Friday, May 20, 2016

Εμετική δήλωση Φραγκίσκου. Παρομοιάζει τον Χριστό με το ISIS


Καλεί επίσης τους Ευρωπαίους να «ενσωματωθούν» με τους μουσουλμάνους εισβολείς γιατί έτσι θα καλυφθεί το «δημογραφικό κενό» της Ευρώπης.

Σε μια σοκαριστική συνέντευξη, ο Πάπας Φραγκίσκοςπαρομοίασε τον Ιησού Χριστό με το ISIS και είπε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες πρέπει να αναπαράγονται με τους Ευρωπαίους για την αντιμετώπιση της "υπογεννητικότητας".

«Σήμερα, δεν νομίζω ότι υπάρχει ο φόβος του Ισλάμ ως Ισλάμ, αλλά του ISIS και του κατακτητικού πολέμου του, ο οποίος εν μέρει προέρχεται από το Ισλάμ», είπε στην  γαλλική καθολική εφημερίδα La Croix. «Είναι αλήθεια ότι η ιδέα της κατάκτησηςείναι συνυφασμένη με την ψυχή του Ισλάμ, ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να ερμηνευθεί ο στόχος που αναφέρει το Ευαγγέλιο του Ματθαίου, όπου ο Ιησούς στέλνει τους μαθητές Του σε όλα τα έθνη, ως μια ίδια ιδέα κατάκτησης».

Ο Πάπας δήλωσε επίσης ότι είναι «επίφοβο» αυτό που ακούγεται σχετικά με τις «χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης», διότι, σε αυτόν, αυτό έχει μια «αποικιοκρατική χροιά» και κάλεσε τα ευρωπαϊκά έθνη να «ενσωματώσουν» τους μουσουλμάνους μετανάστες στην ήπειρο.

«Η ενσωμάτωση αυτή είναι ακόμη πιο αναγκαία σήμερα, δεδομένου ότι, ως αποτέλεσμα της εγωιστικής αναζήτησης για ευημερία, η Ευρώπη αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της μείωσης του ποσοστού των γεννήσεων», δήλωσε. «Ένα δημογραφικό κενό βρίσκεται σε ανάπτυξη».

Οι απόψεις του είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με εκείνες του κορυφαίου Ιμάμη Sheikh Muhammad Ayed (Σεΐχη Μουχάμαντ Αγιέντ), ο οποίος είπε ότι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την «μεταναστευτική κρίση» και να αναπαραχθούν με τους Ευρωπαίους και να «κατακτήσουν τις χώρες τους».

«Η Ευρώπη έχει γίνει γερασμένη και εξαθλιωμένη και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση ... δεν οδηγούνται από συμπόνια για τοLevant (Μ. Ανατολή), τους ανθρώπους του και τους πρόσφυγές του ... Σύντομα, θα τους ποδοπατήσουμε κατάχαμα, με τη θέληση του Αλλάχ», δήλωσε. «Σε όλη την Ευρώπη, όλες οι καρδιές εκφράζουν το μίσος προς τους μουσουλμάνους. Επιθυμούν να ήμασταν νεκροί, αλλά έχουν χάσει τη γονιμότητά τους, έτσι ώστε κοιτάνε να βρούνε τη γονιμότητα ανάμεσά μας».

«Εμείς θα τους δώσουμε τη γονιμότητα! Θα κάνουμε παιδιά μαζί τους, γιατί θα κατακτήσουμε τις χώρες τους!»


ΚΟ: Καταρχάς το «δημογραφικό πρόβλημα» από ποια άποψη απασχολεί τον Πάπα ως «χριστιανό» ηγέτη; Από άποψη «οικονομική», όπως τους εργοστασιάρχες στην Γερμανία πουζήτησαν από την Μέρκελ να ανοίξει τα σύνορα για τα νέα (φτηνά) εργατικά χέρια; Από άποψη «κοινωνική», αποκλείεται να το ζήτησε, καθώς γνωρίζει ότι «ενσωμάτωση» και κοινωνική ειρήνη με τεράστιους μουσουλμανικούς πληθυσμούς είναι έξω από κάθε (ακόμα και επιστημονική) φαντασία. Το ρεαλιστικό είναι οι Ευρωπαίοι να ενσωματωθούν στις αντιλήψεις και τις ορέξεις των μωαμεθανών και όχι το αντίθετο. Από άποψη «πνευματική;» Εδώ γελάνε και οι πέτρες (του Βατικανού). Εάν εκπροσωπούσε, έστω και για το θεαθήναι, τους χριστιανούς θα καλούσε τους Ευρωπαίους να εγκαταλείψουν, λοιπόν, την «αναζήτηση της ευημερίας» (λες και οι μουσουλμάνοι μετανάστες / εισβολείς δεν ήρθαν ακριβώς γι’ αυτήν) και να επιστρέψουν στις χριστιανικές αξίες και παραδόσεις και να κάνουν πολλά παιδιά και θα πίεζε τις κυβερνήσεις να ενισχύσουν την πολύτεκνη οικογένεια. Θα ζητούσε ενίσχυση της χριστιανικής ταυτότητας της Ευρώπης όχι περαιτέρω διάλυσή της. Αλλά τι περιμένεις από τον πιστό υπηρέτη της Νέας Τάξης, που ήρθε στα υπό κατάληψη νησιά μας και πήρε με το αεροπλάνο του μια ντουζίνα μουσουλμάνους «πρόσφυγες» («παιδιά του Θεού» όπως του χαρακτήρισε) και όχι χριστιανούς (που διώκονται κιόλας). Απορώ με τα πλήθη των καθολικών που τον ακούνε και τον ακολουθούνε.    


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails