συμπεριφέρεται τούτος ο λαός μπροστά στην κάλπη, η μόνη λύση που βλέπεις είναι το διαβατήριο και μετανάστευση στην Γη του Πυρός κι ακόμα παραπέρα.
Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, και μετά από έξη χρόνια μνημονίων, κοινωνικής καταστροφής και βίαιης φτωχοποίησης, μετά από ένα συνταρακτικό »ΟΧΙ» που μετατράπηκε σε ταπεινωτικό »ΝΑΙ», ο λαός-ψηφοφόρος έφτιαξε μιά Βουλή όπου τα (επίσημα) μνημονιακά κόμματα ξεπερνούν το 80%!
Και τώρα, σήμερα, μετά από όλα όσα μεσολάβησαν, έχει αρχίσει και γλυκοκοιτάζει κατά την μεριά του Κούλη!  Να τον φέρει ως »σωτήρα».
Δηλαδή να μη φτάνει η Παταγονία, αλλά να ψάχνεις για άλλο πλανήτη!
Γι αυτό, το blog, τείνει να αθωώσει τον εικονιζόμενο ηλίθιο, να πιστέψει πως όντως έκανε γκάλοπ μεταξύ των ψηφοφόρων του κι αυτοί του είπαν »ψήφισε!»,  και να του πεί:
«Προχώρα κουράδι μας. Δεν φταίς εσύ.  Άλλοι φταίνε… Άλλοι είναι οι πραγματικοί ηλίθιοι!»..
Πηγή «Ουδέν Σχόλιον»

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails