Thursday, May 19, 2016

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ; ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ;


ka-1_73
Γράφει ο Αντίοχος
Σίγουρα δεν τον γνωρίζετε, τον πιτσιρικά της φωτογραφίας. Καιρός να τον μάθετε, γιατί είναι από… σόι. Και μάλιστα κομμουνιστικό!

Είναι ο 19χρονος εγγονός του Φιντέλ Κάστρο, Αντόνιο Κάστρο (προτιμά το «Τόνι», αμερικανιστί…), ο οποίος έχει εμμονή με τις selfie και θέλει να γίνει μοντέλο.
Μάλιστα, ο Τόνι έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στην πασαρέλα του Καρλ Λάγκερφελντ, κατά την πρόσφατη επίδειξη μόδας που έγινε στην… Λεωφόρο της Επανάστασης, στην Αβάνα, όταν φωτογραφήθηκε συμμετέχοντας στη καμπάνια του φωτογράφου Μπράιαν Κανέλς.
Επιπροσθέτως, όπως αναφέρει η MailOnline, ο 19χρονος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Αβάνας, αγαπά το αμερικάνικο άθλημα μπέιζμπολ και την αμερικανική μουσική.
(ΥΓ) 1: Η κόρη του Στάλιν την κοπάνησε από τον… σοσιαλιστικό παράδεισο, κι έγινε… αμερικανάκι. Η εγγονή του πατερούλη, έγινε… φρίκουλας. Η εγγονή του Χρουστσώφ είναι στην Αμέρικα και γράφει άρθρα υπέρ του καπιταλισμού. Και τώρα ο εγγονός του Φιντέλ… Τι τρέχει συντρόφια; Τι βλέπουν με τα ματάκια τους τα σπλάχνα των ηγετών σας και σας ρεζιλεύουν;
(ΥΓ) 2: Τραβάτε αυτοκτονάτε ρε αποτυχημένες κουμμούνες, αν έχετε μια σταλιά φιλότιμο!
(ΥΓ) 3: Λέτε ο γιός/κόρη (δεν ξέρουμε τι έχει, αν έχει…) του Μπογιόπουλου να γίνει… χρυσαυγίτης;
32470b7d00000578-3496532-world_s_apart_josef_stalin_s_granddaughter_chrese_evans_could_no-a-12_1458216453029


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails