Monday, May 16, 2016

«Η ΜΥΡΤΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ...» ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ...




Έκκληση βοηθείας απευθύνει η απαρηγόρητη μητέρα της Μυρτώς, του άτυχου κοριτσιού, τέσσερα χρόνια μετά τη σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε η κόρη της στην Πάρο, από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, σχεδόν «πολτοποίησε» το κεφάλι της χτυπώντας το άγρια στα βράχια.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η μητέρα της Μαρια Κοτρώτσου, κάνει έκκληση για βοήθεια , ενώ τελευταία απευθύνθηκε μάλιστα και στο σωματείο συνταξιούχων του ΟΤΕ, όπου και εργάζονταν.



Όπως δηλώνει η κα Κοτρώτσου, η Μυρτώ τρέφεται με φάρμακα που είναι απαραίτητα για αυτήν. Σε καθημερινή βάση, επί ΄6 ώρες, η Μυρτώ κάνει τις θεραπείες της ωστόσο το τελευταίο καιρό δείχνει κάποια εικόνα παραίτησης και δεν συμμετέχει όπως θα έπρεπε στην θεραπεία της. Από την άλλη δεν υπάρχει καμία ελπίδα βοήθειας από το κράτος, πέρα από το αναπηρικό βοήθημα πρόνοιας.







Το τελευταίο διάστημα όμως η κα. Μαρία αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν της επιτρέπουν να αντεπεξέλθει.. Η κα. Κοτρώτσου, κάνει έκκληση μέσω της εφημερίδας των συνταξιούχων του ΟΤΕ, »Η ΦΩΝΗ» ώστε να βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα που πιστεύει οτι θα βοηθήσει την Μυρτώ, ώστε να καλυτερεύσει η υγεία της.

Πηγή: cyclades24.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails